Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi, w pierwszej ciąży miałam prenatalne w 12tc i tak oto objawił nam się syn
Wcale nie jest wąsko między nogami, mój mały rozwalił się jak trzeba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9c0de14d457.jpgAsiulka83, sisi, MówmiAgatka, Tova33, Otka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki.
Zaczynam ożywać . Gratuluję dziewczyn pierwszych dobrych wieści. Oby tak dalej . I trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Ja też mam ciągle mokro , ale to chyba cechy osobnicze.
Miłego dnia kobitkiMówmiAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry sierpnióweczki!
Wstałam prze szczęśliwa z okazji moich urodzin, ale zaraz potem uświadomiłam sobie, że skoro jutro mam prenatalne, to Pan doktor doda mi rok do statystyk i będę miała podwyższone ryzyko wszystkiego Że ja głupia nie umówiłam się na wizytę na wczorajsisi lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń
Santocha świetne ujęcie. Ależ widać siusiaka!
Same dobre wiadomości wczoraj, super! oby dzisiaj też były. Właśnie czekam pod gabinetem lekarskim i się strasznie denerwuję. Śniła mi się dzisiejsza wizyta 3 razy w nocy. Trzymajcie kciuki. Ja również trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty.Another, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mały człowiek dzisiaj daje o sobie znać i brzuch mnie strasznie ciągnie i kłuje.
Tak w ogóle to... mam ochotę na fasolkę szparagową w maśle i bułce tartej Jadę do Kauflandu, oby była xDWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 12:03
20.08.2017 -
nick nieaktualny