Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
awangarda wrote:All4love mam tę leginsy . Czarne
jedyny minus to taki,że jak drapiesz paznokciami to zostaje taki pyłek i paznokcie wyglądają jak brudne
w pępku też się zbiera. Ale są ekstra
No trudno... Mimo wszystko fajny, wygodny materiał
Sylwia, Ty się tak nie stresuj i nie kłóć bo nie wolno! My mówimy, że będzie dobrze, lekarz mówi, że będzie dobrze, mąż mówi, że będzie dobrze, inaczej być nie może
20.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Kfoka trzymam kciuki za was. Wszystko będzie dobrze.
Ss no właśnie juz leżę. Mąż przyjechał i przejął opiekę nad Młodym więc ja leniuchuje. A zamiast pizzy u mnie był mega fantastyczny burger wołowyKfoka, ss25 lubią tę wiadomość
-
ss25 wrote:Rozmawiałam z lekarzem z rozmowy wynikało ze dopiero jutro jest w klinice, mowilam mu ze od 3 dni mam silne zawroty głowy No i nie mam ochoty na jedzenie. Jutro mam do niego podjechać zbada mnie, wszystkie parametry i bedziemy myślec co i jak pewnie od razu jutro pappa. UFFFFFabian
Cyprian
Tymuś
-
U mnie też lekkie Uffff...tzn krwawienie prawie ustalo, choc w przypadku krwiaka chyba lepiej zeby sie oproznial ale pewnie jakiekolwiek badanie to zrobią jutro. Tymczasem zamiast pizzy jem chleb z pasztetem i musztardą
Sylwia pewnie, ze trzymam kciuki, mało sie udzielałam ale czytam jak tylko czas pozwala i przeżywam razem z Wami. To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciąża i niczego bardziej nie pragnę zeby wszystkim nam sie udalo
ss25, Kira_ lubią tę wiadomość
-
ss25 wrote:Kfoka nawet mnie nie dziwi twój wpis! Wiedziałam ze bedzie ok
moge to uczcić kefirem (kefir to przeciez sfermentowane mleko, tak jakbym Piła wino!) super cieszę sie :*
Lexi bardzo mi sie to podoba, żelazo dobre na krwawienia plamienia i takie tam
też tak chcęss25 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kfoka wrote:U mnie też lekkie Uffff...tzn krwawienie prawie ustalo, choc w przypadku krwiaka chyba lepiej zeby sie oproznial ale pewnie jakiekolwiek badanie to zrobią jutro. Tymczasem zamiast pizzy jem chleb z pasztetem i musztardą
Sylwia pewnie, ze trzymam kciuki, mało sie udzielałam ale czytam jak tylko czas pozwala i przeżywam razem z Wami. To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciąża i niczego bardziej nie pragnę zeby wszystkim nam sie udalo
Kfoka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kfoka super, że się uspokoiło
Sylwia no to czekamy do jutra.
Mmmm ale bym zjadła pizzunię.... a mam tylko zupę kalafiorową i naleśniki z dżemem.ss25 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Lexi, Samsaramsa, Brumbrum - śliczne macie brzuszki. Lexi- my jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ale mój wypadł by blado przy Twoim
Kofka i Lexi mam nadzieję, że już żadnych numerów z krwawieniami nie będziecie robiłyMam nadzieję, że już lepiej.
Sylwia- widzę, że nastrój dziś trochę lepszy- ten Twój lekarz ma na Ciebie zbawienny wpływ
A mnie dzisiaj wkurzył mój małż więc musiałam odreagować w klasyczny dla siebie sposób- poleciałam na zakupyDoszłam do wniosku, że już czas najwyższy kupić coś malutkiego i wiecie co- miałam straszną zagwozdkę, bo lekarz mi powiedział, że na 90% będzie chłopak, ale zawsze jest prawdopodobieństwo, że jednak dziewczynka i tak szukałam jakiś uniseksów a to wcale nie jest takie łatwe. Koniec końców kupiłam tylko jeden komplecik- biało-czarny w pandy
Chyba jednak jeszcze trochę poczekam, żeby upewnić się z tą płcią, żeby się więcej nie frustrować.
ss25 lubi tę wiadomość