Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie 65 wrote:Siema laski! Pozdrawiam z 19 tygodnia! Lexi! Polecasz coś na ból gardła? Wolno nam coś w ogóle bo też dziś wstalan rano z takim kluciem strasznym. Another chyba faktycznie lepiej dmuchać na zimne
a SS ostatnio tak bardzo była zatruta lodami nie? Ja sobie nie przypominam żeby od tego czasu się odzywała..
Cassie 65 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cassie tantum verde mozna psikac na luzie ale na mnie to w ogole nie dziala
poza tym woda z solą do plukania i gorąca napoje co chwilę. Sa tez jakies tabletki z prenalen ale nie próbowałam.
Cassie 65 lubi tę wiadomość
-
Cassie 65 wrote:Syrop z cebuli.. Produkcja potrwa za długo. Zaraz starego pogonie do apteki po ten prenalen może. Dzięki Lexi i Gaduaa
płukanie gardła szałwią też pomaga, napar z majerankuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 11:48
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej Dziewczyny
Another - dobrze,że Was wypuscili...ja tez bym dmuchala na zimne jesli tylko taka macie mozliwość!
A Prenalen w ogole na mnie nie zadzialal...jak popatrzycie na sklad to pierwsze co jest tam wymienione to cukier:P wiec jak macie w domu domowe soczki malinowe i miod to to jest dokladnie to samo..tyle ze samodzielnie pewnie cukru byscie do tego nie dodaly...
U mnie sie sprawdzil tantum verde...gdyby nie to, to pewnie tez bym na antybiotyku skonczyla,bo nawet juz mialam przepisany od lekarza,ale na wlasne reke postanowilam jednak czyms innym sie wyleczyc...
A syrop z cebuli to juz po 4 godzinkach masz gotowyAnother lubi tę wiadomość
-
Syropu z cebuli szybko idzie. Wystarczy położyć obok no kuchenki jak coś gotujesz i jak mówi poprzedniczka po 30 min masz syropek.
Nie kaszel fajne są buraki . Krotoszyn na pół, wydrazasz środek wsypujesz cukier i do piekarnika. ...A potem wypijasz ten sok.
Mleko z miodem i czosnkiem działa cuda,bałam się że nie wypije a smakowało mi tak,że się delektowalam
I porządny rosół. Gotowany kilka godzin,kawałek kaczki,wołowiny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 12:37
synuś
Dwa aniołki * -
Hejo:) my ogarniania mieszkania i organizowania ciąg dalszy
a po południu na imprezkę urodzinowa córki znajomych
Another dobrze Cię znów widzieć:* ale masz dużego ancymonka
Ruda pięknezłoto nie mój styl ale naprawdę wygląda to super!
AAAAA! WITAMY W 20 TYGODNIU!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 12:43
Lexi150, Another, sisi lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
No to padło na syrop z cebuli!
A do czasu kiedy się zrobi odbębnie sobie płukankę z szałwii
Mleko z miodem i czosnkiem...śliski temat
A rosół- mój mąż jest mistrzem może na jutro go wybłagam
A pani w aptece odradziła ten prenalen najlepiej doradzała tak jak wy syrop z cebuli ;p
A tandum verde już przy hadrkorowym bólu z gorączką
Dzięki dziewczyny za porady! -
nick nieaktualny
-
Hej!
Czuję się znów jak w pierwszym trymestrze.
Głowa mi pęka, zrywa mnie na wymioty.
Byliśmy w galerii na zakupach i tam t już był hardcore. Za duszno, robiło mi się ciemno przed oczami w kolejkach.
O tyle dobrze, że udało nam się obkupić starszaka, juniorowi wzięłam tylko body i polspiochy.
W smyku były fajne promocje na trójpaki pajaców, ale tylko do rozmiaru 56. Czyli nie dla nas
Sobie kupiłam kilka bluzek i bluzę, wszystko z myślą- oby zmieścił się brzuch.
Choć na razie brzuch mam mini i +1kg.
Śniło mi się dziś, że już był termin porodu, a ja miałam taki malutki brzuszek i się strasznie cieszyłam, że chociaż tym razem nie wyglądam jakbym połknęła piłkę lekarską -
Ja ostatnio w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży, brzuch mnie nie boli, ba, nawet mam wrażenie, że zmalał
, do tego nie wiem czy te ruchy co parę dni czułam to nie jelita po prostu... Tylko mdłości mnie trzymają przy tym żeby nie zwariować
dobrze, że za 3 dni wizyta.20.08.2017 -
nick nieaktualnyWitajcie
u mnie brzuch to różnie jest. Raz większy, raz mniejszy, ale i tak widać, że jestem w ciąży.
Ruchy czuję, zwłaszcza wieczorem, ale nie ma w nich jeszcze regularności. Czasem są silne, czasem bardzo delikatne, a czasami słyszę je tylko za pomocą detektora. Jak jest za długa cisza, to włączam detektor, ale mam wyrzuty sumienia, że tak często go używam (mniej więcej co 2 dni). Niby bezpieczny, ale czy tak do końca? -
Dziewczyny jak tam wasze brzuszki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51dd2d29fe8d.jpgAndzia1985, Lexi150, basia_en, Cassie 65, neme, llallka, All4love, K_A_M_A, Lovi89, Cherry_Blossom, Margaret.Se, Asiulka83, Rudzielec :), ss25 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860