Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowa koleżankę
Ruda nice to See you
Uli no takie siedzenie w szpitalu wkurza,z tym TSH to ma prawo być wręcz tak niskie że nieoznaczalne, najważniejsze wtedy kontrolować ft 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 21:50
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa, jestem poza domem wiec foty nie prześlę, ale to moze nawet lepiej. Zostawmy analizy usg lekarzom, nie doszukujmy się same nieprawidłowości. Tak na chłopski rozum- co miałby na celu Twój dżin gdyby widzial, że zarodek niebezpiecznie sie umiejscowił i gdyby Ci o tym nie powiedzial?! Na pewno by coś napomknął abys nie dzwigała ciężarów. Z resztą u mnie tez jest krwiak wiec te zalecenia dotyczą obu kwestii. A jeśli chcesz sie uspokoić proponuję umowic sie na usg do innego lekarza. Myślmy pozytywnie...wiem, ze to trudne bo mam to samo ( naparza mnie w pachwinie dzis po spacerze i tez w głowie kocioł) ale ostatnie czego nam teraz trzeba to nerwy! Glowa do góry:)
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kfoka wrote:Gaduaaa, jestem poza domem wiec foty nie prześlę, ale to moze nawet lepiej. Zostawmy analizy usg lekarzom, nie doszukujmy się same nieprawidłowości. Tak na chłopski rozum- co miałby na celu Twój dżin gdyby widzial, że zarodek niebezpiecznie sie umiejscowił i gdyby Ci o tym nie powiedzial?! Na pewno by coś napomknął abys nie dzwigała ciężarów. Z resztą u mnie tez jest krwiak wiec te zalecenia dotyczą obu kwestii. A jeśli chcesz sie uspokoić proponuję umowic sie na usg do innego lekarza. Myślmy pozytywnie...wiem, ze to trudne bo mam to samo ( naparza mnie w pachwinie dzis po spacerze i tez w głowie kocioł) ale ostatnie czego nam teraz trzeba to nerwy! Glowa do góry:)
Więc będę trochę myślowy miała no ale wierzę że jednak jest okey.. Choć na usg faktycznie wygląda że całe jajo płodowe wraz z dzieciatkiem jest zaraz nad szyjka.. Dlatego chciałam porównaćFabian Cyprian Tymuś -
No i dobry wieczór,
wpadłam, żebyście mnie uspokoiły, bo piersi przestały mnie boleć i nie są już tak strasznie nabrzmiałe jak były.
Poza tym zaczynam odczuwać od wczoraj dziwne ciągnięcie jajcora z którego była owulacja.
Napiszcie mi pls, że wszystko jest ok i ogólnie wspaniale
I że tak pozwolę sobie nieskromnie zapytać, jak tam Wasze cyce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 22:27
-
nick nieaktualny
-
Moje od poczatku nie specjalnie bolaly, mialam tylko uczucie pelnosci i wrazliwe sutki. Teraz nawet to uczucie pelnosci zniknelo (albo tak sie przyzwyczailam ze juz tego nie odczuwam), wielkie tez nie sa i nigdy nie byly Widac duzo zyl za to.
Pojawily sie u was pajaczki na nogach? Ja dzis jak sie rozbieralam zwrocilam uwage, pierwszy raz w zyciu cos takiego widze!
Czy to jakos zniknie? Kurcze mam 28 lat a noga wyglad aprzez to jak u 70 latki >.<
-
Hej Dreamy : ) Gratulacje! Masz swietny suwaczek (moge go sobie podprowadzic? jest super )!
Kurcze to kiepsko z tymi pajaczkami, myslalam ze sobie pojda po ciazy.. naprawde mam takie jedno potezne skupisko, ktore wyglada jak siniak na lydce.. A jakis sposob zeby nie powstawaly?Dreamy lubi tę wiadomość
-
Chusy wrote:Hej Dreamy : ) Gratulacje! Masz swietny suwaczek (moge go sobie podprowadzic? jest super )!
Kurcze to kiepsko z tymi pajaczkami, myslalam ze sobie pojda po ciazy.. naprawde mam takie jedno potezne skupisko, ktore wyglada jak siniak na lydce.. A jakis sposob zeby nie powstawaly?
-
Cześć dziewczyny! Do wtorku wierzyłam, ze pod serduszkiem mam jednego dziedzica, a okazało sie, ze sa dwa! Tak wiec dołączam do mam bliźniaków. pamietam, ze były tu na forum dwie lub trzy takie ciąże? Jak Wam leci ten czas?
Ruda Paskuda... mi tez lekarz powiedział, ze ciąża zagrożona, bo bliźniacza i częstsze wizyty. Nastepna prawie za dwa tygodnie.
Zobaczymy czy zrobi usg. Masz jakies objawy? Typu nudności? Ja na razie ciagle czuje jajniki i kłucie.
Zażywasz jakies specjalne witaminy? Magnez? Luteinę?Asiulka83, Another, zokeia, neme lubią tę wiadomość
-
Ruda miło Cię widzieć też mam napięty brzuch
Witajcie Jesionka i Dreamy, wpisuję na liste (4 strona)
Rosolina, a to nowna! Gratuluję!
Co do cyckow to u mnie masakra, tak bola. Ale zachwyt też jest
Witam w 11 tcDreamy, awangarda, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dreamy wrote:Cześć. Mogę też do Was dołączyć? Co prawda jestem na wrzesniówkach bo termin z om na 1.09 ale ostatnio na wizycie według usg wyszło na 31.08. W 5t+5 był zarodek 3mm
Witaj!
Możemy podać sobie rękę, mi kalkulator wskazał termin albo na 29 albo na 31 sierpnia, inny zaś na 1 września i sama nie wiedziałam gdzie mam się umiejscowić, ale doszłam do wniosku, że jednak bardziej prawdopodobny jest sierpień. U lekarza jeszcze nie byłam i aż mnie nosi z ciekawości.Dreamy lubi tę wiadomość