Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny Jak miło, że Nasze grono tak się powiększa
Mnie strasznie dobija pogoda od dwóch dni pada bez przerwy. W piątek mam pierwszą wizytę i już nie mogę się doczekać Bezsenność na razie daje w kość, tylko czemu jest ona wybiórcza...Jak był weekend człowiek chciał się wyspać-pobudka o 3 w nocy i koniec spania. A dziś do pracy wstać o 5 to już równo z budzikiem. Ehh...Jak dobrze, że już za chwilę wolne
-
nick nieaktualnySamsaramsa wrote:Chyba jest ze mną źle bo na widok czekolady jest mi strasznie nie dobrze a ciastka mi śmierdzą ;/
-
nick nieaktualnyKakariki wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny Jak miło, że Nasze grono tak się powiększa
Mnie strasznie dobija pogoda od dwóch dni pada bez przerwy. W piątek mam pierwszą wizytę i już nie mogę się doczekać Bezsenność na razie daje w kość, tylko czemu jest ona wybiórcza...Jak był weekend człowiek chciał się wyspać-pobudka o 3 w nocy i koniec spania. A dziś do pracy wstać o 5 to już równo z budzikiem. Ehh...Jak dobrze, że już za chwilę wolne
Ja od 4 dni budzę się mirdzy 4, a 6. Trochę jestem niewyspana, bo zasypiam dopiero koło 1:00, wcześniej nie potrafię, chociaż jeszcze miesiąc temu o 23:00 to zasypiałam na stojąco )) -
nick nieaktualnyA jeszcze jedno- jeśli jesteście minimum 14 dpo to może Wam się przydać ten kalkulator poziomu Bety. Wpisujecie ilośc dni dpo, pierwszy wynik, oraz kolejne, a system pokazuje, czy jesteś w normie i pokazuje to na wykresie.
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
-
Mi powoli wyostrza się węch i już mi wszystko śmierdzi.
Wczoraj miałam takie skurcze jelit, że myślałam że sie przekręce. Chyba złapałam jakiegoś wirusa zlobkowego
Dobra nie ma co bisdolić, zbieramy się z Młodym do kardiologa.
Miłego dnia!
Powodzenia na wizytach! -
widzę że większość z was pracuje . Ja chodzę na jakis głupi kurs. 6 h dziennie. do tego nie robimy dosłownie nic 2 zadania przez cały dzien. zasypiam tam. nie mogę sobię poradzić do tego jutro piszemy egzamin i jeszcze tydzien będziemy robić siedzenie x1000
Mdłości niezłe mnie męczą, do tego siku w nocy jak nigdy...
Ale cieszę się Mój maluszek ma 11-13 mm według aplikacji happy
No i jeszcze tydzien do wizyty, chce już to
Miłego dnia -
inaa wrote:Magroz już dopisana, wybacz musiałam wcześniej nie zauważyć. Jeśli kogoś jeszcze nie ma niech się przypomni z informacjami
22 l, 1 ciąża -
Kozaa wrote:Czesc Dziewczyny!
to moj 1szy wpis na jakimkolwiek forum w zyciu
O ciazy wiem od tygodnia, targaja mna sprzeczne uczucia od euforii po panike ale to pewnie normalne. Wszyscy mowili mi, ze starania potrawaja miesiace, ale w naszym przypadku zadzialo sie od razu stad panika.
Bardzo chetnie "bede" tu z Wami z 2 powodow: 1) trzymanie ciazy w sekrecie jest mega ciezkie - chetnie wykrzyczalabym to calemu swiatu - zapewne jak wiekszosc z Was:), a 2) mieszkam na drugim koncu swiata i wszystkiego o ciazy ucze sie w obcym jezyku co jest dodatkowo stresujace. Nie jest zle, ale brakuje mi rozmow z Polkami. Przeciez nikt Cie tak nie zrozumie jak rodak
Pozdrawiam serdecznie
A
Witaj :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Witam się i ja po długim weekendzie Byli rodzice i impreza urodzinowa mojego 3 latka Dzis o 5 rano odeszly mi wody a 13.40 urodziłam ...Pamietam to jak wczoraj a już 3 latka miely za chwile kolejny porod ) leci ten czas
Witam nowe sierpniowe mamusie
Ja od kilku dni jestem ciagle zmeczona , czuje się taka napuchnieta , piersi bola i od czasu do czasu tak mnie muli ....po lewej stronie zakuje czsem jajnik ach jeszcze tydzień do wizyty ...
Kasiuleks Przykro Mi
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Gaduaaa wrote:Cały czas się zastanawiam czemu są dwa wyznaczniki ciąży... że dziś mam 5tc+0 i jestem w 6 tc ..
Bo masz 5 tygodni skończonych a rozpoczelas 6
Asiulka, ja dokładnie 4 lata temu dostalam miesiaczke, z ktorej jest moja corcia ♡Gaduaaa, Asiulka83 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzień dobry ja juz chce koniec tego tygodnia, żebym mogła odliczać dni do wizyty, jeszcze dziś rano padł mi akumulator w samochodzie więc pieknie sie zaczęło od poniedziałku.
Kasiuleks bardzo mi przykro trzymaj się
Gaduaa bo to jest tak że 5+0 liczy się już jako rozpoczęty 6 tydzień ale nie ukończony, często lekarze sugerują się zakończonymi tygodniami.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Bo masz 5 tygodni skończonych a rozpoczelas 6
Asiulka, ja dokładnie 4 lata temu dostalam miesiaczke, z ktorej jest moja corcia ♡
glupie to strasznie
Belly wysłało mi dziś info że 6 tydzień mam i jak lekarz ma dobry sprzęt to może być już serduszko.. więc zobaczymy w piątek może się uda !Fabian Cyprian Tymuś -
Dzien dobry Wam wszystkim
No Sisi to juz w ogole czuje jakbys byla moja blizniaczka hehe
Kasiuleks...bardzooo mi przykro,sciskam Cie mocnooo :-*
U mnie tez mdlosci lekkie,czasami zrana,czasami wieczorem,nie chce mi sie jesc,ale jak sie przemoge to mdlosci znikaja hehe
U mnie rano lekkie uplawy koloru toffi,oczywiscie wyobrazniaa sobie polawirowala...probuje teraz sie nastawic ze to normalnielekko na papieeze bo siusiu i teraz dwie kropki na wkladce,ale po krwiaku to wiecie ze jednak ciezko powstrzymac myslenie,ale musi byc KURDE dobrze obserwuje i tylko jak sie cos zadzieje to zmykam do domu pracy pierdziele,oby nie ale w razie W to lece
Wlaczylam swiateczne piosenki wie moze uda mi zaczac myslec pozytywnie jak do tej pory musze i tyle