Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ss25 Trzymam z całych sił kciuki za Ciebie i za Twoją kruszynkę. Mam nadzieję, że dodatkowe badania skorygują wynik z USG. Będziesz robiła amniopunkcję lub NIFTY?
Cherry Dużo zdrówka dla córeczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:00
ss25 lubi tę wiadomość
2 Aniołki -
Sylwia z Calych Sil wierze ze będzie Dobrze !!! Najwazniejsze ze będziesz teraz pod dobra opieka i zadbają o Was !!! a lekarz super inny normalnie by skasowal bo to tylko jego praca
ss25 lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
ss25 wrote:Szczerze to nie mam pojęcia, już go nawet nie słuchałam, coś tam mówił że jest ryzyko poronienia podczas badania i coś tam więc chyba amniopunkcja. Mam na skierowaniu tylko to 'zwracam się z uprzejma prośba o objecie opieką pacjentki....'. Strasznie się ciesze, ze trafiłam na niego. Zadzwonił zaraz po USG do swojego kolegi ktory pracuje w dobrym szptalu w Krakowie i powiedział, ze mam się zgloscić w poniedziałek. Nie muszę czekać miesiąca i nic za to nie zapłacę, nawet dzis nie wzial ode mnie 200zl za pappa, maz mowil ze wziął recepcjonistkę na bok i cos jej tlumaczyl i zaplacilam tylko za USG. Troche sie naryczalam, ale poczytalam i wierze, ze bedzie ok. Dzieki dziewczyny
Wyobrazam sobie jak bylas przerazona ale trzeba byc dobrej mysli i sie modlic i bede sie modlic za Twoje malenstwo:* mam nadzieje ze jednak wszystko skonczy sie dobrze i badania w szpitalu zaprzecza teku co dzis uslyszalas!ss25 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogole to witam dziewczyny w 2 tryemstrze!!! Miałam 20 stron zaległości ale wszystko nadrobilam i kazda z Was uwaznie czytalam:) ja mam wizyte w poniedzialek po południu:) martwie sie bo mam od paru dni codziennie bole miesiaczkowe nie wiem moj lekarz zawsze mowi ze to niedobrze. Ciekawa jestem czy w koncu odstawi mi duphaston bo biore3x1 no i acard. Co do wozka bo widzialam dyskusje:) to ja chcialabym cos z dobrymi amortyzatorami gdyz mam kolo domu park i nierówne tereny wiec gdybyscie mogly cos polecic to byłabym wdzięczna:)
sisi, Another lubią tę wiadomość
-
ss25, bądź dobrej myśli :* trzymam kciuki za maleństwo
Lekarz rzeczywiście z powołaniem, super, że jeszcze są tacy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:50
ss25 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Ss25
trzymam kciuki za pozytywne wyniki dalszych badań! Masz bardzo dobrą postawę - myślenie pozytywne! Tak trzymaj! A nie byłaś przeziębiona? Gdzieś czytałam, że czasem taki obrzęk to ślad po infekcji?
Pestka
duża dzidzianie martw się cytologią!
napracowałam się dzisiaj, sprzątnęłam cały dół domu i zrobiłam tort, rozwoziłam dzieci na zajęcia, niby niewiele a już nie mam siłyss25 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d6b23585ecd.jpg
Obiecana fotkanie jest moze najlepszej jakości no ale jest, troche zaokrągliłam, bo dokładnie ma 3,81cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 17:50
All4love, Lexi150, Amelia25, Asiulka83, Another, ss25, Kira_, sisi lubią tę wiadomość
-
Ss trzymam kciuki, żeby z maleństwem wszystko było ok i bardzo współczuje Tobie tego stresu
Cherry jeszcze raz zdrówka dla córeczki
Pestka super wieści!
Ja cytologii nie miałam od początku 2015 roku i chciałam poprosić 15 lutego na wizycie, żeby pobrał, ale teraz się troszkę wystraszyłam
czekającanacud witamy w II trymestrzeTez jestem ciekawa do kiedy będę jadła acard i czy na tej wizycie gin mi odstawi luteinę.
itakasia z jakiej to okazji tort?
Wczoraj nie mogłam zasnąć, do 3 w nocy i walałam się z boku na bok pół nocy. Jak już w końcu się ułożyłam to poczułam pierwszy raz jakby ktoś mi w brzuchu puszczał bańki, a one pękały jedna po drugiejNie dam sobie głowy urwać, że to dzidzia, ale nie były to wzdęcia, więc wierzę z całego serducha, że to jednak maluszek
Dzisiaj w smyku załapałam się na wyprzedaże. Widziałyście jakie skarby można tam zdobyć? Szkoda, że nie znam płci (tzn wewnętrznie znam, ale potwierdzenia na USG nie dostałam:D), bo bym kupiła wszystkoZa te 3 bodziaki i pajaca zapłaciłam razem 50 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 18:42
ss25, Samsaramsa, Karola555, sisi, Luca, neme lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another, śliczne zakupy! Ten bodziak z zeberką
Za tydzień USG, pierwsze z mężem (!) i jak wszystko będzie dobrze to też coś kupimy
Wczoraj nie miałam mdłości, to brzuch strasznie bolał, dzisiaj brzuch nie boli, więc mam mdłości. Mały człowiek za wszelką cenę chce pokazać matce że rośnie, bo wizyta przecież dopiero za tydzieńss25, Another lubią tę wiadomość
20.08.2017