Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basia jakos te siemie mnie nie kreci.
Kurka nie bralam tego leku a wizyte mam dopiero 29 marca
Dziewczynki dzuekuje za porady:) nafaszerowalam sie czosnkiem i przeplucze sobie gardlo wode z sola, zawsze na mnie super dzialalo.
Ogolnie to mam totalnego dola i nie chce mi sie jutro isc na to badanie.jakos mam zwis na wszystko... -
ja musze wymienic baterie w mojej wadze, ale podejrzewam ze mam juz +4 kg, a moze i wiecej, bo ostatnio caly czas wpierdzielam jak szalona i to z przewaga slodyczy:/ nie moge sie opanowac... w pierwszej ciazy tak nie mialam!
cherry wiec i mi dopisz wiek 28, Ostrów Wlkp i wizyte na 10.04 teraz mnie czeka picie glukozy bleee az ciarki mi przechodza jak o tym pomysle:/ pewnie zwymiotuje jak w poprzedniej ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 23:14
-
Ja dopiero teraz jestem więc myślę że już wszystkie spia
jutro Gaduaaa się Wami zajmie profesjonalnie
Takie problemy tylko dlatego że grupa jest całkowicie bezpieczna itpWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 00:13
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzień dobry
Zaraz odpalam kompa i się Wami zajmuję
Musicie mi wysłać tutaj w priv wiadomości swoje namiary na fb. Potem przyjąć ode mnie prywatne zaproszenie i poczekać aż was dodam do naszej tajnej grupy
Także zaraz wszystkie dodam do przyjaciółek tutaj i czekam na wiadomości z namiarami na fbMówmiAgatka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny