Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uszko wrote:Asiulka wspolczuje,wiem co czulas...
Tez sie boje co bedzie na badaniu,ale stwierdzilam,ze gdyby znowu cos.nie tak z beta to i tak ginekolog musialby mnie na cito przebadac i jeszcze bardziej bym sie stresowala...
Teraz tez mysle co bedzie,ale przynajmniej doktor sprawdzi co i jak,wiec chyba wole taka niepewnosc niz dwuznaczne wyniki
A Ty juz po wizycie u gin?
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Cherry Blossom podejdz do lekarza może albo kup sobie ten Prenalen syrop , lez dużo pij herbate z cytryna i miodem musi pomoc Duzo zdrowka ci zycze :*
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Cherry mnie tez rozwalilo i jestem na antybiotyku,z zanaczeniem ze moge byc w ciazy;-) nie martw sie,podejdz do lekarza i powiedz jaka sytuacja,sa antybiotyki dla kobiet w ciazy a nieleczona infekcja jest o wiele gorsza niz opieka lekarza i antybiotyk glowa do góry zapisz sie do przychodni
-
Asiulka83 wrote:Cherry Blossom podejdz do lekarza może albo kup sobie ten Prenalen syrop , lez dużo pij herbate z cytryna i miodem musi pomoc Duzo zdrowka ci zycze :*
Właśnie dziś polecę po to.
A na L4 nie ma szans narazie.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyPannaNatalia wrote:Cześć dziewczyny! Obiecałam sobie, że jak mi się uda, to będę przestrzegała wszystkie
Wiem, że jesteście teraz na etapie bety. Ja też zrobiłam ten błąd i zrobiłam to badanie dwukrotnie, w odstępie 48h. Pierwsza beta 2626,0 a druga po 48h 2318,0. Oczywiście roztrzęsiona, zapłakana pojechałam do lekarza jeszcze tego samego dnia. To był 5w3d, na usg był widoczny tylko pęcherzyk.
Lekarz nie obiecywał, że będzie dobrze, ale okazał czekać. W 7w3d pojechałam znowu na wizytę i usłyszeliśmy z mężem serduszko
Piszę Wam, bo czeka Was ogrom stresów z tą posraną betą! Jeśli nie musicie - nie róbcie, tylko idźcie do lekarza i sugerujcie się obrazem usg
Piszę też, bo chce żeby chociaż jedna z Was zapamiętała, że był taki fenomen - czyli ja - któremu beta spadła, a mimo to, ciąża się utrzymała i po 2óch tygodniach widziałam i słyszałam serduszko mojego serduszka
Nie stresujcie się betą, a wszystko będzie dobrze!
Życzę Wam nudnych początków! Błogich i spokojnych Będzie dobrze!
Lipcówka 2017
Takie sytuację zdarzaja się w przypadku gdy są dwa zarodki i jeden obumiera. Być moze u Ciebie to był bład laboratorium. Na podstawie jednego przyrostu nigdy nic się nie wyrokuje. U mnie beta od razu pokazała ze coś jest nie tak i nie myliła się.
Wszytkim sierpiowym mamusiom życzę wysokich bet, spokojnych ciąż i mam nadzieję że zamknę Waszą listęAsiulka83 lubi tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Takie sytuację zdarzaja się w przypadku gdy są dwa zarodki i jeden obumiera. Być moze u Ciebie to był bład laboratorium. Na podstawie jednego przyrostu nigdy nic się nie wyrokuje. U mnie beta od razu pokazała ze coś jest nie tak i nie myliła się.
Wszytkim sierpiowym mamusiom życzę wysokich bet, spokojnych ciąż i mam nadzieję że zamknę Waszą listę
Trzymam kciuki!Sylwia_80 lubi tę wiadomość
mama:
-
Ja siedze w domu z młodym, miałam isc teraz po nowym roku do pracy ale nie pojde mam nadzieje
Chcielismy mieć mala roznice miedzy dziecmi ale nie wyszlo ( musiałam isc na jod radioaktywny ) i ponad rok trzeba był odczekać .....do wizyty jeszcze tyle czasu a ja się z dnia na dzień denerwuje czy wszystko ok
-
Ja zostałam bezrobotna krótko przed ciążą, zrezygnowałam z pracy bo miałam jechać do Polski robić in vitro ale okazało się, że jednak dostałam dofinansowanie w UK. Czasami zastanawiam się czy nie poszukać czegoś na pół etatu po nowym roku, extra kasa się przyda ale z drugiej strony czy potrzebny mi teraz stres?
Póki co skupiam się aby dotrwać do wizyty serduszkowejAsiulka83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Już mam wolne dzisiaj i jutro. Leżę i się grzeje, co chwilę herbatki itp. Kupiłam prenalen do ssania na ból gardła i jestem nim pozytywnie zaskoczona kupiłam też coś takiego na przeziębienie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78d649ccf8c4.jpg
Skład podobny do syropu prenalen tylko o wiele tańsze - 4,99 zł i w tabletkach.
Życzę zdrówka wszystkim :*Asiulka83 lubi tę wiadomość
mama:
-
nick nieaktualny