Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry ale super to wspaniały dzien miałaś i bedzie parka tak?
Ja dzis leżę koło schorowanego męża, mały relaks po pracy i mowie mu, ze czyje ze bedzie chłopiec, a on na to, ze tez tak myśli, bo mam ładna buzie. Nie ma to jak komplement od małża -
nick nieaktualnyBrumBrum wrote:Nigdy nie byłam tak przerażona a trochę w życiu przeszłam... Ehhh... Kaskader mój.
Mój kaskader w wieku 5 lat złamał sobie łapę w ramieniu. Przebij to
Melduję się. Sorki że późno ale po wizycie zaraz egzamin, potem dom, zjadłam i mnie ścięło. Padłam jak przecinek ino mój mnie przykrył ;P
Pasożytki rosną, jeden mniejszy od drugiego. Kilka zdjęć smoków mam
A tu większy pasożytek bo mniejszy nieco nieśmiały i się chował za rodzeństwem
All4love, Lexi150, awangarda, Cherry_Blossom, Asiulka83, Chusy, Kira_, Lovi89, Amelia25, sisi, MówmiAgatka, luntrusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cherry dopisz mi wizyte na 10.02 na 10:00
hmm nie wiem czy w de są jako takie prenatalne, ale no nastepna wizyta by mi tak wypadała ;o Jak to leci ! Dopiero testy robiłam i nie wierzyłam. a tu już taki dorosły dzidziuch -
Isabelle, bardzo sie ciesze ze Alicja sobie tak pieknie poradzila, brawo dla malej wojowniczki
Cherry, Kakariki, Ruda, gratulacje udanych wizyt!!!
Another bo kopa zaraz dostaniesz, nic juz nie szukaj, napewno wszystko jest dobrze! Te wyniki bez obrazu USG, Twoich danych i INTERPRETACJI LEKARZA to nie sa nic warte. Ja np to chyba zeby uniknac takich rzeczy nie dostaje tych wynikow do reki, dostanie je poczta moja lekarka i o wynikach poinformuje mnie na wizycie. Masz szlaban na internety!
Kurde tutaj to zaden lekarz nie ma odwagi mowic o plci w tak wczesnej ciazy, musial miec super sprzet i super oko ze juz cos dojrzal Cherry
Ja jesli by sie sugerowac uroda to bede miala druga core bo czuje sie paskudnie. Postarzalam sie w tej ciazy, wlosy sie przetluszczaja jakby sobie leb smarowala oliwka a nie brzuch, fakt ze nmniej wypadaja. Jak patrze na siebie w lustrze to nie odnajduje dawnej siebie tylko jakas kupe... Na dwoje babka wrozyla, ja sie dopiero na USG polowkowym dowiem co tam siedzi w brzuchu bo od teraz przejmie moja ciaze szpital a tam juz USG to tylko od wielkiego dzwona robia.
Ktora to robila ziemniaki, schaboszczaka i marchewke z groszkiem? Matko jaka mam ochote na takie pysznosci... Moze ktos mi ugotuje?? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/028c96be3cdf.jpg
Na zywo to cos miedzy nogami bylo wieksze ale tak sie dzidzio ruszalo, ze ciezko bylo jakiekolwiek foto zrobic. (Na zdjeciu noga ze stopa obciagnieta, u gory cien drugiej nogi, na dole reka. Widok jakby od pupy z dolu )
Ale serio, moim zdaniem to jeszcze nic nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 22:06
Lovi89, Amelia25, Ruda Paskuda, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)