Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
awangarda wrote:Ubrałam na dupsko polmokre leginsy. Udaje,że mi nie przeszkadza
Powolutku się zbieram
Obstawiać czy wrócimy z siusiakiem czy bez
Żebyś nic nie złapała, szpitale są chu*owe
Z siurem!"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej laseczki:)
Mnie dzisiaj gardło trochę pobolewa i kaszlałam w nocy i nad ranem, musze zaplikowac czosnek sobie.
Ja tez jestem za tym żeby tu zostać, kolezanka mi poleciła stronke na fejsie gdzie laski spredaja ciuszki, wozki itp. dla maluszków i zajrzałam tam wczoraj żeby się zapisac ale patrze ze moja kolezanka tam jest no i jak się zapisze to wszyscy z wawy ju będą wiedzieć ehhh trudno nie zapisze się i jakos będę musiała sobie poradzić z kupnem używanych rzeczy gdzie indziej:(
SS super, ze wróciłaś do Nas:)
Cherry swietna lista, tez sobie podkradne ją
Cholera ta skleroza ciążowa, zapomniałam na która godzine mam jutro nifty ehhh a telefon zajęty u nich
Kciukam za wizyty dzisiejsze:)
Ja się zmartwiłam bo dzisiaj po sniadaniu zero motylkow a wczoraj po każdym jedzeniu szaleństwo było ehhhss25 lubi tę wiadomość
-
Sylwia cholero! Stracha nam narobiłaś
Ale dobrze, że już jesteś cała zdrowa i w pakiecie
Awangarda u mnie to samo- kawka w łapce i strugam głupa, że taki ze mnie twardziel. Zaraz wybędę z domu na jakiś spacer z moim kudłatym szczęściem, żeby mózg trochę przewietrzyć. No i dawaj znać co z tym Waszym (?) siusiakiemss25, awangarda lubią tę wiadomość
-
Awangarda, nic nie odpadnie!
Chyba sobie dzisiaj zamówię z 20 pieluch tetrowych
Jakby ktoś jeszcze chciał:
http://allegro.pl/pielucha-tetrowa-baw-100-70x80-pieluchy-tetrowe-i6736529313.html
A tu we wzorki:
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-kolorowe-pielucha-tetrowa-premium-i6738937682.html20.08.2017 -
nick nieaktualnyChyba po tych lodach mnie całkowicie rozłożyło, jeszcze pare dni wcześniej byłam ze starym na meczu i mnie złapał deszcz. Przespałam kilka dni i nawet zapomniałam się odezwać
Już nie znikam, mialam tyle nadrabiania...
Gratuluje udanych wizyt,pieknych zdjec i czekam na dzisiejsze wiesci :*
Musze ogarnac telefon, bo mam zapchany i nie moge edytowac/ucinac zdjec i chyba gdzies jakies dane sa
Jesli chodzi o przeniesienie to nie ma problemu
Another hakerze, dobrze ze wyszlas juz ze szpitala. Teraz nadrabiaj te kg! -
Hej
Sylwia dobrze ze powrocilas do świata żywych
Margaret załóż drugie konto i się tam wbijaj
Ja tam bardzo chętnie bym wbila na fb bo jest o niebo lepiej i większą anonimowość -bez skrępowania można pisać o wszystkim, tutaj to trochę lipa...
Another to raczej Rutkowski pasujeAnother, ss25 lubią tę wiadomość
-
ja mogę założyć taką grupę , możemy spróbować tam pisać kto będzie chciał
Chętne proszę o wysłanie na siebie namiarów w priv wiadomości
nie no po co mi Wasze namiaryhahah zaraz wrzucę nazwę grupy i chętne same się dodadzą.. aj te kalafior
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 12:42
Asiulka83, K_A_M_A, MówmiAgatka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja się generalnie dołączyłam do tej grupy ogólnej na fb... sierpniowe mamy 2017
jest tam któraś z Was?
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540