Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edytkaa93 wrote:No a szkoda bo to zawsze pare groszy...
A co do rozstępów to mi też ostatnio takie wielkie wylazły ale narazie są pod pępkiem i ich z mojej perspektywy nie widze, jedynie w lustrze. Ale mam ich dużo, nawet mój lekarz ostatnio podczas badania zwrócił na to uwagę, troszkę w niemiły sposób... Ale ja się tym jakoś bardzo nie przejmuję, przecież nic z tym już nie zrobie, a skłonności do tego miałam od zawsze. Jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy;)
Tylko ludzie wtedy akurat patrzą jak coś źle wygląda ...
W pierwszej ciąży też miałam tylko pod pępkiem i dopiero w lustrze zauważyłam a teraz to jakaś masakra...
-
nick nieaktualny
-
Ania241188 wrote:Mój wynosił 3 tygodnie zabawki Poli na strych którymi się nie bawi.
Czekam za kuchnią. Kurde myślałam że gościu szybciej ogarnie temat bo wiedział że spieszy mi się bo się poród zbliża. I już mam powoli wkurw bo jeszcze zanim meble powstawia to mąż musi pomalować cała kuchnię i kafelki położyć nad zlewem i poprzerabiac kontakty.
Jezu...więc będą zakłady co pierwsze - przeprowadzka czy poród. Ale tak czy siak mamy czas do końca sierpnia żeby się stąd wynieść. Ale jakoś się tym nie stresuje.
-
Lavendova wrote:Jak czytam o tym ze już rodzicie to wpadam w panikę
Marta a czemu syf w Aquaparku? Kurde bylismy 2 lata temu i bylo w porządku, dzieci chca na zjeżdżalnie. Wiadomo z eja nie skorzystam raczej ale w tym solankowym bym sie pomoczyla
Ponoć nie nadążają z czyszczeniem wody, ja takie rewelacje z reguły ignoruję ale na koniec ciąży dla Ciebie nie wiem czy dobrze żebyś się tam moczyła
Wiadomo weź dzieciaki tylko sama za dużo tam nie siedź6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja bylam wczoraj na izbie przyjec w szpitalu gdzie bede rodzic. Siedzialam i jak wstalam to zauwazylam ze mam spodnice i bielizne mokra, moja pierwsza mysl ze to wody plodowe. Zastanawilam sie czy jechac czy nie, ale postanowilismy z mezem ze lepiej to sprawdzic. naszczescie nie byly to wody tylko prawdopodobnie zwiekszona wydzielina spowodowana infekcja. Ale nie zaluje ze pojechalam, zbadali mnie, zrobili usg, ktg takze wszystko jest wporzadku. Rozwarcie 1 cm a w tamtym tygodni bylo 0,5 cm. A najbardziej zaskoczyla mnie waga malego, wg usg wazy juz 3300 a do porodu jeszcze 3 tyg. Jutro dostane skierowanie od mojego lekarza a we srode jestem umowiona na kwalifikacje do cc.
Marta..a, d'nusia, Eilleen, pumka1990, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Eilleen wrote:A które to są dokładnie pampersy? Może dodam je do koszyka i zobaczę
i tak będę zamawiać lada dzień parę rzeczy a nad pieluchami jeszcze się zastanawiam które wziąć.
Pampers premium care rozmiar 1 , 22 sztuki. Na opakowaniu jest napisane że towar nie do sprzedaży.
A jak będziecie brać ten olejek, to patrzcie uważnie na półki, bo szata graficzna jest zmieniona tej buteleczki, inaczej trochę wygląda niż na zdjęciu w aplikacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 13:13
-
A tak w ogóle to u mnie do terminu z om już mniej niż miesiąc
to terminu z ostatniego USG 20 dni
kto pisze się ze mną na poród na za 2 tyg? Najlepiej w poniedziałek, to w czwartek już w domu będziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 14:40
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:A tak w ogóle to u mnie do terminu z om już mniej niż miesiąc
kto pisze się ze mną na poród na za 2 tyg? Najlepiej w poniedziałek, to w czwartek już w domu będziemy
Ja z wielką chęcią
U mnie ostatnie usg wskazywało termin na 1.086cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
justyna14 wrote:A tak w ogóle to u mnie do terminu z om już mniej niż miesiąc
w przyszły weekend Pola ma 2 latka
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny