Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
All4love gratuluje ksiezniczki!!!
Julli gratuluje zdrowego dzieciatka!!!
Cudnie dziewczyny jak Wam zazdroszcze bo ja sie dowiem dopiero na polowkowym bo na wizycie u mojego gina to patrzy tylko czy serduszko bije..
Ja po nifty i czuje sie tak szczesliwa jakby wynik odebrala:) jakby kamien mi spadl z barkow hehehe ciesze sie ze zrobilam to badanie. Duzo sie dowiedzialam o tym tescie bo z babka z godzine dyskutowalysmy. Teraz 9dni roboczych czekam na wynik.
Co do wiekszej ilosci na wadze to u mnie po weekendzie u bracholka bylo +1 bo wiadomo ciut zaszalalam ale juz spadlo to i ogolnie to u mnie w ciazy jest +0 i ciekawe kiedy wskoczy cos wiecejss25, moniadi lubią tę wiadomość
-
sisi wrote:Margaret płci się chyba z nifty dowiesz.
Tak to fakt i nie moge sie doczekac:) kurcze zerkalam dzisiaj w ulotke biedrony i zadnych albumow ja nie widzialam.ciekawe do kiedy te albumy tam beda w sklepie.musze podejsc i na zywca sprawdzic ale dla kogo mialabym kupic;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:10
-
Hmmm Sisi Ty przynajmniej wiesz jak forum wyglada, bo laski nas chyba porzuciły
Oficjalnie strzelam focha.
Dziewczyny bardzo sie cieszę, ze dzieciaczki super rosną i dobre wieści z wizyt. No i zaciskam kciuki za pozytywny wynik niftyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:31
Margaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
-
moniadi wrote:All4love, gratuluję córeczki
Już się nie mogę doczekać swojej wizyty, a ta dopiero we wtorek. Wg Twojego suwaczka, chyba jesteśmy na tym samym etapie ciąży
Z czego widzę, to tak. Daj koniecznie znać jak tam Twoja wizytamoniadi lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Juuli, All4, gratuluje cudownych wiesci
Najwazniejsze ze wszystko w porzadku.
Ja jutro wizytuje i troche mnie brzuch martwi bo ja mam wrazenie ze mnie non stop boli od jakis 2 dni. Ale nie czuje zeby byl twardy. Chyba jestem przemeczona... Albo praca, albo dziecko daje popalic (dzisiaj dala takie dwa koncerty ze az potem spazmow dostala i uspokojenie jej zajelo nam dobre pol godziny, powod? - bo ja jadlam kolacje a ona chciala zebym z nia poszla sie bawic i nie mogla zrozumiec ze mama najpierw zje a potem pojdzie, dziwne ze zadni sasiedzi po policje nie zadzwonili...) albo dojazdy do pracy 45 min w jedna strone autobusem i pociagiem, jak ja wytrzymam do czerwca? A jesli chodzi o wage to ja dopiero wrocilam do wagi sprzed ciazy czyli u mnie narazie +0.sisi lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Hmmm Sisi Ty przynajmniej wiesz jak forum wyglada, bo laski nas chyba porzuciły
Oficjalnie strzelam focha.
Dziewczyny bardzo sie cieszę, ze dzieciaczki super rosną i dobre wieści z wizyt. No i zaciskam kciuki za pozytywny wynik nifty
Postka wypluj to! bo pozytywny wynik nifty to nieprawidlowy a negatywny czyli taki oki gdzie nic nie ma i jest prawidlowy:) -
Foch był w żartach a wiadomość napisałam juz dawno teraz druga. Ja siedzę na telefonie i z tym kopiowaniemlinku fejsa cieżko
moje zdjęcie profilowe jest czarno białe po prostu jest na nim moja facjata w białej koszuli
Gadua Ty jestes dobry detektyw wykminisz raz dwa
-
Dziś tu jeszcze nie pisałam hah! A tu mi lepiej! Więc cześć laski! Znów dziś mnie głowa tak bardzo bolała że musiałam wziąć paracetamol.. Do tego ma mega szum w uszach.. Wicie coś więcej na ten temat?
ból głowy i szum w uszach mam nadzieję że to nie objawy cukrzycy czy coś. Miałam badanie w styczniu robione i wynik bardzo w porzo wyszedł.. Trochę się martwię nie chce się lekami faszerowac
-
Cassie cos tam wiem niby o cukrzycy ale nie kojarze zeby szumy byly tym spowodowane, no chyba ze nie wyczytalam...
Popros lekarza o skierowanie na glukoze ze sie martwisz i musi dacCassie 65 lubi tę wiadomość