Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marjotka wrote:widzę że większość z was pracuje . Ja chodzę na jakis głupi kurs. 6 h dziennie. do tego nie robimy dosłownie nic 2 zadania przez cały dzien. zasypiam tam. nie mogę sobię poradzić do tego jutro piszemy egzamin i jeszcze tydzien będziemy robić siedzenie x1000
Mdłości niezłe mnie męczą, do tego siku w nocy jak nigdy...
Ale cieszę się Mój maluszek ma 11-13 mm według aplikacji happy
No i jeszcze tydzien do wizyty, chce już to
Miłego dnia
Kochana chyba nie ma 11-13 mm chyba za dużo. Na początku tygodnia ma ok 4 mm i powoli rośnie. Lepiej poczytaj na parenting bo możesz się zdziwił przy wizycie i nastresowac
Chyba że się mylę.
Ja dziś zobaczę ile ma milimetrow
sisi lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Witam i ja ...
Kasiuleks przykro mi ! Eh lubię wpisywać, ale nie cierpie wypisywać ;( !
Ciekawe jak tam ale.ale ... trzymam kciuki.
Ja wizyta jutro.. wg. OM 7t2d , ale wiem ,że będzie ciąża młodsza. Chciałabym chociaż zobaczyć serduszko !sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny dołączę po cichu do Was.
W weekend robiłam test wyszły dwie kreski, ale w zeszłym cyklu też miałam i kropek niestety nie został ze mną, przyszła @.
Teraz jednak mam cichą nadzieję, że będzie dobrze, kreski są mocniejsze, i wyszły też na tych paskowych z allegro w 12 dpo, a wtedy na tamtych nic nie było.
Dzisiaj po pracy lecę na betę, trzymajcie kciuki, Żeby wynik był dobry!!!
Wszystkim mamusiom bardzo mocno z całego serca gratuluję !!!BrumBrum, Asiulka83, sisi, Tova33, Luca, neme, Uszko lubią tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Witajcie dziewczyny dołączę po cichu do Was.
W weekend robiłam test wyszły dwie kreski, ale w zeszłym cyklu też miałam i kropek niestety nie został ze mną, przyszła @.
Teraz jednak mam cichą nadzieję, że będzie dobrze, kreski są mocniejsze, i wyszły też na tych paskowych z allegro w 12 dpo, a wtedy na tamtych nic nie było.
Dzisiaj po pracy lecę na betę, trzymajcie kciuki, Żeby wynik był dobry!!!
Wszystkim mamusiom bardzo mocno z całego serca gratuluję !!!
Witaj z nami i trzymam kciuki za piękną betę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Samsaramsa wrote:Inna o której masz wizytę?
o 12.20 , a ciążą może byc młodsza i o tydzien bo nie wiem kiedy owulka była. Mniej wiecej 19dc lub 20dc
jezus jaki mnie dzisiaj len ogarnał buhuhuhuhuhuhu
Karola555 :* trollinka w końcu przyszla ... oby nas było wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 10:25
-
Hej dziewczyny, dopiero teraz wolna chwila w pracy, żeby napisać. Na wizycie wszystko w porządku, chociaż długo czekałam w poczekalni, więc weszłam tam już całkiem nakręcona... Jest pęcherzyk i ciałko żółte, ale nie było widać zarodka - ja byłam trochę otumaniona i zapomniałam się zapytać o wymiary, a lekarz sam z siebie nie powiedział
Ogólnie to trzymam się tego, że mówił, że wszystkow porządku
Tylko że tak jak się spodziewałam powiedział, że nie ma już limitów na nfz na prowadzenie ciąży, więc teraz czeka mnie szukanie innego lekarza...
Wizytę zalecał za miesiąc, ale ja pewnie nie wytrzymam i wybiorę się jeszcze przed Świętami, żeby zobaczyć serduszko.
Dobra, pora na kawę, żeby jakoś dojść do siebie po tych wrażeniach i sprawiać wrażenie normalności w pracy
Awangarda, Cherry Blossom, jak u Was?
BrumBrum, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny