Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to pewnie przenoszę. Po ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że jeśli chodzi o poród to narazie u mnie wszystko daleko w lesie. Ale może i dobrze bo małutka jest naprawdę malutka. Kilka dni temu w porywach miała do 2100-2200g. Za 2 tygodnie mamy ponownie skontrolować wagę, bo miała też mały brzuszek. Rośnie w 20 centylu, ale ma mniejszy brzuszek o 2 tyg od reszty.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Jestem na porodówce, dwa lata temu rodziłam na sali obok
Akcja już podobno rozkręcona. Oksytocyny raczej nie dają przy wcześniejszych porodach, tak mi położna powiedziała. Mam nadzieje, ze zgodzą się na zzo, ale stoi pod znakiem zapytania. Zależy jak pójdzie ze skurczami i akcją dalej.
d'nusia, justyna14, alenka89, Kasiaja, marcela123, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Było usg, gbs pobrany.
Kluseczka waży 3037g.według gin trochę przystopowala z tyciem...
W końcu pokazała buzię. Ma duże usta.
Ogólnie w porządku. Szyjka jeszcze długa i zamknięta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 11:59
Zuuziia, chabasse, justyna14, Leticia, Lavendova, squirrel, edytkaa93, Eilleen, d'nusia, katka/85, Ania241188, misia-kasia, Marta..a, alenka89, Dooti, Kasiaja, Flowwer, kozalia, marcela123, pumka1990, Existenz, ingelita lubią tę wiadomość
-
Od rana mnie nie było a tu tyle informacji! Chyba też musze pomyśleć o spakowaniu torby...
Jeśli macie aplilację rossne to możecie dostać paczkę pampersów w rosmanie:) mi przyszła wiadomość na meila i dzisiaj odebrałam pampersy17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Co tak tym naszym sierpniowym dzieciaczkom się śpieszy? Większość się w lipcu rozpakuje to garstka sierpniowek zostanie
Ja dokupilam dziś jedzenie i już spakowałam.
W środę idę na badania i w poniedziałek mam wizytę.
Paulina gratulacje udanej wizyty
Ingelita trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanieingelita lubi tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:Od rana mnie nie było a tu tyle informacji! Chyba też musze pomyśleć o spakowaniu torby...
Jeśli macie aplilację rossne to możecie dostać paczkę pampersów w rosmanie:) mi przyszła wiadomość na meila i dzisiaj odebrałam pampersy7w3d 💔 -
nick nieaktualny