Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jomi81 wrote:Bribrami, przykro mi
Dziewczyny, które dziś wizytują - trzymam kciuki!
Mam pytanie do tych z Was, które mają już w domu dzieci. Czy powiedziałyście im już o ciąży? Moja córcia jutro ma urodziny, kończy 4 lata i strasznie bym chciała jej powiedzieć, ale boję się Postanowiłam sobie, że powiem jej dopiero pod koniec pierwszego trymestru, po teście nifty i prenatalnych, ale coraz trudniej mi milczeć...
Moja jeszcze nie wie, powiem po prenatalnych
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Chusy wrote:Nie pekamy dziewczyny Te wizyty maja byc zrodlem radosci, a nie przyprawiac o zawal Wszystko bedzie dobrze, wracajcie z usmiechem na twarzy : )
Co do plci to moj szosty zmysl chyba spi, bo nie mam zielonego pojecia co tam w sobie nosze
Na poczatku nie moglam jesc slodyczy, teraz jadam czekolade i bardzo mi smakuje. Mam ochote tylko na nabial, na mieso i ryby nie moge patrzec. W ogole w moim domu jest ban na slowo "ryba".
Cere i wlosy mialam piekne na poczatku, teraz sie wszystko zmienilo i mam siano na glowie i twarz w wypryskach.
Mdlosci sa czasem mniejsze czasem wieksze (czy z dziewczynka powinny byc silniejsze..?)Cherry_Blossom, Chusy lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Zartujesz Myslalam wlasnie ze ogorek to taki raczej pomocny zapach.
A wlasnie dziewczyny jak was lapia zapachowe mdlosci to polecam jakiegos cytrusa w lape wziasc i wachac. Ja mam grejpfruta pod reka, i dziala cuda.
Ewentualnie drugi trik to wachanie gumy do zucia dla dzieci, orbitka tego rozowego bo ma mocny zapach
-
Chusy wrote:Zartujesz Myslalam wlasnie ze ogorek to taki raczej pomocny zapach.
A wlasnie dziewczyny jak was lapia zapachowe mdlosci to polecam jakiegos cytrusa w lape wziasc i wachac. Ja mam grejpfruta pod reka, i dziala cuda.
Ewentualnie drugi trik to wachanie gumy do zucia dla dzieci, orbitka tego rozowego bo ma mocny zapach
O nie, to nie dla mnie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Chusy wrote:Zartujesz Myslalam wlasnie ze ogorek to taki raczej pomocny zapach.
Ewentualnie drugi trik to wachanie gumy do zucia dla dzieci, orbitka tego rozowego bo ma mocny zapachFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
Bribrami bardzo mi przykro, trzymaj się.
Jeśli chodzi o moje plamienia wczoraj wykupiłam dupka i wzięłam dwie tabletki. Wieczorem było już prawie czysto na papierze. w nocy wstałam na siku to nic nie było, ale dziś rano taki jasny brązowy wodnisty śluz, później już czyściej. Zadzwoniłam do gin, ale nie odbierała, tylko na sms odpisała żeby brac dupka 3x1 i nospe. Zadzwonić mam po południu. No i leże w łóżku i staram się mało chodzić. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, no przecież musi! Ale mam wyrzuty sumienia, że mi się seksu zachciało
Też mam takie delikatne mdłości, szczególnie jak jestem głodna, ale ogólnie mam mały apetyt i nawet słodkiego mi się nie chce, gdzie uwielbiam słodycze Będzie syn
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
All4love wrote:Jestem po kolejnej rozmowie z pracodawcą. Już ma kogoś na moje miejsce i za kilka dni idę na zwolnienie.
Zwariuje w domu tyle miesięcy
Ja jestem na zwolnieniu już od 23 grudnia. Miałam krwawienie i mój gin od razu wysłał mnie na L4, poza tym ciąża po in vitro, więc wiadomo, że jeszcze bardziej dmucha na zimne.
w poprzedniej ciąży pracowałam do 18tc, planowałam pracować do końca, ale w tym 18tyg pojawiło się krwawienie i wylądowałam na zwolnieniu.
Ale ja na zwolnienie nie narzekam, bo mam przynajmniej szansę nadrobić zaległości książkowe, a czytać uwielbiam.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
witam kobitki w stanie błogosławionym:)
prosze mi wpisac wizyte na 27.01
co do płci to ja bym chciala dziewczynke, bo chłopca już mam. Dla mojego synka pewnie lepiej jakby byl chlopczyk, bo w rodzinie same dziewczynki i po sasiedzku rowniez to przydalby mu sie jakis kompan do zabawy:p
Jak narazie to wymiotow nie mialam, tzn raz na poczatku, ale to objadlam sie krowkami o godz 23 no i mnie zemdlilo:p Czy ktoras ma tak jak ja? że objada sie caly czas slodkim? bo ja tego nie potrafie powstrzymac! oczywiscie zjem rano na sniadanie kanapke, obiad i kolacje tez normalnie, no ale kurcze w miedzyczasie caly czas podjadam i jeszcze zdarzy mi sie chipsy od czasu do czasu wpierdzielic:/ Mam cicha nadzieje ze te zachcianki to na dziewczynke, ale tez nie chce zeby dzidzia zajadala sie pustymi kaloriami...
powodzenia dzisiejszym wizytujacym:*Cherry_Blossom lubi tę wiadomość