Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby nie było że zostaną tylko te z końca sierpnia w tym ja. Ja czuję że będę kłębkiem nerwów. Im bliżej tym częściej o tym myślę. A jeszcze ciągle słyszę pytania naokoło - czy się boję. Nie kur... Ani trochę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:22
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Eilleen wrote:Żeby nie było że zostaną tylko te z końca sierpnia w tym ja. Ja czuję że będę kłębkiem nerwów. Im bliżej tym częściej o tym myślę. A jeszcze ciągle słyszę pytania naokoło - czy się boję. Nie kur... Ani trochę.
to jest dopiero wkur...
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Eilleen wrote:Ja założyłam na początku ciąży aplikacje i miałam do odbioru olejek ale nie lubię to nie wzięłam go. Wolałabym te pieluchy.
No na ten olejek to była osobna promocja i też go dostałam, ale musiałam zakupy rozbić na dwa paragony, i na jednym mam nabite te pampersy a na drugim ten olejek na rozstępy17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Mnie już pytają kiedy rodzę:p ale to dlatego że jak na mój wzrost to mam spory brzuch i widać że końcówka
teraz jakoś mi się ten czas ciągnie... Te tygodnie to jak miesiąc cały.
Chciałam wziąć się za prasowanie, ale nie mam gdzie schować ciuszków...potrzebuje pudła do szafy, a nie ma nigdzie odpowiedniego rozmiaru. Już brakuje mi pomysłu jak zaangażować męża, bo kompletnie nic nie chce sam pomyśleć.
-
edytkaa93 wrote:No na ten olejek to była osobna promocja i też go dostałam, ale musiałam zakupy rozbić na dwa paragony, i na jednym mam nabite te pampersy a na drugim ten olejek na rozstępy
-
No a szkoda bo to zawsze pare groszy...
A co do rozstępów to mi też ostatnio takie wielkie wylazły ale narazie są pod pępkiem i ich z mojej perspektywy nie widze, jedynie w lustrze. Ale mam ich dużo, nawet mój lekarz ostatnio podczas badania zwrócił na to uwagę, troszkę w niemiły sposób... Ale ja się tym jakoś bardzo nie przejmuję, przecież nic z tym już nie zrobie, a skłonności do tego miałam od zawsze. Jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy;)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
No a żylaki też mi wychodzą, tzn narazie wugląda to jak bardzo widoczna żyła. I dziwi mnie to troche bo biore heparyne i myślałam że może dzięki temu nie będe ich miała. Ale patrząc na nogi mojej mamy to też się na to szykuje.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
O kurcze Ingelita powodzenia ! Trzymamy kciuki
PlPaulina 3kg brzmi dumniea dopiero co nasze maluszki po 400 g mialy
pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:Żeby nie było że zostaną tylko te z końca sierpnia w tym ja. Ja czuję że będę kłębkiem nerwów. Im bliżej tym częściej o tym myślę. A jeszcze ciągle słyszę pytania naokoło - czy się boję. Nie kur... Ani trochę.
Spokojnie, ja napewno zostanę na sierpień. Wcześniej sie nie wybieram. U mnie wszystko zamknięte na 4 spusty i w poprzednich tez nie bylo zadnych oznak nawet w 39 tc także ja na pełnym luzie
U mnie tez odpukac ani jednego rozstępu. Za to opalilam sobie okulary na twarzy -
justa1509 wrote:Mnie już pytają kiedy rodzę:p ale to dlatego że jak na mój wzrost to mam spory brzuch i widać że końcówka
teraz jakoś mi się ten czas ciągnie... Te tygodnie to jak miesiąc cały.
Chciałam wziąć się za prasowanie, ale nie mam gdzie schować ciuszków...potrzebuje pudła do szafy, a nie ma nigdzie odpowiedniego rozmiaru. Już brakuje mi pomysłu jak zaangażować męża, bo kompletnie nic nie chce sam pomyśleć.
Czekam za kuchnią. Kurde myślałam że gościu szybciej ogarnie temat bo wiedział że spieszy mi się bo się poród zbliża. I już mam powoli wkurw bo jeszcze zanim meble powstawia to mąż musi pomalować cała kuchnię i kafelki położyć nad zlewem i poprzerabiac kontakty.
Jezu...
-
Ingelita trzymam kciuki! Jestem z myślami z Tobą
koniecznie zdaj relacje po wszystkim.
Ja do swojej torby spakowałam tylko takie cukierki landrynkowe, mąż dostał 4 batoniki.
Odnośnie rozstępów to ja nie mam ale ostatnio skóra na brzuchu mnie swędzi wiec czuje ze to jest zwiastun ze niedługo cos sie może pojawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:55
ingelita lubi tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:No a szkoda bo to zawsze pare groszy...
A co do rozstępów to mi też ostatnio takie wielkie wylazły ale narazie są pod pępkiem i ich z mojej perspektywy nie widze, jedynie w lustrze. Ale mam ich dużo, nawet mój lekarz ostatnio podczas badania zwrócił na to uwagę, troszkę w niemiły sposób... Ale ja się tym jakoś bardzo nie przejmuję, przecież nic z tym już nie zrobie, a skłonności do tego miałam od zawsze. Jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy;)i tak będę zamawiać lada dzień parę rzeczy a nad pieluchami jeszcze się zastanawiam które wziąć.