Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie zdążyłam zrobić wszystkich zębów przed ciążą, znaczy juz bym miała wyleczone wszystkie, ale dentystka mi usuwała kamień, a za dwa dni kawałek ósemki mi się wykruszył i okazało się że jest w środku masakra, czego wcześniej nie było widać i najlepiej było by ją usunąć ale teraz na to się nie zdecyduje i ma mi zrobić tak tymczasowo żeby wytrzymało ciążę.
-
nick nieaktualny
-
u sisi wszystko ok nawet wstawiła zdjecia usg na lipcówkach
Bobo ma prawie 1cm i bije mu serducho... uf ulżyło mi.
Pewnie się tutaj też pochwali ! Hihi piękne są takie widokiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:15
sisi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, czytamWas a to w pociągu rano, a to na przerwie w pracy, ale idąc nie ima jak. Rano wypad o 7 z domu z dzieckiem pod pachą, migiem autobusem do niani, potem praca, o 17 w domu, ugotować, ogarnąć, dziecko zabawić i juz 21 a ja siły nie mam zeby dwa zdania skleić ...
Dziewczyny koniec doszukiwania sie objawów lub ich braków, każda bedzie rodzic w wakacje i koniec!
Mnie mdli często, ale w sumie zajęta jestem za bardzo zeby zauważyć wiec jakos sobie z tym radzę. Mam nadzieje ze sie nie pogorszy i tak zostanie do końca trymestru. Za to cyce nic, a szkoda bo ja z tych mało-biuściastych to chociaz tyle ze w ciazy by sie człowiek pocieszył cycem pełniejszym a tu nic...
Dziewczyny dzieciate, tez Was juz wybrzuszylo? Normalnie w pierwszej ciazy to dluuuuugo brzuszka zadngonjie bulo a teraz juz jakos tak wszystko napuchlo czy mnie wydęło czy co ze nie wiem co na siebie ubrać zeby nie odstawał brzuszek... brak sportu pewnie tez zrobił swoje bo brzuszek juz zaokrąglony był przed ciąża ale teraz jeszcze większy!Luca lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, że tak późno ale jeszcze zakupy po drodze i telefony od rodziców.
Przedstawiam wam mojego maluszka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c04ceeb1d6d.jpgGaduaaa, Cherry_Blossom, inaa, Samsaramsa, Uszko, Otka, neme, kasiuleks, Another, Ruda Paskuda, Kasiula09, Luca, Lovi89, sabinaaa, Tova33, Asiulka83 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Miałam dokończyć posta i moja mama znowu dzwoni i 16 minut minęło
No więc maluszek ma 9,6mm i bijące serduszko Wiek według usg 6tydzień 6dzień i termin porodu 29 lipiec.
Mam tyłozgięcie macicy i ciężko było złapać dobry obraz i tak mocno mnie gniotła głowicą, że myślałam, że będę wyła z bólu. Ale wszystko przetrzymam dla maluszka
W końcu będę mogła się wyspać i moje wnętrzności zaczną normalnie pracować bo wcześniej miałam jeden wielki supeł
Jak widać mdłości nie są do niczego potrzebne
Następna wizyta koło 30 grudnia jak będę w Polsce, to będzie 10 tydzień i na pewno będzie widać więcej
Kathuz teraz kciuki z Ciebie &&&&Cherry_Blossom, Gaduaaa, Ruda Paskuda, Luca, Tova33 lubią tę wiadomość
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Miałam dokończyć posta i moja mama znowu dzwoni i 16 minut minęło
No więc maluszek ma 9,6mm i bijące serduszko Wiek według usg 6tydzień 6dzień i termin porodu 29 lipiec.
Mam tyłozgięcie macicy i ciężko było złapać dobry obraz i tak mocno mnie gniotła głowicą, że myślałam, że będę wyła z bólu. Ale wszystko przetrzymam dla maluszka
W końcu będę mogła się wyspać i moje wnętrzności zaczną normalnie pracować bo wcześniej miałam jeden wielki supeł
Jak widać mdłości nie są do niczego potrzebne
Następna wizyta koło 30 grudnia jak będę w Polsce, to będzie 10 tydzień i na pewno będzie widać więcej
Kathuz teraz kciuki z Ciebie &&&&
chyba nie uciekniesz nam na lipcówki ?
sisi lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Eee gdzie tam, nigdzie nie uciekam. Ogólnie to najpierw wpisałam się na lipcówki ale tam dziewczyny daleko dalej zaawansowane w ciąży, już po minimum 3 usg i temat prenatalnych się zaczął, a ja czekałam żeby chociaż zobaczyć serduszko. Dużo bardziej czuję się związana z wami I mogę być trochę jak starsza siostra z ta ciążą skoro jestem pierwsza na liście do porodu
inaa, Gaduaaa lubią tę wiadomość
19/02/2021 Anielka 2860