Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam Sylwię na fejsie, napisałam do niej i czekam na odpowiedź. Powiem Wam, że musimy bardziej uważać ze zdjęciami, bo znalazłam ją na fejsie bez problemu po treści naszych wiadomości tu na forum
sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Asiulka83 wrote:tak samo wozki z Tako mi się podobają , dla mnie to czołgi i wszędzie przejada tyle ze ciezki ale ja nie będę go wnosic wiec mnie to rybka
Ja właśnie miałam Tako i byłam bardzo zadowolona tylko ciężki. Ale prowadził się lekko i był mega skrętny- o wiele lepiej niż niejeden lżejszyAsiulka83 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Another wrote:Znalazłam Sylwię na fejsie, napisałam do niej i czekam na odpowiedź. Powiem Wam, że musimy bardziej uważać ze zdjęciami, bo znalazłam ją na fejsie bez problemu po treści naszych wiadomości tu na forum
może faktycznie lepiej się przenieść w bezpieczniejsze miejsce właśnie na fb? jaka grupa dla sierpniówek z OF ?FabianCyprian
Tymuś
-
Lipcówki mają taką grupę ale ja się tam gubię, zdecydowanie łatwiej mi się pisze na forum i mniej ważnych tematów umyka.
No to czekamy teraz z niecierpliwością na jakąś wiadomość zwrotną od Sylwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 10:40
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
no wlasnie i dlatego my tez kiedyś przenioslysmy się na fb , można zrobić tajna grupe i nikt nie znajdzie bo tu jednak jesteśmy otwarte z naszymi wpisami a jednak sa rozne tematy poruszane
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Ja też jestem w grupie lipcowej i bez problemu się odnajduję, ale fakt, forum jest wygodniejsze. Zawsze na fejsa można się przenieść z prywatnymi tematami/zdjęciami brzuszków, a tutaj pisać normalnie tak jak do tej pory o ciąży i dupie Marynie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cherry_Blossom wrote:Wyprawka:
butelki AVENT natural - 2 x 125 ml, 2 x 240 ml
laktator AVENT natural
pojemniki na pokarm AVENT + przerzutka do laktatora
woreczki do zamrażania
smoczek uspokajający O+
łańcuszek do smoczka
termoopakowanie do butelek
wózek
fotelik samochodowy przypinany do wózka
torba na rzeczy
łóżeczko - IKEA
materac
przewijak i prześcieradło z gumką na niego
ręcznik z kapturkiem 2 szt.
kocyki
komplet pościeli - kołdra, podusia, poszwy, ochraniacz
śpiworek do spania?
wanienka (ze stelażem?)
szczotka do włosów z miękkim włosiem
obcinaczki
termometr bezdotykowy
gruszka
sopelek
pieluszki tetrowe
proszek i płyn do prania i płukania dla niemowląt
pampersy
podkłady do przewijania
wilgotne chusteczki
waciki
patyczki do uszu dla niemowląt
szczoteczka do języka
Sudocrem
Bepanthen
kosmetyki (emulsja do kapieli, krem)
Octanisept
Woda morska
sól fizjologiczna do inhalatora
wit D i K
maść majerankowa
chusta
U mnie to wygląda tak (na szaro to rzeczy, które już mam)
Jest też osobna lista rzeczy do szpitala no i ciuszki ale to wpisuje co już mam z którego rozmiaru żeby mieć rozeznanie czego brak
Ale super lista, podkradnę sobie, a co to jest Sopelek?Cherry_Blossom, Margaret.Se lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Hej kobitki
Dziś dzień mojej wizyty i próbuję udawać luz ale średnio mi wychodzi... Wiem, że nie tylko ja dziś wizytuję- zaciskam kciuki za Was laski.
Co do terminu porodu to u mnie wszędzie wychodzi to samoZasadniczo liczę po terminie OM, ale ze względu na in vitro dokładnie wiem co i kiedy było i wszystko sie pokrywa, moja panienka też trzyma się tej opcji póki co, zobaczymy dzisiaj czy nadal tak jest
A co do przenosin na fb- jestem mocno przeciwna. Pod żadnym względem nie cichłabym aby jakiekolwiek inf. o mnie wyciekły gdzieś niechcący... Tu czuję się dość anonimowa i dzięki temu nie mam oporów pisania o wszystkim co mnie nurtuje. Mam nadzieję, że tu pozostaniemy -
nick nieaktualny
-
Sylwia dużo po prostu pisała o cukierni,miejscu zamieszkania. Łatwo znaleźć.
Dziewczyny. Po prostu trzeba się zastanawiać nad pisaniem szczegółów i wyglądem zdjęćnie ma co panikować.
Nie piszemy tu o zdradach mężów o okradanie państwa czy odzyskiwaniu innym więc luz
Nie FB jest bezpiecznie jeśli założy się tajna grupę. No chyba ,że się gdzieś nie wylogujeciena każdy dzień osobny post z datą i jest w miarę porządek. Aczkolwiek ostatnio FB nie przekierowuje do komentarzy i trzeba ręcznie szukać. Ja wolę na razie siedzieć tutaj
Piję kawę i udaje ,że się nie denerwuje badaniemllallka, ss25 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
SS!
Witam w takim razie wsród żywych ;p
To przez te lody aż tak Cie pozamiatało?
PS. też jestem za tym, zeby tu zostać a przenieść się jak nam się zwiększy częstotliwość dodawania bardziej prywatnych zdjęć.ss25 lubi tę wiadomość
-
Another ja też Sylwię znalazłam.. pewnie w taki sam sposób jak Ty
Ze mnie też taki detektyw...
Całe szczęście Sylwia, że się odezwałaś bo już się bałam czy czasami nie występują jakieś komplikacje. Kamień z serca
A ja dzisiaj poczułam pierwsze gilgotkiiMega uczucie
Another, All4love, sisi, Cassie 65, llallka, ss25 lubią tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480