Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny.
Samsa wspolczuje mdlosci i wymiotow - a mowia, ze II trymestr to najpiekniejszy czas ciazy. Ja z kolei jakos od wczoraj strasznie sie mecze. Wejscie po schodach (jedno pietro) i juz lapie zadyszke.
Ja tez wczoraj wizytowalam, wszystko super, Maluszek moja ma juz 13,5 cm i wazy 200gram. Powiedzialam doktorowi o tym twardszym brzuchu, zbadal mnie dokladnie, szyjka dluga i zamknieta. Nadal mam brac luteine, a na nastpenej wizycie 3 kwietnia zbadamy szyjke dopochwowo i bedzie doktorek decydowal, czy cos z luteina zmieniamy. I nasal syn, doktor powiedzial, ze juz na 100% to sie nie zmieni.
Ostatnio przegladalam ubranka, ktore siostra mi dala i mam troche tych na 56, wiec stwierdzilam, ze jak juz bede kupowala to od 62.All4love, Margaret.Se, Lexi150, sisi, Lovi89 lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
Nie chciałam Was dołowac bo to zdjęcie było przed kolacja
jak to dobrze że żadna nie zwróciła uwagi na 2 naleśniki opierajace się na tym brzuchu huehue
U nas dziś pogoda deszczowa więc kisimy zwłoki w domu-musze znaleźć młodemu zajęcie bo ja robie porządki wiosenneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 08:56
szarlo lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Miłego dnia! Najmłodsza trzymamy kciuki!! Dziewczyny też wam się śnią takie pierdoły odkąd jesteście w ciąży? Mi się zawsze dużo śniło ale teraz w ciągu nocy to potrafię mieć chyba z 10 snów a często są złe i źle się w nich dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 09:00
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki.
Kama super brzuchol, młode przynajmniej ma miejsce, bo u mnie to czasem mam wrażenie że się musi strasznie gnieść, chociaż brzucha już mam, o dziwo większego niż przy pierwszym w takim samym momencie.
Cassie mi się śni masa dziwnych rzeczy i jak z reguły nie miałam pamięci do snów, tak teraz każdy sen niemal pamiętam. Mój cały czas mi powtarza, że się zastanawia skąd ja biorę takie porąbane pomysły na snyK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mi ostatnio śni się dużo rzeczy codziennych, np. że wkładałam jakiś makaron do szafki, albo mole latają w kuchni. Są mega realne, wszystko jest tak samo jak w rzeczywistości! Potem idę na zakupy, kupuję wszystko na obiad, oprócz makaronu, bo przecież wkładałam ostatnio do szafki... Okazuje się oczywiście, że nie mam i musi minąć dobra chwila zanim skojarzę, że to był sen
Dzisiaj mi się śniło, że stary dmuchnął mi dymem z papierosa w twarz i potem chciał dać buzi przed wyjściem do pracy taki śmierdzący papierochem, ale pogoniłam go i wyszedł bez buziaka. Obudziłam się 15 minut później, słyszę, że coś się dzieje w kuchni to ja jak debil się skradam przy ścianie i wyskakuję do kuchni co tam się dzieje, a stary sobie siedzi i pije kawę. Mało brakowało na zawał oboje byśmy zeszli, bo ja nie wiedziałam kto tam jest (bo przecież w śnie już wyszedł do pracy!), a on, że się obudziłam i wyskoczę z zaskoczenia... Paranoja jakaś...
Obudziłam się o 6, zjadłam śniadanie, wypiłam kawę i idę spać znów. Pogoda tragiczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 09:28
olis87, sisi lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
A mnie w snach gonił już dwa razy jakiś psychopata. Czułam się jak Kevin sam w domu.
A co do brzucha, wczoraj wychodząc do roboty, nie miałam jeszcze jakiegoś wielkiego bebzola, nawet się małża zapytałam czy nic mi nie odstaje za bardzo, bo chciałam wcisnąć się w nieciążową bluzkę, on że nie, nie widać. Kilka godzin później miałam już przed sobą nawet sporą piłkę... Stary wieczorem był w szoku
W ogóle śmieszą mnie reakcje ludzi, którzy widzą wczesny ciążowy brzuch, który na dobrą sprawę przypomina trochę tłuszczową oponę. Widzę te pytania w głowie... "czy ona jest takim pasztetem, czy to ciąża? Hmm..." -
No wlasnie mi też się śniło dziś już ze urodziłam bobasa ale zamiast ja z nim leżeć to moja mama z nim siedziała na oddziale a ja poszłam se juz łazic i miałam wyrzuty sumienia, że z NIĄ (bo we śnie była to dziewczynka) nie siedzę i teraz mi jest strasz nie przykro ale w końcu do niej wróciłam po 2dniach.niby miałam ważne rzeczy do załatwienia heh.. A później że taki znajomy się powiesił. BOŻE...
-
Cassie kiedyś miałam podobny sen do Twojego, tylko moim dzieckiem zajmowali się tesciowie z mimika rodzicami i nawet nadało imię. My z mężem wróciliśmy dopiero po kilku tygodniach jak nas sumie ruszyło. Pamietam że taka zła byłam na siebie po tym śnie ze taka nieodpowiedzialna
-
All4love ja mam takie duze dawki luteiny poniewaz moja ciaza jest z ivf, a dokladnie z cyklu sztucznego, wiec moj organizm sam w ogole nie wytwarzal progesteronu.
Dziewczyny od wczoraj mam uczucie ciezszego oddychania, takich jakby dusznosci, ma moze ktoras podobnie? Czytam w necie, ze to normalne...
Cherry wpiszesz mi wizyte na 3 kwietnia na 19?Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
ja też mam dziwne sny,ale najczęściej śni mi się mój były,że zaczyna się starać i znowu jesteśmy razem i jest cudownie
Muszę dziś po szpitalach pojeździć odebrać kopię wypisów że szpitala bo pogubilam,na pocztę i gdzies sobie pojechać żeby było mi miłosynuś
Dwa aniołki * -
Hej kobitki
Główka znowu boli
Chyba muszę sobie zafundować zakupoterapię - to zawsze na mnie zbawiennie działa
Z rańca poleciałam w końcu na badania- mocz / krew i jestem o 200zł lżejsza- takich zakupów nie lubię.
Kalafior zamiast mózgu nadal działa- wczoraj jak se robiłam zastrzyk z heparyny to coś mnie "rozproszyło" i przy zamykaniu strzykawki wbiłam sobie igłę w palec. Cały opuszek mam czarno- fioletowy- taki ze mnie geniusz!
A tak z innej beczki- nie potrzebuje któraś z Was Luteiuny podjęzykowej (50). Mam 3 nieodpieczętowane opakowania z długą datą ważności- odstąpię za free - jakby co to info na priv.