Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Odebrałam wyniki posiewu. "Proszę natychmiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym"... Jak nie urok to sraczka... Bakterii tyle, że chyba zamiast posiłków będę jadła leki. Ciekawe czy mnie prowadzący na oddział nie położy
Napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź. Nawet jakąś klebsielle wyhodowałam, taki ze mnie cipny ogrodnik. A w ogródku to mi kurwa nawet rzodkiewka więdnie!
O kurczaki!
A wyniki krwi i moczu miałaś ok?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja dzisiaj mialam koszmar straszny, az mokra sie obudzilam, pozniej balam sie zamknac oczy, a jak juz zamknelam to snilo mi sie, ze moja babcia zamienila sie w takiego miekkiego, nieduzego zwierzaczka i ja ja nisilam - dziwne to.
Bylam dzisiaj na zajeciach lazlam tam jakies 25 min, bo to 1,5 km. Bylo znosnie malo osob, prowadzaca sie nowymi interesowala, tylko brakowalo mi, ze cwiczenia nie w skarpetkach - strasznie lubie bez butow. Troche sie zmeczylam pewnie jutro bede miala zakwasy. Sprobuje jeszcze w innym klubie tylko, ze dalej na piechote 50 min, nie zechce mi sie isc pieszo - moze na rowerze pojade.
Teraz leze i odpoczywam, widze plus wiekszego ruchu, jelitka ruszyly ☺, mam juz za soba 2 kupki
Aniołek 18.04.2016 -
Cherry_Blossom wrote:O kurczaki!
A wyniki krwi i moczu miałaś ok?
awangarda wrote:O kurde. Na bank na oddział pójdziesz i w żyłę Ci będą dawać
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a jeśli nie miałaś bakterii w moczu, to na co twój gin dał Ci antybiotyk, miałaś jakieś objawy typu pieczenia, upławy itp? Bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że byłaś na IP i tam Ci wzięli wymazy na posiewy, bo gin w ciemno antybiotyk przepisal... Chyba że coś pokreciłam. Ale kurde nieciekawie, pewnie dostaniesz teraz leków, że będziesz garściami brała. Daj znać co Twój lekarz na to powie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 14:52
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Hej dziewczyny! Dołączam do gron przyszłych Mam z terminem na sierpień! U mnie póki co spokojnie i w miarę ok jeśli chodzi o wyniki
Jeśli sprawdzą się moje przeczucia i wstępne przepowiednie dwóch lekarzy to za 5 miesięcy pojawi się na świecie Piotrek!
K_A_M_A, Another, Juuli, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Odebrałam wyniki posiewu. "Proszę natychmiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym"... Jak nie urok to sraczka... Bakterii tyle, że chyba zamiast posiłków będę jadła leki. Ciekawe czy mnie prowadzący na oddział nie położy
Napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź. Nawet jakąś klebsielle wyhodowałam, taki ze mnie cipny ogrodnik. A w ogródku to mi kurwa nawet rzodkiewka więdnie!
To się nazywa paradoks moja drogaoby to nic groznego!
Another lubi tę wiadomość
-
olis87 wrote:Another a jeśli nie miałaś bakterii w moczu, to na co twój gin dał Ci antybiotyk, miałaś jakieś objawy typu pieczenia, upławy itp? Bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że byłaś na IP i tam Ci wzięli wymazy na posiewy, bo gin w ciemno antybiotyk przepisal... Chyba że coś pokreciłam. Ale kurde nieciekawie, pewnie dostaniesz teraz leków, że będziesz garściami brała. Daj znać co Twój lekarz na to powie...
Teraz gin dzwonił i kazał mi wysłać te wyniki na maila do niego i oddzwoni co dalej. To dobry lekarz, także na pewno zaradzi temu jakoś. W moczu nie było tragedii więc nic dziwnego, że on nie zrobił posiewów. Zobaczymy co dalej.
Dam znać.
Jak ta babsko-matczyna intuicja już w ciąży działa"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej ciężaróweczki:)
Najmłodsza, kciukam mocno!
Kama masz super brzucholek i spory jak na 17tc:)
Cassie nie martw się bo ja tez mam czasami takie sny ze z nog mnie zwalająjuż nie wspomnę jak zboczone sny mam to takie, ze ....skoda gadac ale podobno to normalne. Najlepiej jak sniły mi się zaby piękne w stawie a potem jakies dwie z którymi gadałam i znalazły się poza woda na jakiejś ulicy i okazało sie ze jedna samochód przejechał, matko jaka zapłakana się obudziła:) tak przezywałam:)
Cassie sory kochana ale rozbawiło mnie z tym łysym bobaskiem:D ja mogę mieć i łysego niemowlaka hehhe oby zdrowe było od urodzenia do starości:)
Samsa wymioty i mdłości z tego co wiem to przechodzą i max 21tc
Andzia duszności tez miewam jak po schodach wchodzę, musze przerwy robic na pietrach bo czuje się jakbym w maratonie biegła:)
Madzik wspołczuje tych meczarni po lodach, jakies firmy jadłas?
Cherry rozbawiłas mnie i Ty:D hehhehe wiem czasami laski takie głupoty gadaja ze nie wiem czy zartuja czy az takie głupie sa:)
Another ja miałam w pierwszej morfologii bakterie liczne i się połozna mi powiedziała, w jaki sposób wlac do tego kubka mozc i nast. razem idelanie. Kazała mi nawet tampona sobie wsadzić bo sluz może się przedostać i z tego tez mogą wyjść bakterieK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam do labu. Koszt 55 zł i położna pobiera. Bo to z kanału szyjki macicy. Wieczorem toaleta i dwie godziny przed badaniem nie sikać. Tylko nie dopytalam o luteine dopochwowa. Wieczorem wezmę,rano wypłynie i pojadę na badanie. Ona chyba nie powinna zakłócić wyniku.synuś
Dwa aniołki * -
Another wrote:Margaret z moczu nie miałam bakterii, tylko z szyjki macicy, a stamtąd to lekarz pobiera, także nie mam tu wpływu na wynik
O cholerka nie doczytałam, to lec szybko do lekarza po lekarstwa kochana -
Ja już po dzisiejszej wizycie. Bąbel rośnie zdrowo, kręci się, macha łapkami i wszystko z nim ok
Prawdopodobnie będzie chłopiec! Mąż oszalał ze szczęścia
Co do snów to mi się co noc śnią takie pierdoły, że czasem mi się śmiać chceAndzia1985, All4love, Another, Samsaramsa, Cherry_Blossom, llallka, awangarda, K_A_M_A, Margaret.Se, Kasiula09, ss25, sisi, Lovi89, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Another leki jakie dostaniesz to zapewne będą dowcipne więc się nimi nie najesz.
Co do lodów, to ja bym o tej porze roku nie ryzykowała tych sklepowych, już na samą myśl mi się niedobrze robi, a ja w ogóle nie wymiotuję. Ja lody lubię, ale poczekam na lato
Ale dziś u mnie leje, pogoda masakra, za to mam nowe paznokcie