Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Juuli wrote:Kurcze od 2dni przeszly mi mdlosci, a wizyta dopiero w lutym. Zaczynam sie martwic
Juuli lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dzien dobry gratuluje wczorajszych wizyt, zdjecia piekne
Another wszystkiego najlepszego
Mnie dzis dopadla sennosc, nic nie robie tylko leze, zrobilam sobie kanapki z wedlina ale to chyba nie byl dobry pomysl bo teraz mi niedobrze bleeeAnother lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj migrenę, jest mi niedobrze i najchętniej poszłabym spać. Przede mną leży stos nauki na jutro i szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak to ogarnę.
Another, wszystkiego najlepszego kochana!!! :*
Another lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Uwielbiam gify z dziećmi
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia
Ja mam jakieś mega obawy przed jutrzejszą wizytą. Boję się najgorszych wieści. Najgorsze jest to, że od wczoraj od wieczora mam wrażenie, że mam po prostu skurcze Co kilkadziesiąt minut mam taki pulsujący chwilowy ból macicy, intensywniejszy niż dotychczas. Bardzo się boję, dobrze, że już jutro wizyta, bo bym na IP jechała. Przy aplikacji luteiny aż mnie zapiekło/zakuło. Nawet podczas okresu mnie tak nie bolało pulsacyjnie. Obawiam się, że to szyjka coś świruje. Dobrze, że wizyta z samego rana..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
ja tez mam lenia na wszystko do wszystkiego się zmuszam , glowe tak jak musiałam myc codzinnie tak teraz co 3 dni i wcale nie sa tłuste te wlosy plus i nie wypadają , na buzi nie mam ani jedengo syfka buzia gladka wiec kolejny plus ale cos mi się wydaje ze teraz mi wyskoczą roztepy ;/ caly brzuch i cycki mam takie przeswitujace , kazda zylke widać ...nakładam oliwke na siebie i nie wiem czy ona nawet cos pomoze ...
Ja mam już stresa przed sobota już w nocy zaczynam mieć koszmary z ta wizyta ;/
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Ja używam ziaji krem do bardzo suchej skóry, kapsułki z rossmana raz nawilżające raz odżywcze i maski nawilżające ale co z tego jak wieczorem naloze krem a rano umyje buzię to mam tak suchą aż białą
Nie mogę nigdzie znaleźć takiego fajnego kremu z bielendy na dzień nawilzajacego, był idealny pod podkład -
U mnie też skóra sucha. Oprócz standardowego kremu dorzuciłam jeszcze tą tłustą ziajkę.
A wracając do lenistwa- to ubrałam się I wymyśliłam co odmrożę na obiad A pomyśleć, że póki chodziłam do pracy (co najmniej 10h po za domem) to jakoś robiłam to wszystko i żyłam... -
ss25 wrote:A stosujecie już coś na brzuch?
-
mi każdy krem póki co śmierdzi.. ale zmuszam się do kremowania twarzy tym co zawsze czyli nivea na noc z seri q10 no i na dzień... dobrze że podkład nie śmierdzi haha bo z tymi pryszczami to słabo bez tapety na ulicę wyjść haha
a brzucha jeszcze nie smaruję i nie wiem czy będę po po 2 ciążach grożą mi gorsze rozstępy niż mam? chyba nieee hehe chociaż nie mam ich wcale dużo... no ale..Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny od picu wczoraj się zarejestrowałam na wizytę i odpisała mi Pani że jest termin dzisiaj na 19.45 i chyba pójdę, tam od razu na prenatalne się umówię bo to miejsce chyba polecane właśnie przez mojego gina... Normalnie mam stresa