Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby było Nam prościej zidentyfikować Was/Nas przy dołączaniu do grupy są 2 pytania
Fajnie by było gdybyście na nie odpowiedziały, to sprawdzimy z Naszą forumową listą czy się zgadza, żeby Nam się jakieś śmierdzące trole nie wkradły
ss25, MówmiAgatka lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja tez jestem za przeniesieniem na fb jak najbardziej, jestem juz na takiej i to mi bardzo odpowiada mozemy pisac doslownie o wszystkim ile my z dziewczynami juz mielismy intymnych rozmow to glowa mala, tu nieraz trzeba dwa razy sie zastanowic co sie pisze bo kazdy moze zobaczyc.
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Awangarda gratuluję!!!
Margaret ja jestem 4 tygodnie do przodu i moja mała też kopie jak jej się podoba. Jakiś tydzień temu tak szalała, że wybudzała mnie w nocy, a ostatnimi dniami taki spokój, że aż tęsknie.Margaret.Se lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Widziałyście albumy "Mój pierwszy roczek" FisherPrice w biedrze? Za 15 zł, a cudowna sprawa! Już sobie zakupiłam chłopczykowy!
Mam nadzieję, że w czwartek ciągle będzie sisiol u Tymka/Teodora
W środku miejsce na pierwsze zdjęcie, na zdjęcie z USG i cudowne miejsca na opisy uczuć/odczuć rodziców dotyczące dzieciątka. No zakochałam sięawangarda, All4love, K_A_M_A, Margaret.Se, ss25 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Witam drogie Mamusie
Choć z portalu korzystam od dawna, to dopiero w zeszłym tygodniu trafiłam na forum. Jejku, nie wiedziałam, że to taka skarbnica wiedzy i że może być tak fajnie
Słowem wstępu o mnie -mam na imię Monika i wczoraj rozpoczęłam 19 tydzień ciąży. Jak do tej pory wszystko przebiega prawidłowo, choć z samopoczuciem bywa różnie. Mam nadzieję, że uda dotrwać się nam szczęśliwie z Maluszkiem do końca ciąży, bo niestety mam też przykre doświadczenia za sobą.
Staram się czytać Wasze starsze posty żeby Was bliżej poznać, ale trochę poszalałyście przez ten czas - ponad 600 stron konwersacji to nie lada wyczyn
Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim życzę spokojnych i jak najbardziej pozytywnych wrażeń z ciążysisi, Młoda przyszła mama, Margaret.Se, Juuli, Asiulka83, basia_en, Otka, ss25, neme lubią tę wiadomość