Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypestka1 wrote:Hej laski któraś mi powie w koncu gdzie mam napisac i do kogo w sprawie grupy na fejsie? Cały czas poruszany ten temat linka nie ma. Gadue mam dodać do znajomych, ale chyba na forum tak? Weźcie dajcie znac, bo u mnie kisiel z mózgu sie zrobił
Udało Ci sie juz? -
Hej dziewczyny,
chciałam się przywitać i dołączyć do forum. Wpadłam na nie niedawno, ale pomyślałam, ze zawsze jest czas na to by przyłączyć się do wspólnego oczekiwania.
Witam się więc jako oczekująca już od 18 tygodni i 5 dni mama:). Prawdopodobny termin porodu to 18.008.Pewnie mniej więcej będzie w tych okolicach, bo z USG prenat. wyszedł 17.08.
Nadal nie wiem kogo oczekujemy, bo maleństwo na ostatnim USG postanowiło jednak jeszcze potrzymać nas trochę w niepewności i tak się ułożyło, że tylko wróżenie z fusów pozostało:P
Najbliższe USG prenatalne mamy 10.04 i tam chyba już wszystko powinno być jasne.
moniadi lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Sylwia nie mogę dołączyć, bo Gadua nie zaakceptowała mojego zaproszenia na forum i przez to nie mogę wysłac jej wiadomości z namiarami, chyba nie chcecie mnie tam
zalewam sie łzami
Chcemy bardzo! Gadua poszła do pracy, będzie później
Cześć Ankieta!20.08.2017 -
Ankieta, Monia, witamy!
Matko jak mi dzisiaj dziwnie, rozplakalam sie na poczcie... No poprostu ciazowe nastroje mnie dopadly, wszystko jest nie tak... Dobrze ze dzisiaj wolne, corka zje obiadek i ide chyba razem z nia w kimono, moze mi potem bedzie lepiej. A niech mieszkanie niech dalej zarasta brudem, trudno! -
nick nieaktualnyPo mierzeniu, w domciu już. Zdjęcia zrobię dopiero po dopasowaniu, trochę za duży zapas mi zostawili na brzuch, nie sądzili że nie przytyję tak drastycznie
. W piątek powinnam mieć już gotową suknię - a przynajmniej jest taka opcja. Idę ogarnąć chatę, spakować prezent dla koleżanki młodego - bo dzisiaj idzie dziecię na urodziny, więc pewnie przed wieczorem się nie pojawię. O ile w ogóle
-
Julii powodzenia na wizycie, kciuki &&&&
A u nas piękne słońce i chyba z 15 stopni, miałam chatę sprzątać ale mąż będzie jutro przedpokój cekolował więc sobie odpuszczę i wybiorę się na spacerekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 13:25
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Moniadi, no jakis tam powod mialam, ale zeby od razu plakac? Stalam w kolejce po polecony a przedemna byly tylko 2 osoby. Ale stalam 20 min bo obydwie mialy jakies problemy. Zrobilo mi sie duszno, slabo, zrobilam sie cala czerwona, jak juz wkoncu byla moja kolej to z wyrzutem powiedzialam pani ze chyba maja za malo personelu skoro sie tyle stoi i... zaczely mi lzy kapac. Zrozum czlowieku ciezarna
Pierwszy raz tak mialam.
Przespalam sie 1,5 godzinki, juz mi lepiej
Awangarda, to Ty kiedys wrzucalas taka piekna czerwona sukienke ciazowa? Znalazlam prawie identyczna za dyche, wczoraj mi przyszla poczta
Sisi, u nas wczoraj i przewczoraj taka pogoda bylaWiosna pelna para, juz nawet jakies drzewka kwitna slicznie na bialo-rozowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 14:53
sisi lubi tę wiadomość
-
Anielle, to trzeba było wypiąć brzuszek do przodu i wepchnąć się w tą kolejkę
jakby Ci się tak naprawdę słabo zrobiło i byś padła, to by dopiero ludzie się dziwili. Są sytuacje, że czasami nie da rady inaczej i trzeba dopomnieć się o swoje. Najważniejsze, że już lepiej się czujesz. Sen dobry na wszystko
PS. A takie tanie sukienki to gdzie wynajdujesz? Czas pomyśleć o wymianie garderoby, więc z chęcią bym skorzystała z jakichś podpowiedzi, gdzie i co warto kupić
-
Ja nie mieszkam w Polsce a znalazlam strone z ciuchami uzywanymi, wyprobowalam bo mi szkoda kasy na nowe ciazowe, wczoraj przyszlo i jestem w szoku bo wszystko wyglada jak nowe, pachnace, pieknie zapakowane, wiec sie obkupilam
Kurde wszystkie sie juz wynioslyscie na tego fejsbuka? Cisza tutaj dzisiaj wyjatkowa. -
To w takim razie zazdroszczę tak tanich i udanych zakupów
Muszę chyba się porozglądać jak to u nas wygląda sytuacja z ubraniami ciążowymi.
Chyba rzeczywiście większość się przeniosła... Ja to mam szczęście, ledwo dołączyłam do forum, a już się kończy fun