Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie miałabym problemu jakby ktoś gdzieś doszedł do tego, że jestem w ciążowej grupie. Przecież to żaden wstyd
Ale też nie należę do osób które wrzucają sesje ciążowe, fotki z usg na fejsa, a jak dziecko się urodzi to nie będę wrzucać codziennie 10 zdjęć w stylu -- tu jemy, tu siedzimy, a tu robimy kupę
Wszystko ma swoje granice ^^awangarda, K_A_M_A, Gaduaaa lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
All4love wrote:Another, to są grupy zamknięte, więc nikomu się nie wyświetla, że do jakiejś dołączyłaś"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
U mnie wiedzą Ci co chce żeby wiedzieli i niech tak zostanie,a niestety na fb są takie plotkary że wolę aby nic przez fb nie wyszło. Ja nie wiem ile razy według nich już byłam w ciąży xd a też i są osoby które szpieguja na fb a w inf wyświetlają się grupy do których się należy. -
Another wrote:No właśnie nie. Zamknięta oznacza, że osoby z zewnątrz nie widzą postów, ale widzą członków i nazwę grupy. Musiałaby być prywatna, tak jak mają np lipcówki swoją i nikt nie wie ze znajomych, że takowa istnieje. Nie da się jej znaleźć w przeglądarce
U mnie na profilu jest ukryta informacja o grupach do jakich należę. Musieliby specjalnie szukać po nazwie w wyszukiwarce i sprawdzać
20.08.2017 -
Tajna to taka której nawet znaleźć nie możesz
musisz zostać dodana
Reszta grupy to taka średnia tajnośc. Ja mam poblokowane udostępnianie informacji w jakiej jestem grupie,ale liczę się z tym,że jak ktoś zobaczy i nawet się doda do tej grupy,żeby zobaczyć co pisze to ja piszę zawsze zachowawczo. W sensie tak,żeby znajomi nie mieli do czego się doczepić
Taka świadomość,że co napisze to może wyjść.
A to że jestem w takiej grupie to mam gdzieś. Zaraz będzie ciepło i i tak wszyscy brzuch zobaczą.
Zdjęć nie dodaje brzucha ,dziecka też nie będę wrzucać.
Tutaj twarzy też nikt nie widzi.
All4love lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Ja mało pisze ale ta grupa to naprawdę zbawienie Zawsze poradźcie uspokoicie i dowiem się o wielu ważnych rzeczach związanych z ciążą
Co do ruchów to ja szybko poczułam bulgotanie a od paru dni kopniaki ale nie regularne i z przerwamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 22:54
-
Ja w pierwszej ciazy należałam tez do forum ale innego, potem po rozpakowaniu utworzyliśmy na fejsie tajna grupę i tam sie udzielamy, fakt, ze teraz juz z rożna częstotliwością, ale na poczatku było bardzo intensywnie i intymnie naprawdę mogłyśmy gadać o wszystkim.
-
Może my za jakiś czas też utworzymy taka grupe. Tutaj nie będziemy przecież wrzucamy zdjęć dzieci
My z koleżankami się znamy nawet prywatnie. Mimo że czasem daleko to jeździmy na kawe do siebieAnother, K_A_M_A lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Ja mam na fb grupę mamuś z 1 ciąży, zostało koło 40 kobiet, w większości znamy się osobiście i wiemy o sobie bardzo dużo. Ale na fb po porodzie przeszliśmy. Ciąża ma swój forumowy urok
Sisi piękny brzuszek
Ja dalej myślę i BrumBrumsisi lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzien dobry ja wstalam z bolem glowy, gardla i katarem wiec cudownie zaczac nowy tydzien z choroba.
Kama nie chce tu pisac imion i nazwisk ale napisze tylko ze miala termin na koniec wrzesnia a urodzila w pazdzierniku corke Maje, a druga byla z moich okolic zamieszkania nick miala storczyk czy jakos tak