Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak z Waszą wagą? U mnie masakra Ja tak dalej pójdzie to 30 kg przytyję Ciągle jestem głodna, ciągle. Nawet w nocy budzi mnie głód. Nie jem jakichś śmieci, fast foodów czy tony węglowodanów, ale mimo to jem dużo za dużo. 6-7 posiłków zjadam spokojnie. Może to przez to l4 i siedzenie w domu, ale skoro kazano się oszczędzać to nie będę w takim deszczu czy śniegu latać po mieście po 5-6 h... Mam już 4 kg do przodu, mimo tego że jem dużo chudego mięsa, ryb, warzyw i owoców. Do tego piję hektolitry wody i soków. Ratunku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 13:05
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
awangarda wrote:Ja się właśnie objadam. I to dziadostwem bo mi smakuje. Waga na razie nadal 60.
Nic mi się dziś nie chce. Nic. Leżę i się wkurzam na siebie ,że tyle do zrobienia a ja taką leniwa. Wrrrr
Jesteś usprawiedliwiona, organizm skupia się na bardzo ważnych rzeczach teraz
Ja jem bigos od rodzicow, mniam.
Ale generalnie mam problem z jedzeniem
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja wczoraj wieczorem mialam wizyte. Dzidzius ma juz 3,5cm i wyglada juz jak maly ludek. Ma raczki i nozki- cuuudowny widok 17 stycznia mam szczegolowe usg 1 trymestru. Na dodatkowo platne prenatalne poki co nie kazal sie dr zapisywac. Wskazaniem sa wczesniejsze poronienia albo wiek powyzej 35lat. Na bole brzucha to mam brac magnez 3 razy po 2 tabl. Troche sie uspokoilam, bo juz mialam czarne mysli po tych bolach brzucha.
Asiulka83, Anielle, sisi lubią tę wiadomość
-
sabinaaa wrote:Ja wczoraj wieczorem mialam wizyte. Dzidzius ma juz 3,5cm i wyglada juz jak maly ludek. Ma raczki i nozki- cuuudowny widok 17 stycznia mam szczegolowe usg 1 trymestru. Na dodatkowo platne prenatalne poki co nie kazal sie dr zapisywac. Wskazaniem sa wczesniejsze poronienia albo wiek powyzej 35lat. Na bole brzucha to mam brac magnez 3 razy po 2 tabl. Troche sie uspokoilam, bo juz mialam czarne mysli po tych bolach brzucha.
Gratuluję
Masz fotkę?
Zapisuję wizytę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Awangarda, myslalam ze tylko ja mam takie czarne mysli. Szlag mnie trafia poprostu, nie mam sily na najprostsze czynnosci, nawet do prysznica sie musze zmuszac zeby wstac. Nie wiem kiedy ostanio ogolilam nogi slowo daje i ogolnie rzecz biorac czuje sie obrzydliwie sama ze soba. Do tego pietrzy mi sie pranie, kurz zalega na polkach, obiad sie sam nie chce zrobic.. Heh. A ja naprawde nie uwazalam siebie za lenia :< No nie mam sily i tyle. Jestem wiecznie zmeczona :< Drugi trymestrze, przybywaj!
-
Ja to caly czas pije sok pomranczowy i codziennie obowiązkowy jeden grejfrut ja tam czuje chłopaka choć corcia jak sobie pomysle byłoby tez cudnie tylko gdzie ja bym teraz te lalki pokladla jak w całym domu auta , ciuchcie , narzędzia haha
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Ja dziś byłam u szefowej. Było bardzo miło:) Ja powiedziałam, ze do końca semestru zakończę wszystkie swoje obowiązki dodatkowe z domu, oraz wystawię oceny i będę w kontakcie, w razie konieczności poprawy oceny wszystko przygotuję dla dzieci. Szefowa natomiast powiedziała, że mam absolutnie nie wracać do pracy bo mamy istny wysyp jelitówek i grypopodobnych świństw.
-
Asiulka moja corka lalki odrzuca, za to samochodami, narzedziami i innymi "meskimi" pierdolkami to moglaby sie bawic godzinami wiec nie martw sie na zapas o zabawki
Ktos pisal o bananach na mdlosci. to prawda! jakos tak instynktownie zaczelam jesc jak mnie pierwsze mulenie bierze i jak ide do pracy to mam zawsze banana w torebce i faktycznie dziala. Przy pierwsej ciazy byl sezon na morele to mi tez zawsze pomagalo, ale teraz nie ma za bardzo owocow.
Moje dziecie wpuszcza informacje jednym uchem, wypuszcza drugim, juz jej pare razy mowilismy ze bedzie miec braciszka albo siostrzyczke, ale jeszcze nie bardzo kapuje o co chodzi, za mala jeszcze jest.
Dziewczyny ja Wam przypominam ze nasze organizmy sa teraz na maksa skupione na tworzeniu malego czlowieka, wiec mysle ze spokojnie mycie garow, czy jakies tam pranie nawet nie ma sie co tutaj rownac. Jak tylko macie mozliwosc to lezcie na kanapie i skupiajcie cale swoje sily na tym najwazniejszym zadaniu, bez wyrzutow sumienia. Od balaganu w mieszkaniu jeszcze nikt nie umarl
Ja teraz czuje ze bedzie dziewczynka, czyli pewnie sie tam chlopak tworzy bo nie mam w ciazy zadnego szostego zmysluAsiulka83, Chusy lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Mam pytanie odnoście badań prenatalnych.Wiec tak na pewno przysługuje mi test pappa amniopunkcja.Moje pytanie jest takie czy tez będę miała darmowe badanie usg prenatalne??dodam ze nie mam 35lat ale u córki występuje rzadka choroba genetyczna-trisomia chromosomu 16czesciowa(16p13.11).Bo wizyta dopiero 23.01[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Another wrote:Dziewczyny jak z Waszą wagą? U mnie masakra Ja tak dalej pójdzie to 30 kg przytyję Ciągle jestem głodna, ciągle. Nawet w nocy budzi mnie głód. Nie jem jakichś śmieci, fast foodów czy tony węglowodanów, ale mimo to jem dużo za dużo. 6-7 posiłków zjadam spokojnie. Może to przez to l4 i siedzenie w domu, ale skoro kazano się oszczędzać to nie będę w takim deszczu czy śniegu latać po mieście po 5-6 h... Mam już 4 kg do przodu, mimo tego że jem dużo chudego mięsa, ryb, warzyw i owoców. Do tego piję hektolitry wody i soków. RatunkuFabian Cyprian Tymuś
-
Anielle wrote:Paulina, kciuki zacisniete!
Jeju, jakies sposoby na bol gardla??? Poprostu trace glos, juz 3 dzien i nie przechodzi tylko sie pogarsza, zaden z lekarzy nie ma miejsc, dopiero jutro na 16 jakis ogolny mnie przyjmie...
ale pije herbatę z cytryną i z imbirem.. dużo imbiru.. no i mój domowy naturalny antybiotyk : miód, cytryna, czosnek, imbirFabian Cyprian Tymuś