Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wszystkiego najlepszego!
Ja wczoraj robiłam sałatkę z makreli...Mniam... A dziś wypiłam pierwszą kawę od x czasu i to był bardzo zły pomysł. A myślałam że wejdzie bez problemu już.
Moja fasolinka też dziś uciekała i tylko przez sekundę złapałam. Uparte to takie. Czuję że Dziewuszka będzie
W pierwszej ciąży smarowałam się balsamem z babydream jak mi się przypomniało a nie mam ani jednego rozstępu. Dużo zależy od genów więc zapytajcie swoje mamy jak u nich było -
nick nieaktualnyawangarda wrote:A ja się dziś źle czuje. Fizycznie.cie,ko mi na żołądku ,albo za zimno albo za gorąco. Nie wiem co mi dolega.jeszcze mandat . Ech CH...Owy dzień dzis. Masakra
Moze jakis wirus Cie dopadl. Albo ta okropna pogoda tak dziala. Herbata z miodem obowiazkowo! albo jakas czekolada -
Jedzcie czekoladę http://m.supermamy.pl/ciaza/jedz-czekolade-w-ciazy,7152,1
Chusy lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Witam się mamusie... chciałam napisać z rana, ale nie wypada
Ja dziś zrobilam postęp, nie włączyłam komuputera z rana, wiec udało się wstać i posprzątać
na obiad nadal nie wiem co ;o Mój najczęściej w pracy jje, więc gotować codziennie nie muszę (dzięki Bogu) chociaż za jakiś czas się to zmieni
Mam ochotę na zupe pomidorową z ryżem. wieki nie jadłam.
ja kolejna wizyta dopiero 10.02 ;oo wiekii.
Namawiam mojego na ten detektor ciągle bo nie wytrzymam
Another Wszystkiego naaaaj :*Another lubi tę wiadomość
-
a ja się zastanawiam czy wy też macie takie nagłe ostre bóle.. jakby skurcze czasem jak np chcecie szybko wstać... albo kichniecie w głupiej pozycji?
bo mnie wczoraj z dwa razy tak szarpnęło ostro że nie mogłam się ruszyć kilkanaście sekund.. i dziś też jak z kanapy wstawałam to kilka razy.. mniej jak wczoraj no ale zawszeFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a ja się zastanawiam czy wy też macie takie nagłe ostre bóle.. jakby skurcze czasem jak np chcecie szybko wstać... albo kichniecie w głupiej pozycji?
bo mnie wczoraj z dwa razy tak szarpnęło ostro że nie mogłam się ruszyć kilkanaście sekund.. i dziś też jak z kanapy wstawałam to kilka razy.. mniej jak wczoraj no ale zawsze
Ja tak mam. Doktor powiedział, że mogę brać no-spe wtedy.
A tak w ogóle dziewczyny to byłam na wizycie rano i wszystko w porządku. Mój maluszek ma 2,5 cm co odpowiada 9 tyg. ciąży, czyli tydzień mniej niż z OM. Ale rośnie a serce bije jak dzwon Szyjka też zamknięta, a moje odczucie otwarcia to dlatego, że już rodziłam i szyjka u ujścia jest ciut otwarta, ale w środku długa i mocno zamknięta.
Jestem przeszczesliwa!
Cherry zmień mi proszę termin porodu na 23 sierpień dziękuję kochana.
All4love, Lexi150, Gaduaaa, Kfoka, Asiulka83, sisi, Lovi89, Karola555, Otka lubią tę wiadomość
-
MówmiAgatka wrote:Ja tak mam. Doktor powiedział, że mogę brać no-spe wtedy.
A tak w ogóle dziewczyny to byłam na wizycie rano i wszystko w porządku. Mój maluszek ma 2,5 cm co odpowiada 9 tyg. ciąży, czyli tydzień mniej niż z OM. Ale rośnie a serce bije jak dzwon Szyjka też zamknięta, a moje odczucie otwarcia to dlatego, że już rodziłam i szyjka u ujścia jest ciut otwarta, ale w środku długa i mocno zamknięta.
Jestem przeszczesliwa!
Cherry zmień mi proszę termin porodu na 23 sierpień dziękuję kochana.MówmiAgatka lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
awangarda wrote:Zamówiłam w KFC dwa grandery.
Spale się w piekle