Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielle jak my sie dostaniemy w koncu na fejsa to bedziemy sto lat za murzynami, a dziewczyny zaczną wrzucać fotki z dziecmi
Czerwona sukienkę pamietam chyba Sylwia ja pokazywała.
Z tym płaczem to cos jest, ja sie wczoraj w pracy rozpłakałam ze złości, bo kod mogłam uruchomić drukarki
Dziewczyny czy tez tak macie czasami, ze boli Was brzuch jakby ze wzdęcia? Bo ja sama nie wiem co mi wczoraj było, niby to nie bol okresowy, nie skurcze a miałam wrazenie, ze brzuch jak balon, dopiero po kilku gazach ze tak to ujmęmi troche ulżyło. Juz miałam brać nospe, ale przeszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 16:18
-
Pestka oj tak... ja tak mam. Ja miałam dodatkowo takie bóle w kroczu, myślałam że to szyjka a tu ginka mi uświadomiła, że cierpię na ból dupy i to dosłownie
To są jelita. Trzeba dużo pić i żreć ślwki suszone
Faktycznie cisza tutaj nastała, ja też chcę na fejsa...Dziewczyny w Polsce też słonecznie, aż otworzyłam okno w mieszkaniu
-
Hehe, no wlasnie ja jak Pestka czekam grzecznie az mnie Gaduaaa doda
Ale ja tutaj jakos lubie pisac, przyzwyczailam sie. No i zwasze ktos nowy moze dolaczyc.
A ja wczoraj cale popoludnie mialam takie uczucie! Takiej dziwnej pelnosci, ucisku, nie wiem jak to nazwac. Tak jakby dziecku tam bylo ciasno i sie wypychalo, dziwne takie. Nie bylo to zbyt komfortowe. Jutro mam wizyte u poloznej to sie zapytam. W sumie troche mam problemy z trawieniem ostatnio, moze to od tego... -
nick nieaktualny
-
U mnie dokładnie to samo, bardzo często mam takie odczucia.
kurkaSkiters, na serio gin tak Ci powiedziała o tych bólach w kroku? Też mi dokuczają, ale myślałam, że to może jakieś ścięgna w środku się rozciągają albo co...
Kurcze, zdecydowanie piję zbyt mało wody. A Wy dziewczyny ile jej pijecie w ciągu dnia?
Anielle, jak dowiesz się czegoś od położnej, to daj znać, sama jestem ciekawa
-
Hej, ja po wizycie, płeć nie potwierdzona nie chcial się maluch pokazac. Waga 170g długość 10cm. Serduszko 140u/min
wszystko jest dobrze
Asiulka83, Margaret.Se, K_A_M_A, All4love, ss25, moniadi, llallka, Samsaramsa, sisi, Cherry_Blossom, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ss25, mój maluch w 15 tygodniu też miał już 10cm i gin nie mówiła, że jest za duży, czy coś. Myślę, że każde dziecko inaczej się rozwija i jedne szybciej rosną na początku, inne później nadrabiają. Nie ma reguły. Póki co, nie ma co się przejmować
ss25 lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie!
Maleństwo się zdrowo rozwija, ma 200 g i na zdjęciach ślicznie przebierało rączkami
Lekarz potwierdził córkę, także Cherry, możesz wpisać, wraz z wizytą na 5.04.
Jestem przeszczęśliwa
Samsaramsa, sisi, llallka, Margaret.Se, Cherry_Blossom, Ruda Paskuda, moniadi, ss25, Lexi150, Andzia1985, Asiulka83 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Juli gratuluję zdrowego bobaska
Co do bóli brzucha to też mam czasem takie wzdęciowe na wieczór jak się najem za późno plus od paru dni czuję co to rozciągające się wiązadła. Czasami tak mnie na sekundę zaboli, że aż się muszę zgiąć w pół, dodatkowo mam problemy z podnoszeniem się z pozycji leżącej, zawsze proszę męża o pomoc jak jest w pobliżu
I wolę pisać tutaj na forum, wszystko takie przejrzyste, a na fb naciapane, ciężko się czyta, otwiera odpowiedzi do komentów i na bank połowa mi umyka. Także dziewczyny skrobnijcie czasem coś jeszcze tutaj plisssssSamsaramsa, llallka, Another, Cassie 65 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860