Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że Niunia da radę, lekarz zdradził, ze prawdopodobnie dziewczynka...tak marzę o córce! Leze i boje sie wstac do lazienki, bo wtedy leci ze mnie ciurkiem, straszne Przepraszam, ze sie tak tu uzewnetrzniam, ale lezenie i czekanie jak na wyrok nie jest naprzyjemniejsze
-
Kfoka trzymaj się mocno! Dobrze że jesteś w szpitalu. Lekarze zawsze mówią żeby się nastawić na gorsze bo nie chcą brać odpowiedzialności za to,że dadzą nadzieję a może być inaczej.
Jest tu mnóstwo mamuś z dużymi krwiakami i kończyło się dobrze ciąża jest wysoka więc pewnie już na super glue przyklejona
Swoją drogą dobrze ,że krwawienie z krwiaka a nie łożyska :-* jesteśmy tu z Tobą !Kfoka, ss25 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Kfoka
trzymaj się dzielnie, wiem, że ciężko się nie stresować, ale będzie dobrze. tak jak piszą dziewczyny, to już mocniejsza ciąża. buziaki dla was
all4love
fajnie, moja pizza dopiero rośnie bo mąż wraca przed 17 na szczęście ja jestem w dresach więc nic nie będzie mnie uwieraćKfoka lubi tę wiadomość
-
Cherry opieka prywatna? hmm niby jest... ale ceny są tak kosmiczne,że szkoda mówić.. można też do polskich ginów jechać ale to też nie są małe pieniądze.. usg 100e plus podróż 250km... i to jest paliwa za 50e... więc lipton straszny w tej Irl jeśli chodzi o opiekę medyczną..
Laktator i woreczki pierwsza klasa hehe
Samsaramsa faktcyznie tempo rośnięcia masz spore heh
Lexi no , no,no też Cię dość wydęło fajny brzuszek. Nie grzeb tam za mocno na przyszłość no i odpoczywaj teraz !
sisi też tak mam jak Ty. Rano płaska deska, ale w ciągu dnia nabiera rozmiarów... a wieczorem to w ogóle wyglądam jakbym zjadła calgon i mi bęben wysadziło
Brumbrum też jesteś już widoczna super!
Uli nic się nie stresuj będzie dobrze- zobaczysz!
Another to jeszcze nie jest tak źle z tym cukrem...
ale ja Ci powiem , że mi w ciąży cukier zawsze spada... w pierwszej miałam za niski.. i teraz też jestem w dolnej granicy.. norma od 74 a ja mam 76... i nie wiem czemu.. jak nie ma ciąży to około 90 zawsze glukoza na czczo.. dziwne..
Agula super wieści oby tak dalej !
Kfoka mocno zaciskam kciuki ! 3maj się dzielnie ! będzie dobrze !
ss25 czekamy na wieści !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:38
BrumBrum, Kfoka, sisi lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
BrumBrum wrote:Asiulka wydaje mi sie, że tak...
Another, a poziom cukru po 2h nie powinien wrócić do poziomu zbliżonego do wyjściowego? Kurcze z tego co pamiętam to ten poziom Twój po 2h jest dużo za wysoki ale ja nie miałam problemu z cukrem więc może coś mylę... Kiedy masz lekarza?
No mam brzuszysko. Wiem wiem, no ale wciąż waga pokazuje -1kg w stosunku do wagi wyjściowej, do jedzenia raczej się zmuszam, nie jem słodyczy. No ale nie da się ukryć, że od ciąży nie za bardzo dbałam o mięśnie swojego brzucha
Norma po 2 h to podobno 153 jednostki więc chyba jest ok. Lekarza mam 15 lutego wiec wszystkiego się dowiem. Oby nie było tragedii
Kfoka trzymam kciuki za Was
Papierowka jak wody?
Ss czekamy na info od Was tez!
Wierze ze wszystko bedzie dobrze dziewczyny
Kfoka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
itakasia wrote:
all4love
fajnie, moja pizza dopiero rośnie bo mąż wraca przed 17 na szczęście ja jestem w dresach więc nic nie będzie mnie uwierać
Czyżby domowa pizza? Mniam
Po południu mam taki brzuch, że po tej swojej pizzy poszłam do H&M i kupiłam legginsy ciążowe
Jakby ktoś też się wybierał to rekomenduję:
Fajne, wygodne i tylko za 39,90, POLECAM, All4loveWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:51
20.08.2017 -
All4love wrote:Czyżby domowa pizza? Mniam
Po południu mam taki brzuch, że po tej swojej pizzy poszłam do H&M i kupiłam legginsy ciążowe
Jakby ktoś też się wybierał to rekomenduję:
Fajne, wygodne i tylko za 39,90, POLECAM, All4love
chciałam kupić te legginsy ale w moim h&m od 3 tygodni nie ma S