Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmlodsza a moze zapodaj sobie dupka i luteine i jedz gdzie indziej? Albo zadzwon na pogotowie niech przyjada ,niech Cię zostawia w szpitalu.... Kurde brak słów czasem...Jak można wypuścić z krwawieniem? Nie rozumiem tego trochęsynuś
Dwa aniołki * -
Wydaje mi się, że najlepsze co mogę zrobić, to położyć dupsko w łóżku, już nie łazić, odpoczywać.
Krwawienie trochę słabnie, więc zrobię tak jak mi kazał lekarz prowadzący. Brzuch mnie prawie nie boli, o tyle dobrze.. Jeżeli coś się zacznie dziać, będę mocniej krwawić,zacznie boleć jadę do innego szpitala. Jak na razie mam nadzieję, że większa dawka luteiny ,spokój i odpoczynek pomogą i wystarczą do jutra.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Jejku dziewczyny, co to się dzieje
Ulii straszliwie mi przykro
Najmłodsza najważniejsze, że mały żyje. Mam nadzieję, że lekarz jutro coś na to krwawienie poradzi!
Kfoka, Agula cieszę się, że u was już lepiej.
Lexi współczuję, ból ucha to jeden z najgorszych z możliwych
Mam nadzieję, że limit nieszczęść już wykorzystany i od teraz będziemy się tylko cieszyć rosnącymi brzuchami i wyprawkami.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Przetrwałam noc, dziecko też.
W nocy tylko raz zmieniałam podpaskę, więc nie jest źle. Martwi mnie trochę to, że gdy robię siusiu, woda w ubikacji wygląda jakbym kogoś zarżnęła, chociaż teraz tak już nie było, więc może i to przeszło.
Brzuch lekko pobolewa, wzięłam nospę i leżę i mam nadzieję, że dzidzia dalej będzie walczyć..
Sprawdzając dzisiaj serduszko tętno było ok 155 ( tak samo wczoraj na prenatalnych). I tknęło mnie, że wcześniej jak mierzyłam wynosiło ok 170-180.. czy u was też tak z czasem zwolniło ? Czy powinnam się tym martwić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 06:36
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Rety dziewczyny nadrobilam dzisiaj bo w pracy młyn. Wczoraj po prostu padłam... Co tu się dzieje.
Uli kochana bardzo bardzo bardzo mi przykro że Cię to spotkało. Wiem że nic Cię teraz nie pocieszy! Trzymaj się!!!
Najmłodsza lez i bądź dobrej myśli. Musi być wszystko ok!
Papierowka trzymaj się! Wiem że łatwo się mówi. Najgorsze że do piątku trzeba czekać a dla Ciebie to pewnie teraz najtrudniejsze dni! -
Najmłodsza_staraczka wrote:Przetrwałam noc, dziecko też.
W nocy tylko raz zmieniałam podpaskę, więc nie jest źle. Martwi mnie trochę to, że gdy robię siusiu, woda w ubikacji wygląda jakbym kogoś zarżnęła, chociaż teraz tak już nie było, więc może i to przeszło.
Brzuch lekko pobolewa, wzięłam nospę i leżę i mam nadzieję, że dzidzia dalej będzie walczyć..
Sprawdzając dzisiaj serduszko tętno było ok 155 ( tak samo wczoraj na prenatalnych). I tknęło mnie, że wcześniej jak mierzyłam wynosiło ok 170-180.. czy u was też tak z czasem zwolniło ? Czy powinnam się tym martwić ?
Trzymaj sie dzielnie, malutki wytrzyma i bedzie walczył. Co do tętna to wydaje mi sie, ze im dziecko starsze tym tętno mniejsze. Ale mogę sie mylić. -
Najmłodsza_staraczka wrote:Przetrwałam noc, dziecko też.
Sprawdzając dzisiaj serduszko tętno było ok 155 ( tak samo wczoraj na prenatalnych). I tknęło mnie, że wcześniej jak mierzyłam wynosiło ok 170-180.. czy u was też tak z czasem zwolniło ? Czy powinnam się tym martwić ?
Uli niezmiernie mi przykro. Wierzę że niedługo dzidzia do Was wróci tak jak do nas. Tulę:-*
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
nick nieaktualnyagula1983 wrote:U moich maluszkow tez na poczatku tetno bylo po 170 i 173 teraz jest 155 i 153 lekarze mowia ze wszystko w normie zreszta mowili w szpitalu ze na tym etapie normy od 110 do 180 nawet
Ależ jestem ciekawa płci! Czy parka czy dwie siostry ze dwóch bracimasz bliźniaki, dobrze pamietam?
-
nick nieaktualnyJa wszystkie badania robię z samego rana na czczo. W innej sytuacji wg mnie to bez sensu, bo wiele wyników zależy np od rozrzedzenia krwi.
SS25 ja mam też takie ciśnienie, cukier na czczo ostatnio 76. Czasem pije kawę, ale generalnie odrzuca mnie, więc ratuje się też colą. Głowa boli mnie dłuższy czas koszmarnie, myslę że to efekt ciśnienie i ciagłego przemęczenia. Dziś znowu nie spałam prawie całą noc...
A co do mieszkania, ja też lubiłam mieć na błysk. Mamy ogromnego psiura, a mimo to zawsze podłoga lśniła. I jak ja się dziwiłam, że ludzie majac jedno dziecko mogą mieć taki syf. Taaaa.... Toż stado ubłoconych wygłodniałych nowofunlandów nie zrobi takiego syfu w domu jak 1.5 roczne dziecko z lekkim adhd. Jakie my mamy ściany zniszczone przez niego!! Potrafiłam się popłakać jak rozejrzałam się po naszym ukochanym mieszkanku, ale teraz... Siedzę w syfie i staram się nie patrzeć do okoła...
Najmłodsza trzymam kciuki!!
Papierówka za Ciebie nieustannie również!sisi lubi tę wiadomość
-
ss25 wrote:Ależ jestem ciekawa płci! Czy parka czy dwie siostry ze dwóch braci
masz bliźniaki, dobrze pamietam?
Tez juz jestem ciekawa jaka plec, lekarz w szpitalu sie przygladal sle mowi ze tak sie wierca ze nie namierzy co tam maja miedzy nogami...no nic poczekamy jeszcze troche najwazniejsze zeby wszystko bylo okss25 lubi tę wiadomość