Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lila2017 wrote:przeglądam teraz wit D dla niemowląt, jakie wy kupujecie? położna mówiła żebby od ur podawać już codziennie
-
Ja kupilam wit d+k bo tutaj mamuski polecaly no ale juz nic nie kupuje bo potem okaze sie ze cos sie nie przyda i szkoda kasy a i tak sporo pokupowalam juz.
Dzisiaj pakuje walizke bo juz czas to ogarnac hehe -
Moze u mnie cos sie jutro ruszy jak zdejma mi pessar, chociaz powatpiewam. Czytalam wypowiedzi niektorych kobiet ktore nawet po zdjeciu pessara przenosily ciaze. Tak wiec nastawiam sie jeszcze na powrot do domu i umycie podlogi bo dzis mi sie nie chce
-
Genshirin wrote:Hej wszystkim,
ja dzisiaj zaczęłam 38 tc (skończony 37+0) Oficjalnie ciąża donoszona Maluch może wychodzić kiedy chce Walizka spakowana. Czekamy na akcje
Miłego dnia wszystkim.Genshirin, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim w ten upalny początek tygodnia caly czas was czytam, ale jakoś rzadko się udzielam. U mnie juz rozpoczęty 39 tydzień, ale jakoś mała się nie śpieszy, nawet nie zauważyłam rządnych symptomów zbliżającego się porodu, a szkoda,bo juz mega ciężko.
Genshirin, MMadziula, Margaret.Se, Avika lubią tę wiadomość
Kornelia 13. 08.2017
-
Miałam nadzieję, że jesli moja mama rodziła dzieci (całą trójkę) przed terminem, bo w 37,38 tygodniu to ja tez tak bede miała a tu być może jeszcze przechodzę ciążę i urodzę po czasie ehh nawet przyspieszanie sposobem trzy razy "s" nie pomaga!Kornelia 13. 08.2017