Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cisza jak makiem zasiał
dziewczyny chyba się przeniosły całkowicie na parenting . U mnie zabiegany dzień dopeiro od rana do domu wróciłam i jestem padnięta.
Dziewczyny wam tez tak mokro tam na dole? zastanawiam się nad kupnem tych pasków co wykrywają czy to nie wody płodowe, ale nie chce popadać w paranoję -
Hej, hej. Jestem
Na razie spokój u mnie. Wieczorem co prawda bolał mnie brzuch okresowo i jakieś pojedyncze skurcze miałam, ale nic się nie rozwinęło. Potem obudziłam się w nocy bo myślałam, że mi wody odeszły, ale fałszywy alarm to był
Także jestem jeszcze w dwupaku i na razie nie zanosi się na nic innego
A co do wydzieliny, to mi gin mówiła, że teraz to już jej więcej jest. Ja też bez wkładek już dawno ani rusz. Niektóre dziewczyny mówiły, że wody często są takie rozowawe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 18:39
ewe_a85 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, sorki za nieobecność ale zaliczyłam krótki pobyt w szpitalu ;(
Podejrzewali , że wody mi się sącza, ale po obserwacji wykluczyli to ...uff. Teraz jestem w domu ale bardzo często stawia mi się macica , na ktg było już widać skurcze ale to takie przepowiadajace i nie mam się przejmować narazie . A co y Was? Wszystko w porządku? Buziaki dla brzuchatek i mamuś ♡ -
W sumie tak , że na wkladce oprócz sluzu miałam jakby wodę , nie były to jakoś duże ilości ale zauważalne . Na wszelki wypadek zostawili mnie na obserwacji i okazało się , że wszystko jest dobrze;) ja się za okna dziś biorę , wczoraj w sypialni a dziś trzy w salonie , po kolei sobie lecę
-
moniadi wrote:MMadziula,dobrze, że pojechałaś skontrolować sytuację, teraz przynajmniej jesteś spokojniejsza
a te okna, to na przyspieszenie porodu tak średnio działają
no chyba, że tak po prostu chcesz je mieć czyste
Racja co do tych wód , kamień z serca i można dalej cieszyć się ciąża -
Asiula87 wrote:Rozumiem Cię z tymi oknami, ja też chcę pomyć w przyszłym tygodniu
Mój mąż jak to usłyszał, to wielce, że on pomyje, ale szczerze chcę to zrobić sama. Krócej mi to zajmie i nie będę musiała poprawiać
moniadi lubi tę wiadomość
-
moniadi wrote:To w takim razie przyjemności MMadziula
mnie się tak strasznie nie chce zabierać za te okna, że chyba jeszcze poczekam
ale wiadomo jak nie ma chęci to potem dwa razy ciężej się to robi. Może za kilka dni złapiesz ochotę
nic na siłę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 13:29