Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulli, zdrowia!
Znowu rzygam, miałam już dość, od 3 dni prawie nic nie jem ;/ ale obejrzałam na youtube mądrego lekarza który powiedział, że mdłości są objawem wzrostu hormonów i prawidłowego rozwoju dzieciątka, poryczałam się, leże, niech się dzieje co chce...20.08.2017 -
All4love wrote:
Znowu rzygam, miałam już dość, od 3 dni prawie nic nie jem ;/ ale obejrzałam na youtube mądrego lekarza który powiedział, że mdłości są objawem wzrostu hormonów i prawidłowego rozwoju dzieciątka, poryczałam się, leże, niech się dzieje co chce...
No ładnie, to u mnie żadne hormony nie rosną, mdłości nie męcząsisi lubi tę wiadomość
-
E tam bzdura, czesto przeciez kobietom ustaja mdlosci lub ich wogole nie ma a jest wszystko ok;)
All4love, jestes po prostu jedna z tych kobiet, ktore doswiadczaja maakrycznych mdlosci, uwazaj na siebie zeby sie nie odwodnic
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Jutro wizyta. Udało mi się ją przełożyć z 20:00 na 13:45. Stres mnie zżera okropny:-/
Pytanie do mamusiek które brały luteinę dopochwowo 100mg NIE W CIĄŻY. Miałyście jakieś skutki uboczne? Bo nie wiem czy zwiększenie mdłości i bólu piersi powiązać z ciążą czy luteiną...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Ja też tak miałam po luteinie. Dlatego w tej ciąży uzgodniliśmy z lekarzem że tylko w razie potrzeby a nie profilaktycznie będę brała ( reszta lekarzy tutaj daje w pakiecie od razu po potwierdzeniu ciąży).
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Melduję po wizycie. Dzieć młodszy o 4 dni. Wg usg 9+4. Serdecznie biło. Ja mam skierowanie do szpitala przez rzyganko. Ale nie idę bo synka nie zostawię. Dostałam lek na wymioty. Kolejne usg już za 2 tyg. A prenatalne za 2 lub 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 19:51
itakasia, Anielle, Cherry_Blossom, Ruda Paskuda, Another, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
-
Meldunek po wizycie. Dzieci młodszy o 4 dni. Wg usg 9+4. Serdecznie biło. Ja mam skierowanie do szpitala przez rzyganko. Ale nie idę bo synka nie zostawię. Dostałam lek na wymioty. Kolejne usg już za 2 tyg. A prenatalne za 2 lub 3
All4love, Another lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d800a1c54ed.jpg
Wrzucam zdjęcie tak jak obiecałam.
Wg USG 9+0, junior ma 23 mm, tętno wynosi 174uderzeń/min.
Cherry prenatalne mam 1 lutego na 16:20 w invicta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 21:46
itakasia, Amelia25, All4love, BrumBrum, Kfoka, Cherry_Blossom, Ruda Paskuda, Another, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
❤ juniorek ❤
-
mycha89 wrote:Meldunek po wizycie. Dzieci młodszych o 4 dni. Wg usg 9+4. Serdecznie biło. Ja mam skierowanie do szpitala przez rzyganko. Ale nie idę bo synka nie zostawię. Dostałam lek na wymioty. Kolejne usg już za 2 tyg. A prenatalne za 2 lub 3
Gratulacje!!! Masz zdjęcie?
Jaki lek dostałaś?20.08.2017 -
Hej Mamusie!
Można dołączyć? Termin na 10.08. Lutowka 2016 więc aktualnie oprócz fasoli mam prawie 11 miesiecznego szkraba
Kolejna ciążą na clexane, acardzie i luteinie ale mam nadzieję że damy radę.
Póki co fasolka ma się dobrze, już mogę czasami złapać serducho detektorem a za 2 tygodnie prenatalne.
All4love, Cherry_Blossom, Asiulka83, sisi, Otka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAll4love ja zgubiłam w 3 tyg 4kg.. Rzygałam ciągiem po kilka h. Momentami myślałam że umieram już... A potem z dnia na dzień spokój. Już się bałam że z maluszkiem coś nie tak ale wszystko ok. A w ciąży z synkiem nawet lekko mnie nie mdliło!! NIC!
No i mdłości to jest oznaka wzrastającego progesteronu ale czemu w jednej ciąży wogóle tego nie odczuwamy a w drugiej jest taka makabra to nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:18