Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Emii, ja mam doświadczenia z IP przy Madalińskiego i przy Żelaznej. W Madalu czekałam 5 godzin na wizytę, z czego przez pierwsze 2,5 godziny nie było lekarza i kolejka w ogóle nie postępowała. W Zośce był większy tłum, ale na ktg mnie wzięli mnie już jakoś po godzinie, a lekarza miałam chyba po kolejnej. Tylko na Żelaznej lepiej jechać później, bo rano czekasz w tej samej kolejce co dziewczyny na ktg i do przyjęcia na oddział (przyjęcia są chyba od 10:00).
-
Lavendova wrote:Ingelita powodzenia
Cóż to się dzieje z tymi przedwczesnymi porodami... Ja się stanowczo nie wybieram, wręcz przeciwnie przedłużylismy sobie urlop a we wroclawiu mamy jeszcze plany zachaczyc o aqupark, zoo a ja bym odwiezila kilka koleżanek.
Do zoo jak się wybierasz i chcesz to afrykanarium zobaczyć to idź z samego rana, dopóki da się tam oddychać, później jak zejdą się tłumy to jest tam strasznie duszno, a aquaparku Ci nie polecam teraz bo jest ponoć tam najgorsza woda w całym Wrocławiu i sam syf, normalnie to spoko da się przeżyć ale na końcówce ciąży Ci nie polecam6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Inteligeta trzymam kciuki!
Emil, nie chcę Cię straszyć ale u mnie właśnie od krwi przy sikaniu się zaczęło, początkowo wkładka też była czysta, dopiero po podtarciu była krew.
My też mamy już skierowanie do neurologa i raczej na pewno będzie potrzebna rehabilitacja.
W weekend zaliczyliśmy pierwsze spacerki a teraz młody ma przytkany nos, nosek jest taki malutki że ciężko mi go aspiratorem oczyścić. Zakropliłam solą i zobaczymy. Kataru nie widać tylko słyszę że mu coś tam przeszkadza, zwłaszcza przy jedzeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 09:56
ingelita lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Leticia wrote:Emii, ja mam doświadczenia z IP przy Madalińskiego i przy Żelaznej. W Madalu czekałam 5 godzin na wizytę, z czego przez pierwsze 2,5 godziny nie było lekarza i kolejka w ogóle nie postępowała. W Zośce był większy tłum, ale na ktg mnie wzięli mnie już jakoś po godzinie, a lekarza miałam chyba po kolejnej. Tylko na Żelaznej lepiej jechać później, bo rano czekasz w tej samej kolejce co dziewczyny na ktg i do przyjęcia na oddział (przyjęcia są chyba od 10:00).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leticia wrote:Zuzia, ty już zaraz możesz rodzić
Od jutra już tak
I wcale się nie zdziwię mimo wyznaczonej CC na 26 lipca, jak urodzę szybciej. Ja jestem z 38tc, moja siostra w ubiegłym roku też w 38 urodziła synka, więc kto wie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 10:47
d'nusia lubi tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Dooti wrote:Inteligeta trzymam kciuki!
Emil, nie chcę Cię straszyć ale u mnie właśnie od krwi przy sikaniu się zaczęło, początkowo wkładka też była czysta, dopiero po podtarciu była krew.
My też mamy już skierowanie do neurologa i raczej na pewno będzie potrzebna rehabilitacja.
W weekend zaliczyliśmy pierwsze spacerki a teraz młody ma przytkany nos, nosek jest taki malutki że ciężko mi go aspiratorem oczyścić. Zakropliłam solą i zobaczymy. Kataru nie widać tylko słyszę że mu coś tam przeszkadza, zwłaszcza przy jedzeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 11:04
7w3d 💔 -
Ingelita kciuki
jeśli skurcze nadal będę nie regularne to dadzą Ci zaraz oksytocynę i pójdzie. Staraj się nie kłaść tylko łazić najdłużej jak się da, skakanie na piłce też ładnie cm rozwarcia dodaje. Dasz radę! Tylko tak myśl!
ingelita lubi tę wiadomość
7w3d 💔