Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Llallka,gratuluję córeczki, już teraz jest prześliczna
All4love, mnie też zaczęło w weekend wszystko po kolei kluć, a wizyta dopiero za tydzień. Pocieszam się tylko smyrnięciami mojego maluszka, który od soboty daje znać o sobie. Musi być wszystko dobrze, trzeba być dobrej myśli.
Cassie 05, ja też zaczełam dosłownie pochłaniać wszystko. Ledwo coś zjem, a za chwilę znowu jestem głodna. Jeśli tak będzie do końca ciąży, to niedługo się zrobi ze mnie ładna słoniczka...Cassie 65, All4love, llallka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje wizyty Laleczko!
Coraz ciekawsze te zdjęcia
Ja muszę wypytać w poniedziałek doktorka o to łożysko...
AHA. Stary mi powiedział ze Laura nie moze byc Laura, PONIEWAŻ JAK WYPIJE TO CIEŻKO MU WYPOWIEDZIEĆ.
Boze. Daj. Mi. Cierpliwość.
Wiec mała zostaje LenaAll4love, llallka, awangarda, kurkaSkiters, Another, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wysłałam zaproszenie do Gaduy. Na nową grupę jestem już za stara
a do Was już przywykłam baby
Sylwia no to Twój stary poszedł po bandzie, ale grunt to szczerośćA mi sie akurat Lena bardzo podoba. Jak będzie broiła to i Tobie łatwiej będzie zawołać
ss25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ss25 wrote:AHA. Stary mi powiedział ze Laura nie moze byc Laura, PONIEWAŻ JAK WYPIJE TO CIEŻKO MU WYPOWIEDZIEĆ.
Boze. Daj. Mi. Cierpliwość.
Wiec mała zostaje Lena
I teraz taka akcja: W albumie "Mój pierwszy roczek" jest rubryka:
"Takie imię wybrano mi ponieważ............. stary stwierdził, że Laura jest za trudne do wymówienia po alkoholu".
Leżę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 22:05
ss25, awangarda, llallka, Margaret.Se, Samsaramsa, Kasiula09, moniadi, K_A_M_A, neme lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lallka gratuluję ślicznej córuni!
Awangarda super ze siusiak zostal! Chlopaki góra!
Moja bratanica ma na imię Lenka. Mowimy na nia Lela, Leluśka i Pelaśka
Ja jutro znów lecę do gina bo chyba znowu infekcjaa za tydzień mam tylko samo usg ale nie w gabinecie więc trza jutro lecieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 22:05
llallka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny