Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyrzuty sumienia bo zaniedbuje córę odkąd wiem o ciąży non stop bajki lub na odczep się zabawy. Marzy mi się drzemka a tu ni ma jak i chodżę tylko wkurzona co się odbija na dziecku. Czy Wy macie podobnie.
No i problemy z gotowaniem obiadów po prostu już nie mam pomysłu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 19:13
-
dagaak wrote:Aha a co do sikania w nocy to tez tak mam czego nie rozumiem bo nie pije ani przed samym spaniem ani nic w nocy a wstaje z 3-4 razy przez cała noc, moze w nocy fasol bardziej naciska nam na pęcherz podczas spania hehe
Też niw rozumiem czemu tyle sikam.. W dzień to samo.. Tu pije wodę, a druga stron już wylatuje masakra jakaśdagaak lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
jooo wrote:Mam wyrzuty sumienia bo zaniedbuje córę odkąd wiem o ciąży non stop bajki lub na odczep się zabawy. Marzy mi się drzemka a tu ni ma jak i chodżę tylko wkurzona co się odbija na dziecku. Czy Wy macie podobnie.
jooo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
jooo wrote:Mam wyrzuty sumienia bo zaniedbuje córę odkąd wiem o ciąży non stop bajki lub na odczep się zabawy. Marzy mi się drzemka a tu ni ma jak i chodżę tylko wkurzona co się odbija na dziecku. Czy Wy macie podobnie.
No niestety ciężej jest. Ja dlatego jak młoda jest w przedszkolu to totalnie odpoczywam i regeneruje siły żeby potem mieć siły dla niej. Ale racja, wymaga to więcej wysiłku czasem, dlateho jeśli chodzi o jakieś skakanie, tanczenie czy np teraz sanki to mąż to ogarnia. Ja bardziej jakies puzzle, rysowanie, bajki albo odgrywanie scenekjooo lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wróciłam! Jestem szczęśliwa
Kruszynka rośnie jak szalona. W ciągu 5 dni urosło aż o 0,35 cm Serduszko też bije jak dzwon!
Proszę o wpisanie mnie na datę porodu 14.08.2017.
Następna wizyta 19.01.
Co zdjęcie to piękniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c7d6c56713.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 19:23
Cherry_Blossom, Samsaramsa, itakasia, Gaduaaa, Kasiula09, Chusy, Asiulka83, Shelma, Lovi89, sisi lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
All4love wrote:Wróciłam! Jestem szczęśliwa
Kruszynka rośnie jak szalona. W ciągu 5 dni urosło 0,35 cm Serduszko też bije jak dzwon!
Następna wizyta 19.01.
Cudownie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kruszynka rośnie jak szalona. W ciągu 5 dni urosło aż o 0,35 cm Serduszko też bije jak dzwon!
Następna wizyta 19.01.
Cudownie
A czym jest to kółeczko obok maleństwa?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Oho zjadłam loda Śnieżkę i spaghetti i wyladaowalam wlasnie pierwszy raz z głowa w kibelku.. i doczekało to tez mnie musiałam sie wspomóc palcami zreszta jak zwykle w takich sytuacjach bo samo nie che wylecieć haha
All4love piękne zdjecie:) ile ma juz fasol mm/cm?
Ja na wtorkowej wizycie liczę na fasola 2cm takze juz nie mogę sie doczekać -
Następna wizyta 19.01.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c7d6c56713.jpgFabian Cyprian Tymuś