Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A cholera wie, co mi, pewnie hormony. Jak mnie zbytnio nie męczyły, tak teraz potrafię zacząć robić obiad i w trakcie się poryczeć, bo.... "na pewno mi nie wyjdzie"
Boli i kłuje mnie w macicy od wczoraj, pewnie normalne, a schizuję.
Ale macie rację, pewnie wszystko będzie dobrzeKochaaam Was
Chciałabym poczuć konkretnego kopniaka po wątrobie, żeby te smyrania nie mylić z jelitami. Czekam
kurka zwykłe USG, wspominał też o cytologii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 20:11
20.08.2017 -
Po wizycie- dużo spokojniejsza
Moja panienka jest nadal panienką ("pipka jak nic"- słowa lekarza), waży 250 gramów, serduszko ładnie bije, wszystkie wymiary prawidłowe. Wyniki badań też ok (krew/mocz) w sumie ok, ale morfologia troche zjechała i doktor dorzucił mi żelazo do witaminek, które pochłaniam. Dopytałam się też o to łożysko, o którym zawsze piszecie- u mnie jest na tylnej ścianie, ale lekarz mówił, że spokojnie mogę nie czuć ruchów nawet do 22 tygodnia.
A tak się prezentuje moja księżniczka w pełnej okazałości
All4love, kurkaSkiters, Samsaramsa, Cassie 65, awangarda, Andzia1985, Cherry_Blossom, szarlo, Lexi150, Kasiula09, Another, ×aska×, moniadi, ss25, sisi, Margaret.Se, Asiulka83, neme, Luca lubią tę wiadomość
-
Lalka, niezła ziombala z tej Twojej, ze tak macha
Od wczoraj żre jak świnia..nie mogę się powtrzymać. Przysięgam, ze NIGDY tak nie miałam nawet w ciązy pierwszy raz mi się to zdarza
Zjadłam obiad od razu po pół paczki lejsów i zaraz po 5 jeżyków. Albo na odwrót już nie wiem z tego przeżarcia..
To na prawdę już tak będzie?
W pierwszytm trymestrze prawie w ogóle nie jadłamllallka, ss25, sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ilalka super córa
Ja jeszcze tydzień do wizyty a jutro pierwsza wizyta w poradni diabetologicznej
Ja jeszcze nie mam umówionego połowówego usg bo moja gin powiedziała ze na wizycie coś wymyślimy ( mam nadzieje ze mnie na NFZ wyślę po jej znajomości )
Cherry lista super juz skopiowane
Siostra dzisiaj u mnie była która też w ciazy ( ciaza 3 tyg młodsza ) I stwierdziła że mam ubranek juz nie kupować bo mam już wystarczającoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 21:09