Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dziękuje za wsparcie.
Nawet nie wiecie jak to pomaga
Od 6 nie krwawię. Mam nadzieję, że nie wróci.
Walentynki spędzę uwięziona w łóżku, ale chociaż zaraz przybędzie śniadanko do łóżeczka
Bardzo mnie uspokoiłyście z tym serduszkiem!
Mam jeszcze jedno pytanko.. orientuje się może któraś z was, czy układ krzepnięcia i d-dimery wykonuje się na czczo ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Lalka, uwielbiam ! Hahahah, serio, aż się zaśmiałam do komputera
ss25, u mnie wyniki były po 7 dniach.. dzwoniłam do nich rano, mówili że jeszcze nie ma, ale pojawiły się ok 15. I spokojnie, na pewno z małą wszystko będzie dobrze
Cherry, daj koniecznie znać jak Greyczy warto się wybrać..
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
SS, oj tam nawyprawiał. Obstawiam, że chciał Ci sprawić radość w tych trudnych dla Was dniach
Myśmy Walentynki zrobili wczoraj. Poszliśmy na kolację, a po drodze mijaliśmy kawiarnię. A ciężarna obok takich rzeczy nie przechodzi obojętnie!
Gorąca czekolada z bitą śmietaną i wiórkami białej czekolady, do tego kostka węgierska. Tyle szczęścia narazCherry_Blossom, ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
ss25 wrote:Cos mi sie kojarzy ze moj lekarz mowil ze dostają maila z wynikami ok 16 i wtedy dzwonia do mnie, ale nie licze dnia w którym pobrali mi krew wiec dopiero jutro wypada mi 7...
Ale u mnie 7 dni minęło licząc dzień pobrania krwi !
Więc bez niego wypadło 6.. więc może u Ciebie też się tak sprężą i jeszcze dzisiaj lekarz zadzwoni z wynikiem ?ss25 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Z pamiętnika Another:
Piosenka Kelly Family w ciągu 24 h zyskała dodatkowych 200 odtworzeń
"Sometimes... I wish I were an angeeel" nananananaaaaaa
Szczęśliwych Walentynek kochane sierpnióweczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:13
Najmłodsza_staraczka, Cherry_Blossom, ss25, sisi, Gaduaaa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Czesc dziewczyny
SS mocz robiłaś popołudniu? To się nie dziwię że zawsze były bakterie.
Dziewczyny mocz powinien być dobrze pobrany . Trzeba się umyć, dobrze wypłukać, osuszyć ( najlepiej ręcznik papierowy żeby nie używać takiego który już był używany!!!!) Odsikac trochę i łapać środkowy moczja się przyznam,że robię to w wannie. Tylko cicho!
Ja też nie obchodzę walentynek. Jak kiedyś z chłopakiem oglądaliśmy już w domu greja jeden to w międzyczasie omówiliśmy sytuację ekologiczna w kraju,zrobiliśmy frytki i tyleksiążki przeczytałam i oprócz tego,że Anastasia za każdym razem tak samo wzdychala i opisy były podobne to była książka ok. Film nie do zniesienia
synuś
Dwa aniołki * -
ss25 wrote:Nie przejmuj sie ze zwalnia, to bardzo dobrze. Moja Mała miała 176 a po dwóch tygodniach na prenatalnych miała 158. Lekarz powiedział ze jak serduszko nie zwolni na prenatalnych lub po to przyczyna jest wada serduszka i jak czytałam o tych nifty itd to wiele dziewczyn pisało ze serduszko ponad 180 i wlasnie wyszła wada serca wiec tylko sie możesz cieszyć
No to teraz ja się zdenerwowałam. U mnie na prenatalnych było 184 -
awangarda wrote:Czesc dziewczyny
SS mocz robiłaś popołudniu? To się nie dziwię że zawsze były bakterie.
Dziewczyny mocz powinien być dobrze pobrany . Trzeba się umyć, dobrze wypłukać, osuszyć ( najlepiej ręcznik papierowy żeby nie używać takiego który już był używany!!!!) Odsikac trochę i łapać środkowy moczja się przyznam,że robię to w wannie. Tylko cicho!
Ja raz zrobiłam totalną głupotę - ale zwalam to na mózg w ciążyMiałam oddać próbkę moczu (nie przerwszy przecież raz), wstałam w nocy o 3 (!) poszłam nasikać do pudełeczka (o żadnym podmyciu czy środkowym strumieniu nie było mowy:p ), odstawiłam kubeczek i poszłam spać. Do przychodni zajechałam po 8.00. Po południu dostałam wyniki, wszystko w normie prócz bakterii, które były baaaaaaaaaardzo liczne - prowadząca ginekolog napisała, że pilnie potrzebna konsultacja. Nie powiem, na początku niesamowicie się wystraszyłam ale potem sobie przypomniałam, że moja próbka musiała być już skarzona w momencie gdy ją zostawiałam w przychodni :p poprosiłam o drugie skierowanie, oddałam próbkę (z zachowaniem ww elementów) i finalnie miałam bakterie pojedyncze
Mogę wspomnieć, że położna miała niezły ubaw
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyBasha wrote:No to teraz ja się zdenerwowałam. U mnie na prenatalnych było 184
A lekarz nic nie mowil? Jak sie dowiedziałam ze mała moze byc chora to całe internety przeczytałam. Wrzucam przykładowy link:
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/jakie-powinno-byc-prawidlowe-tetno-plodu-w-11-tygodniu-ciazy-i-6-dniu
Moze dzidzia była ruchliwa albo Ty sie denerwowalas, tak jak jest opisane w linku -
All4love wrote:Another, jak będziesz tego słuchać przez całą ciążę to potem Ci dziecko nie zaśnie jak nie puścisz mu Kelly Family
Zastanów się czy chcesz
Słucham jeszcze Bon Joviego, więc może mądrze dziecko wybierze
Co do próbki moczu to ja się nie wypowiadam nawet ^^ Ostatnio niosłam mocz w słoiku po buraczkach, potem przelałam w toalecie do pojemnika z apteki, a potem do jeszcze innego, bo pielęgniarce taki nie odpowiadał. Wyobraźcie sobie wyniki"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Bon Jovi to mój ulubiony zespół więc moje nie ma wyboru, będzie słuchać cały dzień
Another wrote:Ostatnio niosłam mocz w słoiku po buraczkach
Hahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahhaah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:48
ss25, Another lubią tę wiadomość
20.08.2017