Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahahahahahahha u mnie też mniej więcej tyle. Chociaż teraz to z tydzień wytrzymałam.
Boję się zapisać do biblioteki u mnie na osiedlu bo kilka lat temu nie oddałam książek. I się boję że sprzedali moje dane firmie windykacyjnej i mnie złapiąsynuś
Dwa aniołki * -
awangarda wrote:Hahahahahahahahha u mnie też mniej więcej tyle. Chociaż teraz to z tydzień wytrzymałam.
Boję się zapisać do biblioteki u mnie na osiedlu bo kilka lat temu nie oddałam książek. I się boję że sprzedali moje dane firmie windykacyjnej i mnie złapiąCherry_Blossom lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Samsaramsa wrote:Ja się strsuje tylko przed wizytami a tak to nie. Myślę tylko pozytywnie
Czekam na wieści z wizyt
urwalam się dzisiaj godzinę wcześniej z pracy i już wracam do domu.
Super podejście z tym pozytywnym myśleniem
Też staram się zaprogramować
Też czekam na wieści:)
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Mam straszną ochotę na kakao i do tego kanapki z białym serem . Chyba małemu wapno potrzebne dzisiaj delikatnie mnie ciągnęło w podbrzuszu ale to maluch rośnie to się tym nie przejmuje
Jeżeli to prawda że rośnie 1mm dziennie to teraz ma gdzieś ze 2cm mały olbrzym xd
Ja większość książek mam w pdf i czytam na telefonie bo tak mi wygodniej i w każdej chwili mogę czytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:39
-
Gadua kurde Ty się nie śmiej ale ja czytałam że za kilka książek a ja miałam że 3 można i 600 zł zapłacić! I teraz się cykam. Może na mojego się zapisze
Samsa jak przeczytałam kakao to mi się zachciało a nie pilam od przedszkola! I zjadlabym bułkę z twarożkiem.
Skąd bierzesz książki w psfie???? Bo szukam i nie mogę znaleźć nigdzie
Pizze też bym opedzlowala.
O 11 zjadłam kanapkę z macDonalda. Wiem,okropna jestem,ale później już na nic patrzeć nie mogłam. Czy jestem usprawiedliwiona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:42
synuś
Dwa aniołki * -
Puldzia-ja tez tak mam! Mam 27 lat i tez jest to moja pierwsza ciąża, w mojej rodzinie poronienia sie nie zdążały ale wśród znajomych w ostatnim czasie niestety tak i tez sie ciagle stresuje ze cos moze byc nie tak i sie zamartwiam, nie mogę przestawić sie na to pozytywne myślenie tak do końca bo strach mnie paraliżuje po prostu:( ja widziałam juz serduszko wiec trochę jestem spokojniejsza ale chciałabym zeby co wizytę ładnie biło i fasoleczka rosła tak jak powinna! Swoją droga chyba nie doczekam sie tego wtorku na ta kolejna wizytę, a w ten dzien bede panikować strasznie haha:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:43
-
awangarda wrote:Gadua kurde Ty się nie śmiej ale ja czytałam że za kilka książek a ja miałam że 3 można i 600 zł zapłacić! I teraz się cykam. Może na mojego się zapisze
Samsa jak przeczytałam kakao to mi się zachciało a nie pilam od przedszkola! I zjadlabym bułkę z twarożkiem.
Skąd bierzesz książki w psfie???? Bo szukam i nie mogę znaleźć nigdzie
Pizze też bym opedzlowala.
O 11 zjadłam kanapkę z macDonalda. Wiem,okropna jestem,ale później już na nic patrzeć nie mogłam. Czy jestem usprawiedliwiona?Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś