Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie ja w pierwszej ciazy nie mialam ani raz zgagi. Teraz z reszta tez i mowilam, ze moje dziecko urodzi sie lyse jak kolano. Zuza urodzila sie z gestymi, czarnymi dluuuugimi wlosami, takze to tylko zabobon
U nas dzis cudowna pogoda. 2 godz spaceru juz zaliczone. Dziecko sie wyszalalo i spi jak susel. Ja o 18 mam wizyte. Licze, ze dziecko ujawni plecsisi lubi tę wiadomość
-
kurkaSkiters wrote:A to zgaga nie jest później, jak już dziecko jest duże i macica naciska na żołądek? Dziwne rzeczy opowiadacie haha
-
Mnie męczyła na samym początku dość często,a teraz w zależności co zjem lub wypiję np. sok pomarańczowy
Pod wpływem hormonów rozluźnia się cały układ pokarmowy co ułatwia kwasom wędrówkę w górę przełyku.
Sabina powodzenia na wizycie no i kciuki za siusiakaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 13:24
sabinaaa lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Co do włosów dzieciątka powiem Wam najbzdurniejszą rzecz jaką ja osobiście słyszałam. Pewna znajoma opowiadała, że jej dziecko w brzuchu miało tak długie włosy, że drapały ją po gardle i ona czasem sobie je z buzi wyciągała i że lekarz jej powiedział, że tak może być
:D:D Do dziś ryczę ze śmiechu jak sobie to przypomnę.
Sabina powodzenia na wizycieCassie 65, All4love, Another, sabinaaa, K_A_M_A, santoocha, basia_en, ss25, Otka, sisi, Kfoka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
llallka wrote:Co do włosów dzieciątka powiem Wam najbzdurniejszą rzecz jaką ja osobiście słyszałam. Pewna znajoma opowiadała, że jej dziecko w brzuchu miało tak długie włosy, że drapały ją po gardle i ona czasem sobie je z buzi wyciągała i że lekarz jej powiedział, że tak może być
:D:D Do dziś ryczę ze śmiechu jak sobie to przypomnę.
Sabina powodzenia na wizycie
Cassie 65, Margaret.Se lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Odebrałam wyniki posiewu. "Proszę natychmiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym"... Jak nie urok to sraczka... Bakterii tyle, że chyba zamiast posiłków będę jadła leki. Ciekawe czy mnie prowadzący na oddział nie położy
Napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź. Nawet jakąś klebsielle wyhodowałam, taki ze mnie cipny ogrodnik. A w ogródku to mi kurwa nawet rzodkiewka więdnie!
Tova33 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."