Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Przez wczorajsze stresy o kilogram mi waga w dół poszła Dzisiaj już nie czytam nic. Tyle czekałam to do tego czwartku jakoś dożyję, prawda? Obiecuję sobie już nic nie czytać.
Piękne macie te dzieciaczki, jak pięknie już wszystko widać na USG, a niedawno ze strachem wyczekiwałyśmy serduszka"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Aaa, a witaminę D to biorę długo już, odkąd pamiętam 2 tys jednostek między październikiem a kwietniem Teraz w dwupaku biorę 3 tysiące. Kilkukrotnie sprawdzałam poziom witaminę D w swoim życiu i zazwyczaj byłam w dolnej normie, co pani w lab mówiła, że jest rzadkością, bo większość badających ma daleko do norm."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej laseczki
Ruda piekne dziodziolki
Ja własnie dostałam list ze szpitala i prenatalne mam 17 stycznie (wtorek) na 16 30. Cherry wpisz mnie proszę na listę. Już mnie łapie mały stresik...
Czekam też na kuriera z tym detektorem, boję się iść pod prysznic żeby przypadkiem go nie przeoczyć20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Hej dziewczyny
Gratulacje kolejnych USG! Uwielbiam je oglądać
Jeśli chodzi o witaminy mi lekarz zalecił femibion + witamina D dodatkowo.
Ja dziś mam kiepski dzień. Zauważyłam dziś lekko brązowawy czy może beżowy śluz i odczuwam jakiś dyskomfort brzucha. Ale ciężko nazwać to bólem. Leżę, monitoruje wkładkę i chyba zadzwonię do dr bo wizyta za tydzień. Zwariuje do usg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 11:24
-
Gratuluje udanych wizyt
Cherry właśnie mówił ci coś lekarz o tej krwi z nosa bo mi ostatnio się zdarzyło tez ?
Mi do wizyty zostały dwa tygodnie i juz zaczynam się martwić czy wszystko ok bo objawy ustały
Akurat siedzę w laboratorium 2 godz jeszcze godzina mnie czeka bo musze glukoze powtarzam -
nick nieaktualnypestka1 wrote:Laseczki tak sie zastanawiam, bo 18 lutego mam w pracy bal karnawałowy i chciałabym na niego pójść myślicie, ze mozna na parkiecie troche poszaleć? W czwartek mam wizytę to zobaczę co lekarz powie.
Myślę,że nie ma przeciwwskazań, podobno taniec jest polecany w ciąży. Jak się zmęczysz to odpoczniesz.
Ja 2 tygodnie temu poszalałam na łyżwach. Tylko, że jeździłam z balkonikiem, aby się nie przewrócić i raczej spokojnie jeździłam. Ludzie mieli ze mnie ubaw, że dorosła kobieta i balkonik.
-
nick nieaktualny
-
Kobietki trochę się zastanawiam... same sobie zaczęłyście zażywać te witaminki czy polecił wam je lekarz? Mój polecił brać tylko kwas foliowy i teraz już sama nie wiem co o tym myśleć. Mam ogromną ochotę na sałatkę grecką i nie wiem czy mogę jeść ser feta?Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480