Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry, dziękuję. Też zazwyczaj mam tego samego dnia, Ale nigdy nie robiłam właśnie tych badań jak HIV, grupa krwi, cytomegalia itp. Jeszcze raz dziękuję
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
nick nieaktualny
-
Cześć zniknęłam na chwilę i widzę, że ciężko nadrobić zaległości na forum
Zniknęłam w ważnej sprawie - zamawiałam tort. Ustaliliśmy z moim Bartkiem, że obwieszczamy nowinę Naszym
Mamusiom w Dzień Babci. Zamówiliśmy tort biało - różowo - niebieski z figurką grzechotki )) pod pretekstem imienim mojej przyszłej teściowej zwabiamy moją mamę i wręczymy Mamusiom tort z okazji Dnia Babci Ha! ale mamy plan
Tylko mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.... wizytę mamy 19 stycznia o 10:15 (proszę nas dopisać )
Współczuje dziewczynom, które otrzymały złe wieści
Mam jeszcze jedno pytanko: jak się ustawia piękny suwaczek ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:03
-
No właśnie to wszystko przex tą sytuację gdzie mi połowa listy nagle zniknęła, dobrze, że mówicie
Czekającnacud, aniolkowa lista jedt mamus, ktore mialy urodzic w sierpniu.
Paulina, super pomysl
Jesionka, zapytaj lekarza ale ja bym dla świętego spokoju zrobiła
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Paulina3 wrote:Cześć zniknęłam na chwilę i widzę, że ciężko nadrobić zaległości na forum
Zniknęłam w ważnej sprawie - zamawiałam tort. Ustaliliśmy z moim Bartkiem, że obwieszczamy nowinę Naszym
Mamusiom w Dzień Babci. Zamówiliśmy tort biało - różowo - niebieski z figurką grzechotki )) pod pretekstem imienim mojej przyszłej teściowej zwabiamy moją mamę i wręczymy Mamusiom tort z okazji Dnia Babci Ha! ale mamy plan
Tylko mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.... wizytę mamy 19 stycznia o 10:15 (proszę nas dopisać )
Mam jeszcze jedno pytanko: jak się ustawia piękny suwaczek ciąży?
Fajny pomysł z tym Dniem Babci, też mieliśmy taki plan,ale że ja mieszkam z mamą po sąsiedzku i bardzo często się widzimy, to bym nie wytrzymała. Też mam wizytę 19 ale dopiero wieczorem. Pokażcie babciom USG Na jakim jesteś etapie ciąży?
Co do suwaczka, to wpisz w Google, tam są do wyboru, ustalasz co ma być napisane i wklejasz odpowiedni link w ustawieniach zdaje się. -
Paulina3 wrote:Cześć zniknęłam na chwilę i widzę, że ciężko nadrobić zaległości na forum
Mam jeszcze jedno pytanko: jak się ustawia piękny suwaczek ciąży?Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100