Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w miare ladny dzien.Ja juz po wizycie,ciaza jest.Na razie widoczny pęcherzy ciążowy.21.12 kolejna wizyta by zobaczyć serduszko czy bije.Ogolnie facet śmieszny ze szybko zleciało.Pierwsze co weszłam to pyta kiedy ostatnia @ to mowie ze 02.11 a on do mnie to co zaszło Ci sie Różyczko haha.To odp to Pan oceni czy udalo się czy nie.Ogolnie delikatny ze zdj troche nie wyraźne jest bo strasznie mnie bolalo.Teraz czekam tylko do wizyty setduszkowej i moge cieszyć sie ciążą.;*
sisi, Asiulka83, Tova33 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Asiulka83 wrote:Karola Musi by teraz dobrze !!! Ja w pzdzierniku cb a w lisopadzie widziałam już piękny pęcherzyk na usg teraz czekam na serduszko Musi być dobrze !!! Trzymam Kciuki !!!
U mnie podobnie koniec października cb a w grudniu już kolejna ciążunia która bedzie trwać do sierpnia innej opcji nie widze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 12:23
Asiulka83, Karola555 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:aaaaa TSH mi wywaliło do 2,14 !
Ostatnio jak zaszłam w ciąże którą straciłam do mi poleciało mocno w dół do 0,16 a dziś aż 2,14 .. nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam takie wysokie TSH, już wiem skąd moje poty nocne!
Napisałam szybko meila do mojego endo.. niech mi powie co z dawką !
mi z 1.3 wzrosło do 2.9 po tyg po zwiekszeiu dawki spadlo do 2.7 i o jeden dzień zwiekszylam dawke dziś jade do endo i zobaczymy co powie ....
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Kasiula09 wrote:U mnie podobnie koniec października cb a w grudniu już kolejna ciążunia która bedzie trwać do sierpnia innej opcji nie widze
Ja tez NIE !!!!Kasiula09 lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Gaduaaa wrote:a jak zwiększałaś? z ile na ile?
w pon. brałam 137 reszte dni w tyg 125 , po zrobieniu testu brałam już 2 dni 137 , reszta 125 po tyg jak wynik był dalej wysoki to zwiekszylam o kolejny dzień ....balam się żeby nie za mocno wiec sama jestem ciekawa co powie endo
-
Bly.. dobra - już nie chcę tej choroby lokomocyjnej ... żartowałam, że żałuje brako mdłości. Dziękuję... z kibelkiem nie mam zamiaru się obściskiwać. Fuj
sisi lubi tę wiadomość
-
No i mnie dopadł poważny stres... Jutro wizyta. Czy będzie już serduszko? Dodam, że ciąża młodsza o jakieś 6 dni... Rany Boskie... Toż to jakaś masakra jest...
Kasiuleks bardzo współczuję...
No i gratuluję pozytywnych wizyt
Witam się z nowymi Mamuśkami -
Asiulka83 wrote:w pon. brałam 137 reszte dni w tyg 125 , po zrobieniu testu brałam już 2 dni 137 , reszta 125 po tyg jak wynik był dalej wysoki to zwiekszylam o kolejny dzień ....balam się żeby nie za mocno wiec sama jestem ciekawa co powie endo
Asiulka83 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
kasiuleks wrote:Inaa wypisz mnie z listy Kochana.
Żegnam się i życzę Wam wszystkim spokojnych ciąż niech dzieciaczki się zdrowo rozwijają
A ty robilas jakies badania genetyczne czy immunologiczne skoro masz tyle strat?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć sierpnióweczki. Jak mija poniedziałek?
Witam nowe sierpniówki
Cudowna dziś pogoda, prawda? Aż chce się iść na spacer! Słoneczko odgania ode mnie wszystkie złe myśli. Dobrze, że grudzień świąteczny, to brak słońca nie przeszkadza, styczeń biały to się braku słońca nie odczuwa, luty krótki, a marzec to już wiosna . Zleci prędziutkosisi, Asiulka83, Karola555, neme lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."