Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie miałam Was pytac, czy śmiałybyscie juz same korzystac z kas pierwszenstwa?
Moj brzuch jeszcze sie tak nie rzuca w oczy..zawsze bylam troche przy kosci, wiec niby cos wystaje, ale na upartego mozna powiedziec, ze po prostu tluszczyk taki
Dziś bylismy w sklepie, kolejki okropne, wiadomo jak to przy weekendzie:P ale grzecznie stałam w ogonku, bo jakoś tak dziwnie bym się chyba jeszcze na ten moment czuła
Ale jakby mnie poprosili sami, tak jak Ciebie Awangarda, to też na pewno bym skorzystała bez mrugnięcia oka -
Labamba ja w kolejkach normalnie stoję bo się boję tekstów ludzi,że ciąża to nie choroba itp,ale jak zostałam poproszona i pan się uśmiechał to jak najbardziej. Poza tym, w rosmanie wszędzie wisi info ,że kobieta w ciąży bez kolejki
Czy któraś z was jest na grupie zamkniętej na FB sierpniowych mamuś 2017?synuś
Dwa aniołki * -
https://www.facebook.com/groups/1827966420814482/
Jako jedna z niewielu jest fajna. Nie ma hejty,nie ma wyzywanie od idiotek. Komentarze na poziomie,można się pochwalić zakupami i popytać o radyGaduaaa, K_A_M_A lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Ja też czasami stoję w tych kolejkach i mam ochote wykrzyczeć "halo jestem w ciązy! przepuśćcie mnie!!"Ale oczywiście nigdy tak nie zrobię. A brzucha po mnie w ogóle nie widać więc nie mam szans nawet w rossku
-
nick nieaktualny
-
Ja nie dołączam do takich grup na fejsie bo są jawne i zaraz znajomym wyskoczy, że jestem członkiem grupy sierpniowej i będzie szał. Nie ogłaszałam przez fejsa nowiny i nie chcę, żeby tą drogą ktoś do tego doszedł
MówmiAgatka ja nie czuję w ogóle, czasem coś sporadycznie, czego nie jestem do końca pewna. Jestem spora babka, a w szpitalu powiedzieli mi, że łożysko mam na przedniej ścianie i nawet ponad 3 tygodnie jeszcze na ruchy mogę czekać, a porządnych kopniaków mogę nie poczuć w ogóleMówmiAgatka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another mi lekarka mówiła, że też poczekam na ruchy, bo mam na przedniej ścianie łożysko, ale dziś miałam wrażenie, że coś tam na dole brzucha nad spojeniem łonowym puknęło, to było po obiedzie, więc może to były kopniaki, bo raczej nie jelita.
Ja na razie na fejsie nie dołączam do żadnej grupy, nie ogłaszałam ciąży. Wie tylko najbliższa rodzina, kilkoro znajomych i w pracy. -
Cześć dziewczyny, Another cieszę się, że już lepiej
Co do częstotliwości ruchów to u mnie zależy, młoda chyba nie lubi jak jeżdże autobusem, bo wtedy się najbardziej rusza, no i jak leżę. Dziś jest mało ruchliwa. Trudno określić.
W ogóle to położna się ze mmną pokłóciła. Przy wpisywaniu karty ciąży się pyta, czy czuję ruchy, na to ja, że tak, takie delikatne, a ona z mordą, że to niemożliwe, że mi się wydaje i w ogóle, bo przecież pierwiastki czują po 20 tyg... I gadaj z taką. To po co mi to pytanie zadała, jak wie lepiej... -
Ja nie wiem jak to jest z tymi kopniakami. Ja tez mam łożysko na przedniej ścianie nniby a bardzo wczesnie czułam tyrpnięcia. Koło 15 czy 16tyg. A jestem szczupła. Teraz 3 dni nic nie czułam nic a od wczoraj jak się roztańcował bobas to co chwile coś