Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cisza jak makiem zasiał dziewczyny chyba się przeniosły całkowicie na parenting . U mnie zabiegany dzień dopeiro od rana do domu wróciłam i jestem padnięta.
Dziewczyny wam tez tak mokro tam na dole? zastanawiam się nad kupnem tych pasków co wykrywają czy to nie wody płodowe, ale nie chce popadać w paranoję -
Hej, hej. Jestem
Na razie spokój u mnie. Wieczorem co prawda bolał mnie brzuch okresowo i jakieś pojedyncze skurcze miałam, ale nic się nie rozwinęło. Potem obudziłam się w nocy bo myślałam, że mi wody odeszły, ale fałszywy alarm to był
Także jestem jeszcze w dwupaku i na razie nie zanosi się na nic innego
A co do wydzieliny, to mi gin mówiła, że teraz to już jej więcej jest. Ja też bez wkładek już dawno ani rusz. Niektóre dziewczyny mówiły, że wody często są takie rozowawe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 18:39
ewe_a85 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, sorki za nieobecność ale zaliczyłam krótki pobyt w szpitalu ;(
Podejrzewali , że wody mi się sącza, ale po obserwacji wykluczyli to ...uff. Teraz jestem w domu ale bardzo często stawia mi się macica , na ktg było już widać skurcze ale to takie przepowiadajace i nie mam się przejmować narazie . A co y Was? Wszystko w porządku? Buziaki dla brzuchatek i mamuś ♡ -
W sumie tak , że na wkladce oprócz sluzu miałam jakby wodę , nie były to jakoś duże ilości ale zauważalne . Na wszelki wypadek zostawili mnie na obserwacji i okazało się , że wszystko jest dobrze;) ja się za okna dziś biorę , wczoraj w sypialni a dziś trzy w salonie , po kolei sobie lecę
-
moniadi wrote:MMadziula,dobrze, że pojechałaś skontrolować sytuację, teraz przynajmniej jesteś spokojniejsza a te okna, to na przyspieszenie porodu tak średnio działają no chyba, że tak po prostu chcesz je mieć czyste
Racja co do tych wód , kamień z serca i można dalej cieszyć się ciąża -
Asiula87 wrote:Rozumiem Cię z tymi oknami, ja też chcę pomyć w przyszłym tygodniu Mój mąż jak to usłyszał, to wielce, że on pomyje, ale szczerze chcę to zrobić sama. Krócej mi to zajmie i nie będę musiała poprawiać
moniadi lubi tę wiadomość
-
moniadi wrote:To w takim razie przyjemności MMadziula mnie się tak strasznie nie chce zabierać za te okna, że chyba jeszcze poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 13:29