Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie przejmuj się ja dziś narzekałam że się nie rusza i jest spokojna to teraz mam. Cały dzień cisza to jej się na noc zachciało. A mąż tylko się cieszy jak głupi wrrrr
Kasiaja, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kasiaja wrote:Kliknęło mi się „lubię to”
zamówiłam jedną paczkę tych 2-4 i jedną 3-8, a przy odbiorze zamówienia odbiorę tą paczkę Pampers co dają za 1 gr
Toskowi to zawsze muszę kupować większe pieluchy bo wszystkie potrafi przesikać. Teraz ma 11-18 kg a wazy 11 i są idealne na noc pod warunkiem, że po 5 rano przy butli z kaszką ma zmienionąraz mu sama, chyba, spadła bo taka ciężka była a nie spał w bodziaku i jak wstał grawitacja zrobiła swoje
No i przy nim zrozumiałam też dosłownie co znaczy, za przeproszeniem, osrać się po pachy
Też odebrałam w kasie przy okazji te pieluchy za 1gr.Kasiaja lubi tę wiadomość
-
U mnie sie zapowiada bezsenna noc, leze i sie krece z boku na bok, jednak drzemki popoludniowe to zlooo
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
A ja niedawno wrocilam ze szpitala
Mialam dzis dosc czeste twardnienia brzucha i od czasu do czasu bol jak na @... wieczorem przy wiertach malej sie bol @ nasilil wiec pojechalismy... odrazu mnie na porodowke tam podpieli pod ktg na szczescie skurcze tylko przepowiadacze i falszywy alarm... powiedzieli ze niektore kobiety przy przepowiadaczach maja bole na @... na usg tez wszystko ok szyjka 3,6mm i zamknięta a bol w kroczu moge miec bo mala cisnie glowa co bylo na usg widac... tak wiec jeszcze badanie moczu i moglismy jechac do domu...
Chociaz jedna sale i lozko na porodowce przetestowane hehe...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Godzinę temu odeszły mi wody. Właśnie jedziemy do szpitala. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo cała się trzęse!
DobrejMysli, vanilia120, Ania241188, Kasiaja, ingelita, Eilleen, justyna14, Iva79, Zolza_, kozalia, alenka89, misia-kasia, Leticia, e_mii, Cccierpliwa, d'nusia, Marta..a, Flowwer, Dooti, Paulinaaa, Zuuziia, katka/85, Existenz, Lavendova, belladonna, Gypsy, marcela123, Carolline, Ithildin, pumka1990, AnkaK90 lubią tę wiadomość
13.07.2018 Mój Cud Wiktorek!!!
Celiakia, mutacja MTHFR
Lipiec 2015 - 6tc [*] Grudzień 2015 - 6 tc [*]
Laparotomia- CP Marzec 2016 6 tc [*]
Wrzesień 2017- invicta start - naturalny Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia! Zaczyna się ostre kibicowanie
ja dzisiaj kiepsko spałam... Ze 3razy śniło mi się że będę rodzić, za każdym razem budziłam się i sprawdzałam czy mi wody nie odeszły. U mnie jeszcze mnóstwo czasu, co najmniej do tego 25 lipca, wtedy będzie 36 tydzień skończony, więc troszkę będę spokojniejsza.
-
jessi001 wrote:Godzinę temu odeszły mi wody. Właśnie jedziemy do szpitala. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo cała się trzęse!
A Ty już masz donoszonąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:04
DobrejMysli lubi tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:A ja niedawno wrocilam ze szpitala
Mialam dzis dosc czeste twardnienia brzucha i od czasu do czasu bol jak na @... wieczorem przy wiertach malej sie bol @ nasilil wiec pojechalismy... odrazu mnie na porodowke tam podpieli pod ktg na szczescie skurcze tylko przepowiadacze i falszywy alarm... powiedzieli ze niektore kobiety przy przepowiadaczach maja bole na @... na usg tez wszystko ok szyjka 3,6mm i zamknięta a bol w kroczu moge miec bo mala cisnie glowa co bylo na usg widac... tak wiec jeszcze badanie moczu i moglismy jechac do domu...
Chociaz jedna sale i lozko na porodowce przetestowane hehe...przynajmniej nie stresujesz się już.
-
Leticia wrote:Oooo, a jakie rozmiary tych pamków w Biedrze?
Czepiam się tylko dlatego, że moje chudodupkowe dziecko musiało całkiem wyrosnąć z jednego rozmiaru, żeby nie przeciekać nogawkami w większymCzyli jak 2 jest 3-6kg, a 3 jest 4-9 kg, to musiała osiągnąć 6 kg. Jak próbowaliśmy założyć 3 przy 5,7 kg to leciało nogawkami i tak było przy wszystkich pieluchach
7w3d 💔