Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Ja nie wiem jak z tym jodem. D3 biorę, Dha dzisiaj kupię, ale ten jod chyba sobie odpuszczę. Samego kupić się nie da, jest dostępny tylko w kompleksie wit. prenatalnych, a sam na recepte tylko. Inne wit. jem regularnie.
Z tego, co pamiętam to można kupić bez recepty pod nazwą Kelp. Nie wiem, jaka tam jest dawka, bo to algi morskie, a nie jodek potasu jak w Jodidzie na receptę. -
Nie wiem czy dobrze kojarzenia że dupgaston podnosi ale nie wpływa na wynik badania proga. Albo luteina. Trzeba doczytać. Ja do porodu mojego nie biorę. Wezmę przyjaciółkę. Z nią się nie będę krępować jak się zesram z bólu czy coś a on sam nie chce.
Na USG Idę w poniedziałek. Jak będzie ok to na następne go zabiorę.
Wywadawalo mi się że woda mi zeszła, że schudlam . ostatnio było 60 kg. Staje na wadze czując się szczuplej a tu dupa: 61.6
Ok. Nie świadczy to dobrze. Muszę lekarze o tym powiedzieć. To na pewno nie tłuszcz bo aż niemożliwe.
Jak tak dalej pójdzie to przytyje 50 kgsisi lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote:osz kurde baby pomocy.. ząb mnie boli , a ja mam dentofobie i bez znieczulenia nie ide.. !
Kovhana a co Ci się tam dzieje?
Może nie będzie wymagana ingerencja. A jak już to są znieczuleniadla kobiet w ciąży :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
oj niestety ten jeden ząb mam już powiedzmy nie ciekawy.. miałam go robić ale niestety nie zdąrzyłam. Wiem ,że to bakterie niebezpieczne dla bobo, ale to silniejsze ode mnie. Są znieczulenia dla kobiet w ciąży ... ta placebo chyba, albo od 2 trymestru. Ja pierdole jak mnie mój tata wkurwia to się w pale nie mieści !!!! Hormony mi buzują. Robi mi w chałpie - spoko, że robi - wdzięczna ja ... ale kurwa syf to musze naokrągło sprzatac, a wiecznie narzeka. Jeszcze dzisiaj mi powiedział, że nawet kwiatków nie chce mi sie podlać i mniej kompa wiecej domem się zająć. Jakby tylko wiedział , że teraz kurwa nie mam siły... Jakbym słyszała przez niego tą suke macoche.. idealni kurwa się znaleźli !!! Sory za przekleństwa, ale nie umiem teraz inaczej !!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:31
-
witam ja sie czujecie dzisiaj..zadko tu lukam bo teraz jestem jak niedzwiedz zimowa pora ..cały dzien prawie przesypiam z małymi przerwami na siusiu,napic sie i cos posprzatac..dalej nic nie moge jesc cos tam wmuszam w siebie ale jak zjem to wszysto mi pozniej w gardle stoi i ta zgaga nie do wytrzymania
-
Ja się zamartwia m i jednocześnie wkurzam że jestem głupia.
Czemu te pieprzony cycki nie bolą, że wolałabym rzygać i mieć objawy. Podlaczylabym sobie na stałe USG i sprawdzała co minutę. Jestem histeryczka,
Sądziłam że jak znajdę w ciążę to będę szczęśliwa a ten strach o kolejną porażkę powoduje ,że zaczynam żałować że się na to zdecydowałam. I myślę że jak się nie uda to znowu powrót do pracy i te ich spojrzenia .
Chcę zasnąć i obudzić się po 12 tyg.
Chociaż nawet jak dotrwam to i tak wyląduje w psychiatryku.
Sorki ale jestem wściekła,zła wkurwiona ,smutna i nie wiem co jeszcze.synuś
Dwa aniołki * -
Ja się tak boje tej wizyty we wtorek że chciałbym aby ktoś poszedł za mnie.
ale dzisiaj miałam głupi sen , śniło mi się że mój mąż zaglądał między uda i oglądał dzidziusia xd mówił że ma już rączki, nóżki, oczy xd
Szkoda że tak nie można sobie podejrzeć bobasa xd -
No nawet jak jest tak samo to nic nie zrobię.
Mam świadomość że robię wszystko. Toną leków ,l4 , wszystko. Jeśli nie pomoże to cudu sobie nie wyczaruje. To mnie uspokaja.
Obiecuję już nie czytać niczego oprócz naszego wątku i opisu tygodni na parenting . i nie ruszam się stąd do sierpnia. O!Uszko, Another lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
awangarda wrote:No nawet jak jest tak samo to nic nie zrobię.
Mam świadomość że robię wszystko. Toną leków ,l4 , wszystko. Jeśli nie pomoże to cudu sobie nie wyczaruje. To mnie uspokaja.
Obiecuję już nie czytać niczego oprócz naszego wątku i opisu tygodni na parenting . i nie ruszam się stąd do sierpnia. O!
Też się nigdzie nie wybieram.
Rodzimy w wakacjeUszko lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)