Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie Was poznać, prosimy pozostałe dziewczyny o to samo
Wpisuję dane i wizyty
Sisi, nie wyczekuj, bo jak Cię dopadna... Życzę żeby ciąża minęła Ci bezobjawowo i zdrowo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 11:14
sisi lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
ale naskrobałyście...
Cherry _ blossom to wyślij mi w prywatnej skrypt :*
Mogę uzupełniać no problem.. na pierwszej myśle lepiej niż jakby ktoś miał szukac na 4.Nie wiem jak chcecie kochane.
Witam nowe sierpniowe mamusie
W tym teście to nie żaden bladzioch hehe
Ja też wyczekuje tych mdłośći , ale jakoś licho póki co. Czasem tylko mnie tak lekko przymuli -
inaa wrote:ale naskrobałyście...
Cherry _ blossom to wyślij mi w prywatnej skrypt :*
Mogę uzupełniać no problem.. na pierwszej myśle lepiej niż jakby ktoś miał szukac na 4.Nie wiem jak chcecie kochane.
Witam nowe sierpniowe mamusie
W tym teście to nie żaden bladzioch hehe
Ja też wyczekuje tych mdłośći , ale jakoś licho póki co. Czasem tylko mnie tak lekko przymuli
Ok
Tylko zaakceptuj to zaproszenie, bo inaczej nie wyślę
mama:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sisi wrote:Cześć dziewczyny Kasita i Ruda Paskuda gratuluję pozytywnych testów i bet
Ruda ta kreseczka to żaden cień, piękna krecha, beta pewnie wysoka!
Ja jestem z Gdyni ale obecnie mieszkam w Anglii. 31 lat i pierwsza ciąża, wyczekana i wywalczona. Wizyta 9 grudnia, mam nadzieję ujrzeć zarodka z mocno bijącym serduszkiem.
Jutro kończę szósty tydzień i póki co nie mam typowych objawów ciąży z wyjątkiem senności i bolesności piersi. Wyczekuję nudności
Gratulacje dziewczyny! Tak trzymać!
Ps: ktoś mi podpowie jak się załącza zdjęcie w wiadomości oraz własne informacje pod wpisami? Z góry bardzo dziękuje.
Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
Ruda
u mnie było podobnie tyle ze z pierwszego malzentwa nie mamy dziecka ( jedynie cp ) na każdym kroku slyszlam ze nie możemy mieć dzieci bo to bo tamto....moje malzenstwo się rozpadla a ja po jakims czasie poznałam obecnego M Zakochalam się i zostawiłam wszystko dla niego i nagle po 3 msc jak zamieszkaliśmy razem zaszłam w ciaze Szok dla mnie, Wszystkich a jak Mlody miał
pol roczku wzielismy slub i od razu chrzest nie powiedziane ze musi być wszystko po kolei Teraz staraliśmy się od lutego i w czerwcu jedna cb , druga w październiku a w listopadzie mam ndzieje ze będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 11:53
Cherry_Blossom, sisi lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
BrumBrum wrote:Ja nic nie biorę po za kwasem foliowym i wit D. Lekarze kazali Wam coś brać? Raczej jest tendencja do niesumplentowania w ciąży jak nie ma takiej absolutnej konieczności.
Ja biorę kwas foliowy, witaminy prenatalne oraz kwas DHEA (do nich dołączony).
Zastanawiam się czy od czasu do czasu nie wziąć wit. D i wapna. Co myślicie?Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
Kasita wrote:Gratulacje dziewczyny! Tak trzymać!
Ps: ktoś mi podpowie jak się załącza zdjęcie w wiadomości oraz własne informacje pod wpisami? Z góry bardzo dziękuje. -
Kasita wrote:Ja biorę kwas foliowy, witaminy prenatalne oraz kwas DHEA (do nich dołączony).
Zastanawiam się czy od czasu do czasu nie wziąć wit. D i wapna. Co myślicie?
Zobacz ile jest wit D w tych prenatalnych
mama:
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bf6e5cf8453.jpg
To moje testyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 12:00
sisi lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Wczsniej takie bladziochy ze w szkoku bylam ze beta tak ladnie rosnie a dopiero 2 dni temu taki ciemny wyszedł wiec dla mnie bladzioch to tez ciaza
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość