Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja też dziś wizytowałam, z racji tych moich upławów. Babka trochę na początku spanikowała i powiedziała, że zawsze jak bezbarwne to lepiej się upewnić, czy to nie wody i mówić lekarzowi jak się coś takiego pojawi. Na szczęście to skutek uboczny brania antybiota.
Młoda raczej zdrowa, tętno serca 120, spokojnie sobie pływała. Za 2 tyg połówkowe, więc będziemy więcej wiedzieć o młodym ludziu.
Możecie mi wytłumaczyć co z tym forum na fb, bo ja chętnie się dołączęMargaret.Se, ss25, sisi lubią tę wiadomość
-
llallka wrote:Czyli powinnaś dostać tą refundację bez żadnej łachy, a wynik badania jest podkładką jakby co. Zduś swojego lekarza albo ostatecznie poszukaj innego- bez refundacji clexane to jakaś porażka...
Tak wlasnie zrobie! -
Margaret pisałaś dziś, że gardło Cię boli.
Ja w niedziele też tu marudziłam, że mnie gardło boli i laski od razu mnie namówiły na syrop z cebuli.
Zrobiłam i serio dziś już mnie gardło nie boli. W sumie tylko 2 dni pobolało i troche zatoki. Na przemian z syopem płukałam jeszcze szałwią i jest spokoMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Gaduaa a wiesz ze się ponoć pokrywa aktywność dziecka z brzucha z tą po urodzeniu
także możesz mieć wesoło o 4 nad ranem
Ja też weszłam na link i nic ale w aplikacji i chciałam spróbować normalnie a mówisz Lexi że Ci nie działa? Hmm... Będę zaraz tez próbować -
Cassie no mialam zrobic syrop z cebuli ale zdalam sobie sprawe ze do cebuli dodaje sie cukier i to sporo a ja mam zakaz cukru i slodkiego. Poplucze sobie gardlo sola na noc i na kolacje czosnku zjem troche, tez powinno pomoc:)
×aska× lubi tę wiadomość
-
Cherry mi tez mozesz uzupełnić wiek 32 Bialystok, 2 ciąża, następna wizyta 4 kwietnia
Dziewczyny juz od dłuższego czasu miałam Was zapytać, bo zapomniałam podczas wizyty podpytac lekarza, jaki magnez stosujecie? Bo na razie wydaje mi sie, ze nie jest potrzebny, ale wolałabym miec w domu pod ręka jakby co. Tez drętwieją wam ręce rano? To podobno normalne i odzywa sie zespol cieśni nadgarstka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 19:29
-
Margaret.Se wrote:Cassie no mialam zrobic syrop z cebuli ale zdalam sobie sprawe ze do cebuli dodaje sie cukier i to sporo a ja mam zakaz cukru i slodkiego. Poplucze sobie gardlo sola na noc i na kolacje czosnku zjem troche, tez powinno pomoc:)
No tak...
Mi stary zrobił na maksa słodki. Chyba przegiął
Pestka ja biorę tylko zestaw witamin dla ciężarnych..mi nic doktorek nie mówił, ze mam coś dodatkowo brać.
To coś się nazywa vitaminer+dha. Chyba musi być dobre skoro nie kazał mi niczego dodatkowo brać ;p