Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Ja się właśnie zbieram na wizytę, jeszcze godzina i w końcu będę spokojniejsza- taką mam nadzieję
Też się dzisiaj słabo czuję, wczoraj było lepiej a dziś znowu mdłości i ból głowy. Tylko dziś to już nie wiem czy stres czy pogoda tak działa. Też się ostatnio zastanawiałam co u Sylwii i BrumBrum. Mam nadzieję, że Sylwia zaraz się odezwie a BrumBrum może założy nowe konto i znowu dołączy?
Trzymajcie kciuki, do usłyszenia!
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
All4love wrote:Ja tam nie miałabym problemu jakby ktoś gdzieś doszedł do tego, że jestem w ciążowej grupie. Przecież to żaden wstyd
Ale też nie należę do osób które wrzucają sesje ciążowe, fotki z usg na fejsa, a jak dziecko się urodzi to nie będę wrzucać codziennie 10 zdjęć w stylu -- tu jemy, tu siedzimy, a tu robimy kupę
Wszystko ma swoje granice ^^FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry bardzoooo
Śniło mi się,że byłam na usg i widziałam siusiaka... drugi raz już taki sen.. więc chyba czas się przyzwyczajać
Wczoraj w pracy mega ruch, ledwo żyłam po powrocie do domu..
a i ten tydzień zapowiada się ciężkiFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry bardzoooo
Śniło mi się,że byłam na usg i widziałam siusiaka... drugi raz już taki sen.. więc chyba czas się przyzwyczajać
Wczoraj w pracy mega ruch, ledwo żyłam po powrocie do domu..
a i ten tydzień zapowiada się ciężki
Tez miałam taki sen, lekarz mowi ze nie ma żadnych watpliwości dwa jajka jak malowaneciekawe czy sie sprawdzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAll4love wrote:A jeszcze tak niedawno wrzucałyśmy na forum zdjęcia krewetek z bijącym serduszkiem
Dopiero co rozmawiałyśmy o testach ciążowychzachowałyście swoje? Ja mam moje 6 schowane w pudełku. 6, bo nie chciało mi się wierzyć
awangarda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Udało mi się wczoraj namówić męża żeby zaczął remont tego przedpokoju, teraz przemęcze się parę dni w kurzu i pyle i mogę zacząć prać wózek i pościel do łóżeczka i całą resztę.
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży z trojaczkami, ale mi ulżyło po przebudzeniu
Teraz i ja zaczynam się martwić o Sylwie. Halo gdzie jesteś???20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
MówmiAgatka wrote:Dopiero co rozmawiałyśmy o testach ciążowych
zachowałyście swoje? Ja mam moje 6 schowane w pudełku. 6, bo nie chciało mi się wierzyć
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
MówmiAgatka wrote:Dopiero co rozmawiałyśmy o testach ciążowych
zachowałyście swoje? Ja mam moje 6 schowane w pudełku. 6, bo nie chciało mi się wierzyć
Hahaha 6?U mnie tylko 2.
Wyrzuciłam (bezdusznie), ale wcześniej zrobiłam im zdjęcia xD
20.08.2017 -
awangarda wrote:Ja mam na każdą ciążę inne pudełko z testami
a wczoraj też chciałam z ciekawości zrobić
ale się powstrzymalam
Pięknie byś wyglądała jakbyś z takim brzuszkiem przyszła po test ciążowyCassie 65, K_A_M_A, awangarda, ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Hej dziewczynki:)
Przeczytałam wszystko z tych kilku dni ale już zapomniałam co która z was pisała, wiec wybaczcie<3:)
Tez nie zamierzam wpadac na fejsa do zadnej gtupy bo nie chce żeby ktokolwiek cos wiedział, nim się nie naodzi mój skarb.
Olis kciuki za wizyte:)
Ja jestem tak zmarnowana po podróży i imprezie, ze ledwo zyje.
Cassie reakcja mojej rodziny była tak przecudowna, ze nawet nie mogłam sobie lepszej wymarzyć. Zaskoczyli mnie wszyscy, wiedziałam ze brat ten co miał 50-tke(bo mam jeszcze jednego brata) ze się ucieszy ale nie sadziłam, za az tak. Nawet zaskoczyła mnie jego zona, która najczęściej potrafiła tylko docinać to az takiej rakcji i zmiany frontu do mnie się nie spodziewałam:) Jak weszłam z kwiatami bo wyszło ze pierwsza w drzwiach stanęłam, to mój brat od razu stwierdził, ze jakos inaczej wyglądam i ze się zmieniałam(długo się nie widzieliśmy chyba z 1,5 roku)złożyłam mu zyczenia, dałam kwiatki i zaczęłam zdejmować płaszcz i widze ze tak mi się przygląda i zaglada na brzuch heheh(ma trójke dzieci wiec zna się trochę na tych sprawach ehheh) i coraz większe oczy ma:) jesteś w ciazy! o kurwa! rzuca się na mnie a z końca kuchni leci bratowa hahahha potem jeszcze podaczas imprezy było co chwile przezywanie i mój brat mowi do mojego M. no teraz to jesteś prawdziwy szwagier heheh i go tulił i klepał po plecach heheh i cały czas ze jest najlepszy itp. Wszyscy stwierdzili ze promienieje, ładniej wyglądam a mój brat stwierdził ze będzie chłopak natomiast reszta ze dziewczynka i ze trzymają kciuki, ze musi być wszystko dobrze:) imie Laura zostało przegłosowane tzn wszyscy ze laura a na Karolinke zero głosów hehehhe. Mój ukochany stwierdził, ze mam tak cudowna rodzine ze nigdy by nie pomyślał, ze az taka będzie reakcja i widze ze obawia się swojej rodziny, bo wie ze do piet nie dorosną mojej po tej reakcji...co zrobić. oczywiście było przezywanie dlaczego wczesniej nie powiedzieliśmy, to im zamknęłam buzie ze co to zawiadomosc taka przez telefon a tak to można się wysciskac i fakt przyznali mi racje, ze zaskoczenie i prezent zrobiliśmy bombowy hehhe. Nawet siostra mojej bratowej była szczesliwa, ze nam się udało(ona wiele lat temu rodziła ale poł roku po narodzinach dzieco zmarło bo miało duże problemy z sercem:( )
Nie pisze o reakcji moich rodziców bo nie zyja, w sobote była 25rocznica śmierci mojej mamy a mój taka trzy lata później zmarłWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 10:47
sisi, kurkaSkiters, Cassie 65, K_A_M_A lubią tę wiadomość
-
Ja nie czuje zanych ruchów jeszcze:( może jakies motylku hmm pocieszyła mnie moja bratanica a ona chudzinka, ze pierwsze ruchy czuła w 20tc jakos:)
Ja mam 4 testy ciążowe z tyłu z data i pierwszy jeszcze z godzina sikania na test:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 10:43
-
Mój się "popsuł". Pewnie za dużo było moczu i się najzwyklej w świecie po wyschnięciu rozpadło pole z wynikiem
Ale zdjęcie mam oczywiście
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że 18 tygodni temu sikałam na test, a za kolejne 18 możliwe, że będę już tulić dziecko. MOJE dziecko. Ciągle w to nie wierzę! I przez pierwsze miesiące swojego życia będzie wyglądał tak:
Chyba na nic w życiu wcześniej tak bardzo nie czekałam, jak na tego małego człowieczkaMówmiAgatka, sisi, Margaret.Se, K_A_M_A, neme, ss25 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."