Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia
ale super wieści z wizyty! tak się cieszę! jestem pewna, że obrzęk się wchłoniechipsy wyglądają obłędnie i muszę kiedyś spróbować
Papierówka
nie wiem co napisać.............. to takie trudne, życzę spokoju i oby szczęście do was zawitało ............
Brum
doskonale rozumiem co czujesz, ja jestem mamą dziewczynek
dziś miałam wizytę, i mam potwierdzonego synkawygląda na tydzień starszego niż z OM wszystko ok
potem zaliczyłam kawiarnię, ploty z kumpelą, kosmetyczkę, wożenie dzieci, zrobiłam leniwe na obiad i teraz leżę a mąż sprzątaAll4love, ss25, llallka, Another, sisi lubią tę wiadomość
-
awangarda wrote:
Myślicie że może mnie.macica boleć i sie napinać bo mi ten groszek ja tak dzisiaj skopał?
Ty też? Ja dzisiaj po obiedzie leżałam, bo miałam jakieś skurcze, czy coś, strasznie macica bolała, potem na chwilę odpuściło, ale teraz znowu leżę, bo więzadła ciągną.
Może jutro wstaniemy z wielkimi brzuchami xDawangarda lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
czekając na wynik nifty zrobiłam sobie przerwę od ciążowych spraw... i teraz muszę Was nadrobić
Ale póki co chciałam powiedzieć, ze dostaliśmy wyniki i będzie ZDROWA dziewucha !!!
W ramach ciekawostki powiem Wam, ze 'o ironio' wynik prawdopodobieństwa trisomi 18, która właśnie była powodem wszystkich zmartwień, wyszedł nam najniższy
Także wielkie ufffff
Ale co my sie stresu najedliśmy to nasze Teraz gęby nam sie cieszą jak głupim
Mój R chce już jutro wózek kupować ;p
BrumBrum, ss25, awangarda, Kira_, Asiulka83, llallka, Another, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyItakasia haha no u Ciebie to szaleństwo totalne
SS ja mam zaprzyjaźnioną knajpkę i zrobili mi z pieczonym łososiem, halibutem, i smażonymi krewetkami na glębokim.tłuszczu (podrób nie robią nigdy w sensie z niesurowym mięsem no ale w drodze wyjątku).
ss25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moze wam wyskoczy
Mnie bolało, ciągnęło, jajnik prawy chyba tez, jakby ktoś mi szpilki wbijał i skurcze, kłucia a pózniej obudziłam sie z brzuchem
Przez dwa dni sie tak czułam i je przeleżałam.
Pff super! Nie mogło byc inaczej
Brum o kurczę Ty fuksiarz! pomyśle o pieczonym łososiu bo teraz nic smażonego mi nie podchodzi
Kasiu, Ty to masz życiegratuluje syna ze nic mu nie odpadło
ja oglądam mecz - głowa mnie juz boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 20:43
BrumBrum lubi tę wiadomość
-
BrumBrum wrote:Itakasia haha no u Ciebie to szaleństwo totalne
, wybierałam z córką, a w domu się okazało, że ta kolorowa aplikacja to kokardka na uszku zajączka
chyba słabo mi idzie kupowanie chłopięcych ubranek
ja jednym okiem zerkam na Niezniszczalnych, uwielbiam Bruca, ale ile razy można oglądać ten sam film -
Hej dziewczyny!
Razem z przyjaciółką prowadzimy sklep internetowy z odzieżą dla maluszkówDajcie prosze lajka na facebooku i zaglądnijcie na stronę, może Wam się coś spodoba!Zachęcam i pozdrawiam!
link do fb: https://www.facebook.com/babelusklep/
link do sklepu: www.babelu.pl
Kira_ lubi tę wiadomość
-
Ja też odczuwam od 2 dni ciągnięcie dołem brzucha. Jak się zasiedzę i wstanę nagle, to chodzę przez perwsze kilkanaście sekund jak babuszka zgięta wpół
A dzisiaj bez trzepotania, bez kopania (w sumie, to ani raz nie pczułam kopa), totalny spokój, tylko macica się daje we znaki.
Natomiast rano mi czasami twardnieje, ale to jak długo na plecach leżę. Jak zmienicie pozycję na bok albo chociaż nogi zegniecie leżąc na plecach, to Wam po chwili powinno przejść
-
Och... Papierówka
((( Ja wczoraj wizytowałam i niestety mimo plamień ten dziadowski krwiak sie nie zmniejszyl, ma 3 cm i kosmówka odklejona na 1/3 obwodu, na szczescie z dala od łożyska. Także dalej leżę
Teraz 3 razy dziennie duphaston i 3 razy dziennie luteina pod język, yhhh mam dość tego świństwa ale jak mus to mus. Najważniejsze, że bobo ma sie dobrze, a dodatkowo wczoraj zadzwonili ze szpitala, ze do odebrania wyniki pappa, ktore są bardzo dobre. Goopi krwiak.
-
Avangarda..."leżenie" to tylko brzmi błogo, ale po 2 tygodniach mam dosyć. Szczerze mówiąc to ta kosmówka odklejona mnie bardziej niepokoi. W sumie nie ma na to lekarstwa żadnego. Ale z fajnieszych newsów to ja też rano leżąc na brzuchu widziałam spore wybrzuszenie po lewej stronie, niesamowite to było
-
Teraz się cofnelam w postach i widzę wpis papierowki-tak mi jej cholernie szkoda
nawet nie wiadomo co napisać bo nie ma pocieszenia, tylko czas trochę zagoi tak wielka ranę
papierowka jeśli to czytasz to życzę Ci powodzenia, trzymaj się cieplo-sciskam!
-
Mnie tez strasznie poruszyla wiadomosc od Papierowki. Caly czas mysle o niej i normalnie brak slow jakie to zycie jest niesprawiedliwe... Mam nadzieje, ze czas jakos uleczy rany i w niedlugim czasie Papierowka znowu bedzie w ciazy, nudnej i spokojnej ciazy....
Sylwia, super, ze u Twojej dzidzi jest duza poprawa! Na takie info czekalami gratuluje wszystkim wizytujacym
Mam nadzieje, ze limit nieszczesc na tym forum zostal juz wyczerpany...ss25 lubi tę wiadomość