Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszą robiłam w środę powtórka Wierzę, że teraz jest dobrze, musi być
W zeszły cyklu też mi się udało ale cb wtedy beta w 12 dpo była 26, za 2 dni 9 i @itakasia lubi tę wiadomość
-
Kochane mam serduszko! Jest wszystko ok. Nie zapytałam z wrażenia o wymiary ale w poniedziałek znów wizyta. I wtedy dokładnie będzie. Jak bdzie ok to będę już chyba chodzić co 3 tyg
itakasia, Karola555, BrumBrum, sisi, Another, Lisssa, Kasiula09, Otka, Tova33 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualnykasiuleks wrote:Inaa wypisz mnie z listy Kochana.
Żegnam się i życzę Wam wszystkim spokojnych ciąż niech dzieciaczki się zdrowo rozwijają
Kochana myślę o Tobie ciepło, bardzo mocno Cię przytulam i jestem pewna, źe przyjdzie dzień kiedy będziesz tulić swoje maleństwo. Nie daj się. ❤️
Ja dziś zrobiłam drugi raz betę- z duszą na ramieniu, bo przy pierwszej ciąży miałam trochę problemów przez to że praktycznie nie mam lewego jajnika- po laparoskopii torbieli zostawili mi tylko 10% zdrowej tkanki.
Wynik z piątku- 10 dpo 62,8 hcg
Wynik z dzisiaj- 13 dpo 196 hcg i 55 progesteron
Miałam tez dziś wizytę- mam wrócić za 2 tygodnie jak będzie możliwość sprawdzenia, czy bije serduszko. Termin wizyty 30.12. Do tego czasu będę przebierać nogami...
sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Otka wrote:Jestem już po wizycie. Było spore opóźnienie. Trochę niezadowolona jestem, bo ta moja ginka jest strasznie roztrzepana i nie zmierzyła mi dzieciaczka, ani jego tętna , a ja z tych nerwów nie przypomniałam jej o tym. Ogólnie powiedziała, że wszystko wygląda dobrze, że zarodek ani za mały ani za duży i pokazała, że plamka pulsuje i że to znaczy że 'płód jest żywy'. Czuję jakiś niedosyt, wizyta była mega szybka, ale najważniejsze że jest serce.
Kolejna wizyta 28 grudnia.Otka lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860