Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Odebrałam wyniki posiewu. "Proszę natychmiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym"... Jak nie urok to sraczka... Bakterii tyle, że chyba zamiast posiłków będę jadła leki. Ciekawe czy mnie prowadzący na oddział nie położy
Napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź. Nawet jakąś klebsielle wyhodowałam, taki ze mnie cipny ogrodnik. A w ogródku to mi kurwa nawet rzodkiewka więdnie! 
O kurczaki!
A wyniki krwi i moczu miałaś ok?
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja dzisiaj mialam koszmar straszny, az mokra sie obudzilam, pozniej balam sie zamknac oczy, a jak juz zamknelam to snilo mi sie, ze moja babcia zamienila sie w takiego miekkiego, nieduzego zwierzaczka i ja ja nisilam - dziwne to.
Bylam dzisiaj na zajeciach lazlam tam jakies 25 min, bo to 1,5 km. Bylo znosnie malo osob, prowadzaca sie nowymi interesowala, tylko brakowalo mi, ze cwiczenia nie w skarpetkach - strasznie lubie bez butow. Troche sie zmeczylam pewnie jutro bede miala zakwasy. Sprobuje jeszcze w innym klubie tylko, ze dalej na piechote 50 min, nie zechce mi sie isc pieszo - moze na rowerze pojade.
Teraz leze i odpoczywam, widze plus wiekszego ruchu, jelitka ruszyly ☺, mam juz za soba 2 kupki
Aniołek 18.04.2016 -
Delikatnie podwyższone leukocyty i neutrofile, reszta książkowo. W moczu bakterie nieliczne, za to w szyjce już kumulacjaCherry_Blossom wrote:O kurczaki!
A wyniki krwi i moczu miałaś ok?
O ile znajdą u mnie jakąś żyłęawangarda wrote:O kurde. Na bank na oddział pójdziesz i w żyłę Ci będą dawać

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Another a jeśli nie miałaś bakterii w moczu, to na co twój gin dał Ci antybiotyk, miałaś jakieś objawy typu pieczenia, upławy itp? Bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że byłaś na IP i tam Ci wzięli wymazy na posiewy, bo gin w ciemno antybiotyk przepisal... Chyba że coś pokreciłam. Ale kurde nieciekawie, pewnie dostaniesz teraz leków, że będziesz garściami brała. Daj znać co Twój lekarz na to powie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 14:52

Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Hej dziewczyny! Dołączam do gron przyszłych Mam z terminem na sierpień! U mnie póki co spokojnie i w miarę ok jeśli chodzi o wyniki
Jeśli sprawdzą się moje przeczucia i wstępne przepowiednie dwóch lekarzy to za 5 miesięcy pojawi się na świecie Piotrek!
K_A_M_A, Another, Juuli, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Odebrałam wyniki posiewu. "Proszę natychmiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym"... Jak nie urok to sraczka... Bakterii tyle, że chyba zamiast posiłków będę jadła leki. Ciekawe czy mnie prowadzący na oddział nie położy
Napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź. Nawet jakąś klebsielle wyhodowałam, taki ze mnie cipny ogrodnik. A w ogródku to mi kurwa nawet rzodkiewka więdnie! 
To się nazywa paradoks moja droga
oby to nic groznego!
Another lubi tę wiadomość
-
Chciałam żeby zrobił mi cytologię na wizycie kontrolnej, on zajrzał między nogi i powiedział, że nie dzisiaj, bo jest infekcja i dał ogólny antybiotyk. A na IP poszłam sama dzień po skończonym antybiotyku bo miałam złe przeczucia i czułam mocny ból w szyjce. Tam babeczka zrobiła mi dopiero posiew.olis87 wrote:Another a jeśli nie miałaś bakterii w moczu, to na co twój gin dał Ci antybiotyk, miałaś jakieś objawy typu pieczenia, upławy itp? Bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że byłaś na IP i tam Ci wzięli wymazy na posiewy, bo gin w ciemno antybiotyk przepisal... Chyba że coś pokreciłam. Ale kurde nieciekawie, pewnie dostaniesz teraz leków, że będziesz garściami brała. Daj znać co Twój lekarz na to powie...
Teraz gin dzwonił i kazał mi wysłać te wyniki na maila do niego i oddzwoni co dalej. To dobry lekarz, także na pewno zaradzi temu jakoś. W moczu nie było tragedii więc nic dziwnego, że on nie zrobił posiewów. Zobaczymy co dalej.
Dam znać.
Jak ta babsko-matczyna intuicja już w ciąży działa
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Hej ciężaróweczki:)
Najmłodsza, kciukam mocno!
Kama masz super brzucholek i spory jak na 17tc:)
Cassie nie martw się bo ja tez mam czasami takie sny ze z nog mnie zwalają
już nie wspomnę jak zboczone sny mam to takie, ze ....skoda gadac ale podobno to normalne. Najlepiej jak sniły mi się zaby piękne w stawie a potem jakies dwie z którymi gadałam i znalazły się poza woda na jakiejś ulicy i okazało sie ze jedna samochód przejechał, matko jaka zapłakana się obudziła:) tak przezywałam:)
Cassie sory kochana ale rozbawiło mnie z tym łysym bobaskiem:D ja mogę mieć i łysego niemowlaka hehhe oby zdrowe było od urodzenia do starości:)
Samsa wymioty i mdłości z tego co wiem to przechodzą i max 21tc
Andzia duszności tez miewam jak po schodach wchodzę, musze przerwy robic na pietrach bo czuje się jakbym w maratonie biegła:)
Madzik wspołczuje tych meczarni po lodach, jakies firmy jadłas?
Cherry rozbawiłas mnie i Ty:D hehhehe wiem czasami laski takie głupoty gadaja ze nie wiem czy zartuja czy az takie głupie sa:)
Another ja miałam w pierwszej morfologii bakterie liczne i się połozna mi powiedziała, w jaki sposób wlac do tego kubka mozc i nast. razem idelanie. Kazała mi nawet tampona sobie wsadzić bo sluz może się przedostać i z tego tez mogą wyjść bakterie
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam do labu. Koszt 55 zł i położna pobiera. Bo to z kanału szyjki macicy. Wieczorem toaleta i dwie godziny przed badaniem nie sikać. Tylko nie dopytalam o luteine dopochwowa. Wieczorem wezmę,rano wypłynie i pojadę na badanie. Ona chyba nie powinna zakłócić wyniku.synuś

Dwa aniołki * -
Another wrote:Margaret z moczu nie miałam bakterii, tylko z szyjki macicy, a stamtąd to lekarz pobiera, także nie mam tu wpływu na wynik

O cholerka nie doczytałam, to lec szybko do lekarza po lekarstwa kochana -
Ja już po dzisiejszej wizycie. Bąbel rośnie zdrowo, kręci się, macha łapkami i wszystko z nim ok
Prawdopodobnie będzie chłopiec! Mąż oszalał ze szczęścia

Co do snów to mi się co noc śnią takie pierdoły, że czasem mi się śmiać chce
Andzia1985, All4love, Another, Samsaramsa, Cherry_Blossom, llallka, awangarda, K_A_M_A, Margaret.Se, Kasiula09, ss25, sisi, Lovi89, Tova33 lubią tę wiadomość

-
Hejka!
Another leki jakie dostaniesz to zapewne będą dowcipne więc się nimi nie najesz.
Co do lodów, to ja bym o tej porze roku nie ryzykowała tych sklepowych, już na samą myśl mi się niedobrze robi, a ja w ogóle nie wymiotuję. Ja lody lubię, ale poczekam na lato
Ale dziś u mnie leje, pogoda masakra, za to mam nowe paznokcie